Διαφήμιση

[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@fighter
      Thanks !!!!
      Εχεις μήπως θέματα με χαμένες κλήσεις ή sms ??

Και γενικά οι χρήστες με Kenzo , εχετε πρόβλημα με χαμένες κλήσεις ή sms , εχω ακούσει για κάποιους που χάσανε sms αλλα θέλω να μάθω αν υπάρχει πρόβλημα και στις κλήσεις ..
      Θεωρώ ότι θα φαει λίγο καιρό ή MM μεχρι να δούμε Stable , βλέπω ότι υπάρχουν κάποια θέματα που οφείλονται στη base rom και ελπίζω να τα λύσουν γρήγορα ..
      Γιωργο μου είπε ο @LeonTsi ότι μιλησατε νωρίτερα για το δικό μου kenzo
      Δεν είχα χαμένη κλήση αλλά χάσιμο του ήχου κλήσης ( προκαθορισμένος MI)
      Αυτό συνέβη 2 φορές την προηγούμενη εβδομάδα και όταν γινόταν η εναλλαγή από τό αθόρυβο που το βάζω πάντα το βράδυ στη κανονική λειτουργία το πρωί
      Επανέρχονταν ο ήχος μετά από επανεκκίνηση.
      Ακόμη παρατήρησα επειδή δοκιμασα και την gtv 6.9.29 και την δικιά σου 6.9.29 σημερα ότι το ξυπνητήρι στην δικιά σου δεν δουλεύει όταν έχεις κλειστό το κινητό
      Στην gtv το γράφει άλλωστε όταν πας να το κλείσεις...(ότι θα ξεκινήσει το τηλέφωνο για να χτυπήσει το ξυπνητήρι)
      Τώρα είμαι με την thunder 6.9.29 και δεν έχω δεί κάτι να μην δουλεύει σωστά :)
      Αν δω κάτι θα ενημέρωσω εδώ.
    • @gab
      Αν θυμάσαι αναφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ότι υπήρχε πρόβλημα στη σιγαση και το ξυπνητήρι , ισως υπήρχε πρόβλημα με τη σιγαση γενικότερα ..
      Αυτή τη βδομάδα διορθώθηκε αυτό και δουλεύει ή σιγαση σωστά όπως φαίνεται εφόσον δουλεύει και στο ξυπνητήρι , το πρόβλημα αυτό υπήρχε σε όλες τις ρομς και σε όλες τις συσκευές όπως και στις δικές μου.
      Δυστυχώς όπως γνωρίζετε , οι Developer Roms πιθανώς να έχουν κάποια bugs , μας έπεσε τις δύο προηγούμενες βδομάδες να μας τύχει το θέμα με το ξυπνητήρι και τη σιγαση , δεν τυχαίνει πάντα να βγαίνουν προβλήματα αλλά δυστυχώς υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τις Dev Roms και πρέπει να το γνωρίζετε ότι είναι λίγο "kinder εκπληξη" , ελπίζω σύντομα να δούμε Stable MM σε Kenzo.
      Καλό είναι να περιμένετε να φλασαρουμε οι τρελοί πρώτα και έτσι θα μαθαινετε πως πάνε τα πράγματα κι αν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις σε κάθε αναβάθμιση της Dev Rom ..
      Και πάντα έχετε τη δυνατότητα να φλασαρετε μία προηγούμενη ρομ που εισασταν ικανοποιημένοι με τη λειτουργία της μέχρι να στρωσουν κάποια προβλήματα ..

Για το θέμα με το κείμενο που εμφανίζεται όταν πατάμε Απενεργοποίηση , δυστυχώς είναι θέμα του power menu , αλλά το ξυπνητήρι θα χτυπήσει κι ας μην εμφανίζεται το κείμενο ( δεν το δοκιμασα αυτό αλλά θεωρώ ότι δουλεύει ).
      Με το 2way powermenu , εμφανίζεται το κείμενο αλλά δεν υπάρχει ή επιλογή του bootloader , υπάρχει του recovery και του reboot ..

EDIT
      Το δοκιμασα και δεν δουλεύει το ξυπνητήρι με σβηστο τηλέφωνο , έστω και αν το γράφει ότι το τηλ.. θα ενεργοποιηθεί κ.λ.π....
      Πρέπει να μάθουμε αν το κάνει και στη GTV ή αν δουλεύει ..
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Το δοκιμασα και δεν δουλεύει το ξυπνητήρι με σβηστο τηλέφωνο , έστω και αν το γράφει ότι το τηλ.. θα ενεργοποιηθεί κ.λ.π....
      Το δοκίμασα μόλις τώρα (είμαι με την τελευταία Gtv στο mi4c) και μπούταρε κανονικά και έπαιξε και το ξυπνητήρι

Όλα αυτά με το κινητό στο αθόρυβο
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@gab
      Αν θυμάσαι αναφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ότι υπήρχε πρόβλημα στη σιγαση και το ξυπνητήρι , ισως υπήρχε πρόβλημα με τη σιγαση γενικότερα ..
      Αυτή τη βδομάδα διορθώθηκε αυτό και δουλεύει ή σιγαση σωστά όπως φαίνεται εφόσον δουλεύει και στο ξυπνητήρι , το πρόβλημα αυτό υπήρχε σε όλες τις ρομς και σε όλες τις συσκευές όπως και στις δικές μου.
      Δυστυχώς όπως γνωρίζετε , οι Developer Roms πιθανώς να έχουν κάποια bugs , μας έπεσε τις δύο προηγούμενες βδομάδες να μας τύχει το θέμα με το ξυπνητήρι και τη σιγαση , δεν τυχαίνει πάντα να βγαίνουν προβλήματα αλλά δυστυχώς υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τις Dev Roms και πρέπει να το γνωρίζετε ότι είναι λίγο "kinder εκπληξη" , ελπίζω σύντομα να δούμε Stable MM σε Kenzo.
      Καλό είναι να περιμένετε να φλασαρουμε οι τρελοί πρώτα και έτσι θα μαθαινετε πως πάνε τα πράγματα κι αν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις σε κάθε αναβάθμιση της Dev Rom ..
      Και πάντα έχετε τη δυνατότητα να φλασαρετε μία προηγούμενη ρομ που εισασταν ικανοποιημένοι με τη λειτουργία της μέχρι να στρωσουν κάποια προβλήματα ..

Για το θέμα με το κείμενο που εμφανίζεται όταν πατάμε Απενεργοποίηση , δυστυχώς είναι θέμα του power menu , αλλά το ξυπνητήρι θα χτυπήσει κι ας μην εμφανίζεται το κείμενο ( δεν το δοκιμασα αυτό αλλά θεωρώ ότι δουλεύει ).
      Με το 2way powermenu , εμφανίζεται το κείμενο αλλά δεν υπάρχει ή επιλογή του bootloader , υπάρχει του recovery και του reboot ..

EDIT

Καλημέρα @gkalen έκανα δοκιμές για αυτό που γράφεις και το ξυπνητήρι λειτούργησε κανονικά με κλειστό τηλέφωνο. Εγώ είμαι αρκετά ως πολύ ικανοποιημένος με αυτή τη rom. Βέβαια δεν έχουν γίνει συνταρακτικές αλλαγές σε σχέση με την lollipop. Η μπαταρία πολύ καλή. 2 bug έχω παρατηρήσει:
      1. Δεν δουλεύει το "μην ενοχλείτε" (dnd). Όταν το ενεργοποίησα γινόταν κανονικά οι εισερχόμενες κλήσεις με ήχο.
      2. Διαγράφω το ιστορικό κλήσεων και όταν κάνω RESET στο κινητό επανεμφανίζεται. Και όχι δεν είναι πρόβλημα του mi cloud γιατί έχω απενεργοποιημένο το συγχρονισμό και τα δεδομένα κλειστά. Επίσης μπήκα στον λογαριασμό μου στο mi.com και δεν βρήκα πουθενά ιστορικό κλήσεων. Το τελευταίο που δοκίμασα ήταν να αποσυνδεθώ από τον λογαριασμό μου στο mi.com, αλλά το ιστορικό κλήσεων καλά κρατεί.

Πάντως αυτά δεν είναι σημαντικά προβλήματα. Σε ευχαριστούμε για όλα..

Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
      Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
    • Καλημέρα σε όλους.
      Το ξυπνητήρι χτυπάει κανονικά με τη συσκευή να ενεργοποιείται 1 λεπτό πριν.
      Απλώς βολεύει πάρα πολύ να στο λέει λίγο πριν τη σβήσεις για να'σαι ήσυχος κ να μην σκέφτεσαι "το έβαλα η το ξέχασα πάλι...;;;"
      Εννοείται πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη rom κ απλά δίνω ιδέες για να κάνουμε το καλό καλύτερο.
    • [Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.9.29 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

Καλημέρα και από μένα

Στήθηκε η.29 και στο δικό μου το 2TD

Αυτή τη φορά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα widgets που έχω

Δεν εμφανίζονται καθόλου παρά μόνο το πλαίσιο

Power toggles
      Εορτολόγιο

Δοκίμασα να αλλάξω γραμματοσειρά στο εορτολόγιο, τίποτα

Το απεγκατέστησα και έπειτα ξανά install, τίποτα

Σε τι μπορεί να οφείλεται;

Sent from my 2014813 using Tapatalk
    • ='maikmaik' πως διόρθωσα τα widgets. 1.Τα διαγράφεις και τα ξαναπερνάς 2.Δίνεις δικαιώματα έναρξης στις εφαρμογές τους και τις κλειδώνεις με το λουκέτο. 3.Στην μπαταρία ακύρωσε τον περιορισμό παρασκήνιου των εφαρμογών των widget's.
      Δώσε ένα Reboot και αν σου εμφανίζονται σωστά τα widgets δεν θα έχεις από εδώ και πέρα πρόβλημα

'tilos4523' σε εμενα παντως δεν παιζουν ουτε ετσι.

@tilos4523 διέγραψε και ξανά εγκατέστησε τις εφαρμογές των widgets και ξαναδοκίμασε τα ίδια.

Στην 6.9.29 δυσκόλεψαν λίγο παραπάνω τα πράγματα για τα widgets αλλά τελικά δούλεψαν και σε αυτή.

Ισως χρειάζεται να περιμένετε να στρώσει λίγο η rom μετά από μερικά Reboot και μετά ξαναδοκιμάστε τα ίδια.

Ειδικά για το Εορτολόγιο άνοιξε την εφαρμογή και παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις του widget και ξαναδοκίμασε
      Σε μένα έτσι δούλεψε.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

EDIT
      Καλημερα σε όλους :)
      Αστο Γιωργο μην ψάχνεσε
      Τωρα πού το δοκιμασα δουλεύει κανονικά στην δικιά σου
      Την πρώτη φορά που την έβαλα ίσως κάτι δεν έκατσε σωστά
      Νασε καλά και ευχάριστουμε για χρόνο που σπαταλάς για να κάνεις καλύτερες τις συσκευές μας.
    • Παιδιά η εφαρμογή Flash Player που εγκαθιστάται με τη rom δουλεύει;
      Την ανοίγω με τον Browser η τον Chrome αλλά τίποτα.
      Έχει κάποια χρησιμότητα;
    • καλημερα παιδια πως κσεκλειδονω τα 4g στο mi5 μου? υπαρχει καποιος οδηγος? γιατι με ενα φιλο μου διπλα μου εκεινος πιανει με τον ιδιο παροχο κινητης τηλεφονιας ενο εγω πιανω H+ και στο speedtest εχει διαφορα 10 mds
    • Έχεις ενεργοποιήσει το 4G από τον πάροχο? Πχ να καλέσεις cosmote και να ζητησεις να ενεργοποιήσουν το 4G για τη συγκεκριμένη κάρτα :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση