[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
καλησπερα!! προς το παρων φενετε οτι επανηλθε στα φυσιολογικα επιπεδα.( εκτος αν ανοιξω data που εκει η μπαταρια γονατιζει
αλλα αυτο ειναι νορμαλ οποτε...)
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Νταξει, σε data σίγουρα θα τραβάει πολύ ενεργεια.
Αν και πρώτη φόρτιση, νομιζω τα παει αρκετα καλα στην αυτονομια
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή ακόμα και θα προχωρησω σε ρομ για το Mi4c , πρέπει να κάνω κάποιες αλλαγές στο pc για να φτιαξω παρόμοιο ρομ με system.new.dat ..
Όταν το φτιάχνω με το κλασικό τρόπο δημιουργούνται τα γνωστά προβλήματα , οπότε ότι και να κάνω θα έχουμε τα ίδια προβλήματα συνέχεια.
Μόλις ετοιμασω το pc θα φτιάχνω παρόμοια ρομ με το xiaomi eu , όπως κάνουν και τα παιδιά με τη GTV , οπότε λίγο υπομονή ακόμα και θα ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα.
Το ίδιο ισχύει και για το ρομ του Mi Note Pro ( Leo ).
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
καλησπερα!! προς το παρων φενετε οτι επανηλθε στα φυσιολογικα επιπεδα.( εκτος αν ανοιξω data που εκει η μπαταρια γονατιζειαλλα αυτο ειναι νορμαλ οποτε...)
Ωραία ...
Βέβαια παραμένει μυστήριο το χθεσινο σου drain , αλλά τέλος καλό όλα καλά.
Δεν θα ήθελα ν'αλλαξω τα jar που έβαλα γιατί όπως μ'εχει ενημερώσει κι ο @klag το ρομ πήρε πολύ τα πάνω του μετά απ'αυτη την αλλαγή στα jar ..
Οπότε θα συνεχίσω με το ίδιο μοντέλο στο επόμενο update να σιγουρεψουμε ότι είμαστε ΟΚ μ'αυτο το μοντέλο και βλέπουμε στην πορεία τι άλλο μπορούμε να κάνουμε ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Μόλις εγκατέστησα και εγώ τη rom στο Redmi2 TD μου και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά!
Έλα βρε spoulk , εδώ είσαι ?? Και σ'ειχα χάσει για αρκετό καιρό...
Ναι , πάει αρκετά καλά για αρχή κι ελπίζω και ακόμα καλύτερα στα μελλοντικά updates ...
Ο/H mol έγραψε:
Δεν έχω δει κάτι ...
Αλλά με βάζει στην πρίζα ο @klag να φτιαξω ένα CM rom 5.1 , παρ'οτι δεν θέλω ίσως αργότερα αν βρω λίγο χρόνο επιπλέον να κάνω κάτι και γι'αυτο ...
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Έλα βρε spoulk , εδώ είσαι ?? Και σ'ειχα χάσει για αρκετό καιρό...
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H mol έγραψε:
Αλλά με βάζει στην πρίζα ο @klag να φτιαξω ένα CM rom 5.1 , παρ'οτι δεν θέλω ίσως αργότερα αν βρω λίγο χρόνο επιπλέον να κάνω κάτι και γι'αυτο ...
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το gmail μπορουμε να το διαγραψουμε τελειως; -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
Ναι , πάει αρκετά καλά για αρχή κι ελπίζω και ακόμα καλύτερα στα μελλοντικά updates ...
Ο/H mol έγραψε:
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας ελπίσουμε ότι η xiaomi να βελιτωθεί και στη διαχείριση της μπαταρίας. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0