Διαφήμιση

[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Την έβαλα, αλλά μάλλον επειδή έβαλα όλες αυτές τις εφαρμογές έκανε πολλή ώρα να μπουταρει, πάνω από μισή ώρα. Είχα πρόβλημα με το ακουστικό, δεν έπαιζε καθόλου, μόνο η ανοιχτή ακρόαση λειτουργούσε και το μικρόφωνο οκ. Επίσης από το θέμα μου, πέρασε μόνο τα εικονίδια και το boot animation, όπως επίσης και τη μοντα με το com.miui.home..
      To playstore κρασαρει και μενα με το "περισσότερα/read more".
      Έκανα restore προς το παρόν
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Την έβαλα, αλλά μάλλον επειδή έβαλα όλες αυτές τις εφαρμογές έκανε πολλή ώρα να μπουταρει, πάνω από μισή ώρα. Είχα πρόβλημα με το ακουστικό, δεν έπαιζε καθόλου, μόνο η ανοιχτή ακρόαση λειτουργούσε και το μικρόφωνο οκ. Επίσης από το θέμα μου, πέρασε μόνο τα εικονίδια και το boot animation, όπως επίσης και τη μοντα με το com.miui.home..
      To playstore κρασαρει και μενα με το "περισσότερα/read more".
      Έκανα restore προς το παρόν

Αν μπορείς στείλε μου το ζιπ που έφτιαξες να το δω ...
      Μπράβο όμως , καλή προσπάθεια ...
      Το θέμα ίσως θα έπρεπε να κάνεις και apply στο default ...

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ωχ, δε μπήκα στα θέματα καν..
      Το zip βγήκε 1,6gb αν δεν κάνω λάθος, να αφαιρέσω τις εφαρμογές και να στο στείλω; αλλά τώρα είμαι εκτός...
      Ή να τα ξανακανω από την αρχή;
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Ο/H Tony Therion έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

και τα εικονιδια μεσω pgotoshop εχω αλλαξει λιγο το μεγεθος τους γιατι ηταν πιο μεγαλα

6 λεπτα μου κρατησε!
      Ωραια , βάλτο να μείνει για πάντα ...
      Όλα τα αρχεία που έχεις στο zip που ανεβασες θα τα βάλεις στο φάκελο , system/media/theme/default/ .. και θα δώσεις permissions ( rw-r--r-- ).
      Κάνε reboot και θα πας στον theme manager να κάνεις apply το default theme ..
      Job's done !!!!

Προσοχή , το description.xml δεν το βάζεις , μόνο τα υπόλοιπα .

Έκανα αυτά που μου είπες. Μονο 1 εικονιδιο αντικατασταθηκε
    • [ROM- gkalen] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

@Tony Therion
      Ναι το δοκιμασα κι εγώ , αλλάξανε μερικά πράγματακια μόνο , θα δω τι εχεις αλλάξει και θα σου πω τι φταίει , ίσως οι ονομασίες δεν ταιριάζουν ..

• Ο/H gkalen έγραψε:

@Tony Therion
      Ναι το δοκιμασα κι εγώ , αλλάξανε μερικά πράγματακια μόνο , θα δω τι εχεις αλλάξει και θα σου πω τι φταίει , ίσως οι ονομασίες δεν ταιριάζουν ..

Πάντως οταν το περνάω απο το theme editor περνιεται κανονικά. Ασχετα που μετά εξαφανίζεται
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Tony Therion έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

@Tony Therion

Πάντως οταν το περνάω απο το theme editor περνιεται κανονικά. Ασχετα που μετά εξαφανίζεται

Έτσι πάει , εκεί περνάει αλλά δεν το κρατάει γι'αυτο πρέπει να το κάνουμε manually ...
      Λοιπόν , το μπλε κουτάκι στα μηνύματα είναι ΟΚ , μ'αρεσει και θα το βάλω στο ρομ μου αύριο μεθαύριο.
      Το framework-miui-res έχει μόνο ένα εικονίδιο που μάλλον αλλάζει επίσης.
      Τα contacts έχουν μόνο μία αλλαγή σε χρωματισμό που επίσης θα δουλεύει.
      Το πρόβλημα σου είναι στο systemui , λοιπόν .... Τα εικονίδια που έχεις βάλει πρέπει να τα βάλεις στο framework-ext-res.apk για να δουλέψουν.
      Δηλαδή , ανοίγεις την εφαρμογή framework-ext-res με 7zip και βάζεις τα εικονίδια που έχεις φτιάξει στο φάκελο drawable-xhdpi-v4 φάκελο , τα έχεις βάλει λάθος στον drawable-hdpi , αυτά θα πάνε όλα στον drawable-xhdpi-v4 .
      Μετά θα κλείσεις την εφαρμογή και θα την βάλεις στο system , θα της δώσεις permissions πρώτα ( rw-r--r-- ) , και μετά θα την μετακινήσεις στο φάκελο framework/framework-ext-res/ και θα την αλλαξεις ..
      Reboot και θα δουλέψει αυτή τη φορά .

• Ο/H gkalen έγραψε:

Ο/H klag έγραψε:

Γιώργο καλησπέρα .
      Εκτός από το play store που μάλλον χρειάζεται διόρθωση , ετοιμάζεις και τίποτα άλλο για τη νέα ρομ ;
      OffTopic

Δεν έχω κάτι υπόψη μου ακόμα , εκτός από κάποιες αλλαγές σε jar files πάλι ..
      Εκτός κι αν βρω κάτι άλλο μέχρι αύριο ..
      Αυτό με το playstore δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά θα το δούμε τι μπορεί να γίνει ..

@mol
      Τα βίντεο παίζουν κανονικά , κάτι άλλο παίζει με σένα , μήπως έκανες κάποια ρύθμιση η θυμάσαι αν αλλαξες κάτι ??

@mixaliscy
      Περιμένω να μου πεις τι έγινε με τις αλλαγές που σου είπα να κάνεις ..

Οχι, δεν αλλαξα κατι, ουτε πειραξα ρυθμισεις κλπ

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Υπάρχει τρόπος να έχουμε τα τυπικά εικονίδια των εφαρμογών όπως έρχονται από το playstore αντί αυτών των τετραγώνων με τις λείες γωνίες;

Δεν είναι άσχημα αλλά θα θελα να δω και τα κλασικά εικονίδια εφαρμογών

Τι είδους βελτιώσεις παρέχει η νέα εβδομαδιαία ρομ;

Εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω ούτε ένα reboot πάντως παρόλο που το κινητό έφτανε στα όριά του με τη ραμ και απλά καθάριζα εφαρμογές και επιτάχυνε ξανά

Κάποιες ειδοποιήσεις χάθηκαν στο whatsapp αλλά πιθανόν είναι θέμα εφαρμογής. Επίσης είτε είχα ένα μήνυμα είτε δέκα από μερικές επαφές απλά έβγαζε ένα κόκκινο 1

Fb πολύ καλή επίδοση
      Tunein επίσης
      Tapatalk μια χαρά
      Και 1-2 βαριά παιχνιδάκια και το YouTube επίσης καλά
      Πολύτιμη σύσταση το dolphin

Αυτό με το playstore δεν το τσέκαρα ήξερα τι ήθελα να μπει δεν πήγα σε λεπτομέρειες κλπ

Sent from my 2014813 using Tapatalk
    • [ROM- gkalen] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

@Tony Therion
      Πιστεύω ότι καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις ...
      Για πιο εύκολα , βγάλε το φάκελο drawable-xhdpi-v4 στο desktop και να κάνεις τις αλλαγές σου , αλλιώς θα στο φτιαξω και θα στο στείλω.

@mol
      Κάτι δεν έκατσε καλά σε σένα , τα βίντεο δουλεύουν σε όλους
      Για να δούμε και το update αύριο μεθαύριο...

@agendelo
      Στο δικό μας όλα πάνε ρολόι ...
      Τα εικονίδια είναι μία χαρά έτσι , μπορείς βέβαια να βάλεις αλλά εικονίδια μέσω κάποιου θέματος .
      Μπορούμε και να φτιάξουμε τα εικονίδια διαφορετικά , να πάρουμε από samsung ας πούμε , αλλά πίστεψε με καλύτερα από της miui δεν υπάρχουν ...

• Διαφήμιση
    • Θα περιμένω. Επισης σε ασχετες φασεις κλεινει τον dolphin, την ωρα που τον χρησιμοποιω!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk