Καταρχην , δοκίμασε να περασεις το TWRP πρώτα για να δούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα σ'αυτο , και μετά από αυτό 10 λεπτά ιστορία ..
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
gkalen καλησπέρα σου έχω στήλη ένα pm μήνυμα δεν ξέρω αν το έχεις δει θέλω τη βοήθειά σου!
-
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
gkalen καλησπέρα σου έχω στήλη ένα pm μήνυμα δεν ξέρω αν το έχεις δει θέλω τη βοήθειά σου!
Γεια χαρα !!!
Μάλλον θα είσαι ο πρώτος που θα κάνει ένα μαγείρεμα , χαχα ...
Λοιπόν , εδώ όπως βλέπεις έχω και screenshots στο πρώτο ποστ για να σε βοηθήσουν , είναι εύκολη διαδικασία , σε 5 λεπτακια θα μπορείς να το φλασαρεις.
Δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο αλλά πιστεύω ότι θα δουλέψει το Ρομ και θα'χεις πλήρως Ελληνική γλώσσα σε όλες τις εφαρμογές ...
Κάνε τις αλλαγές που σου γράφω και φλασαρε πάνω από το ήδη υπάρχον ρομ που φοράς και κάνε μόνο wipe cache και dalvik cache ..
Αν το Ρομ bootαρει τελικά , πας στις ρυθμίσεις και αλλάζεις γλώσσα σε Ελληνικά ..
Αν δεν bootαρει ξανά φλασαρεις το Ρομ που φοραγες για να επανέλθει το τηλ..
Δε βρίσκω το λόγο όμως που δεν θα bootαρει ...
Anyway , ζημιά δεν πρόκειται να παθεις , στη χειρότερη περίπτωση πας για bootloop ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
gkalen το έλαβα αυτό που μου εστειλες θα το δοκιμάσω και θα σου πω!
-
-
Εμείς θα έχουμε καμιά custom rom;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Εμείς θα έχουμε καμιά custom rom;;
Κατι θα κάνουμε , από βδομάδα όμως ..
Το κακό όπως σου είπα είναι ότι κάποια Miui forum έχουν σταματήσει το τελευταίο διάστημα τις αναβαθμίσεις στη συσκευή σου , κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει ...
Anyway όμως θα κοιτάξω την επόμενη βδομάδα να φτιαξω καποιο ρομ να δοκιμασουμε για τη συσκευή σου ..
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
το bootloop δεν με τρομάζει έχω κάνει πηραματα ου και λίγα το μόνο όπως είπα και πιο πριν είναι ότι δεν ξέρω να κάνω μεταφράσεις σε rom
Ε , ναι , bootloop = μαθημενα τα βουνά απ'τα χιόνια .. :p
Ωραία , προχωρας και τα λέμε ...
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Εμείς θα έχουμε καμιά custom rom;;
Το κακό όπως σου είπα είναι ότι κάποια Miui forum έχουν σταματήσει το τελευταίο διάστημα τις αναβαθμίσεις στη συσκευή σου , κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει ...
Anyway όμως θα κοιτάξω την επόμενη βδομάδα να φτιαξω καποιο ρομ να δοκιμασουμε για τη συσκευή σου ..
Ο/H Xristos1980 έγραψε:
το bootloop δεν με τρομάζει έχω κάνει πηραματα ου και λίγα το μόνο όπως είπα και πιο πριν είναι ότι δεν ξέρω να κάνω μεταφράσεις σε rom
Ωραία , προχωρας και τα λέμε ...
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Official Miui Global Beta Tester
@Octaviastikos
Ναι για το Leo μιλάω ...
Σ'εχω υπόψη μου , κάθε βδομάδα κοιτάζω στα Miui forum πως είναι τα πράγματα με τη συσκευή σου , όπως σου είπα για κάποιο λόγο κάποια Miui forums έχουν σταματήσει τις αναβαθμίσεις στο Leo ..
Θα φτιάξουμε όμως ένα δοκιμαστικό την επόμενη βδομάδα και βλέπουμε πως θα πάει ..
Δες εδώ , στο Miui pro έχουν κολλήσει στην 5.12.31 ... MiuiPro
Στο miui su έχουν κολλήσει στην 6.1.7 .. Xiaomi Mi Note Pro скачать MIUI | MIUI Russia — Официальный фан сайт в России
Γι'αυτο σου λέω ότι υπάρχει κάτι αλλά τι είναι δεν ξέρω ..
Θα το δούμε όμως ... -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Octaviastikos
Ναι για το Leo μιλάω ...
Σ'εχω υπόψη μου , κάθε βδομάδα κοιτάζω στα Miui forum πως είναι τα πράγματα με τη συσκευή σου , όπως σου είπα για κάποιο λόγο κάποια Miui forums έχουν σταματήσει τις αναβαθμίσεις στο Leo ..
Θα φτιάξουμε όμως ένα δοκιμαστικό την επόμενη βδομάδα και βλέπουμε πως θα πάει ..
Δες εδώ , στο Miui pro έχουν κολλήσει στην 5.12.31 ... MiuiPro
Στο miui su έχουν κολλήσει στην 6.1.7 .. Xiaomi Mi Note Pro скачать MIUI | MIUI Russia — Официальный фан сайт в России
Γι'αυτο σου λέω ότι υπάρχει κάτι αλλά τι είναι δεν ξέρω ..
Θα το δούμε όμως ...
Official Miui Global Beta Tester
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0