Σ' ευχαριστώ και πάλι. Με την πρώτη ευκαιρία τα ξανακάνω

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H flowin_through έγραψε:
Την έβαλα, αλλά μάλλον επειδή έβαλα όλες αυτές τις εφαρμογές έκανε πολλή ώρα να μπουταρει, πάνω από μισή ώρα. Είχα πρόβλημα με το ακουστικό, δεν έπαιζε καθόλου, μόνο η ανοιχτή ακρόαση λειτουργούσε και το μικρόφωνο οκ. Επίσης από το θέμα μου, πέρασε μόνο τα εικονίδια και το boot animation, όπως επίσης και τη μοντα με το com.miui.home..
To playstore κρασαρει και μενα με το "περισσότερα/read more".
Έκανα restore προς το παρόν
Ο/H gkalen έγραψε:
Ωραια , βάλτο να μείνει για πάντα ...Ο/H Tony Therion έγραψε:
και τα εικονιδια μεσω pgotoshop εχω αλλαξει λιγο το μεγεθος τους γιατι ηταν πιο μεγαλαΟ/H gkalen έγραψε:
6 λεπτα μου κρατησε!
Όλα τα αρχεία που έχεις στο zip που ανεβασες θα τα βάλεις στο φάκελο , system/media/theme/default/ .. και θα δώσεις permissions ( rw-r--r-- ).
Κάνε reboot και θα πας στον theme manager να κάνεις apply το default theme ..
Job's done !!!!
Προσοχή , το description.xml δεν το βάζεις , μόνο τα υπόλοιπα .
Έκανα αυτά που μου είπες. Μονο 1 εικονιδιο αντικατασταθηκε
Πάντως οταν το περνάω απο το theme editor περνιεται κανονικά. Ασχετα που μετά εξαφανίζεταιΟ/H gkalen έγραψε:
@Tony Therion
Ναι το δοκιμασα κι εγώ , αλλάξανε μερικά πράγματακια μόνο , θα δω τι εχεις αλλάξει και θα σου πω τι φταίει , ίσως οι ονομασίες δεν ταιριάζουν ..
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Πάντως οταν το περνάω απο το theme editor περνιεται κανονικά. Ασχετα που μετά εξαφανίζεταιΟ/H gkalen έγραψε:
@Tony Therion
Ναι το δοκιμασα κι εγώ , αλλάξανε μερικά πράγματακια μόνο , θα δω τι εχεις αλλάξει και θα σου πω τι φταίει , ίσως οι ονομασίες δεν ταιριάζουν ..
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H klag έγραψε:
Γιώργο καλησπέρα .
Εκτός από το play store που μάλλον χρειάζεται διόρθωση , ετοιμάζεις και τίποτα άλλο για τη νέα ρομ ;
OffTopic
Δεν έχω κάτι υπόψη μου ακόμα , εκτός από κάποιες αλλαγές σε jar files πάλι ..
Εκτός κι αν βρω κάτι άλλο μέχρι αύριο ..
Αυτό με το playstore δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά θα το δούμε τι μπορεί να γίνει ..
@mol
Τα βίντεο παίζουν κανονικά , κάτι άλλο παίζει με σένα , μήπως έκανες κάποια ρύθμιση η θυμάσαι αν αλλαξες κάτι ??
@mixaliscy
Περιμένω να μου πεις τι έγινε με τις αλλαγές που σου είπα να κάνεις ..