[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
@gkalen τα έκανα όλα αυτά που λες τα έσβησα τα δύο αρχεία έκανα επανεκκίνηση κτλ
αλλά τα προβλήματα που ανέφερα παραραμένουν.
To clean libra τι αφαιρεί; Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στην GTV; Επίσης δώσε και το Xposed να το περνάει ο καθένας όπως το Clean libra δουλεύει καλά έτσι.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk -
-
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Έχω παρατηρήσει κάτι πολύ συγκεκριμένο για κάποιες εφαρμογές
Whatsapp
Viber
Sofascore
Παρόλο που έχω ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις εκτός από το pop up που δεν θέλω, στο status bar οι ειδοποιήσεις, ήχοι, δόνηση και λεντάκι ανάβουν μόνο αν τρέχουν στο background οι εφαρμογές
Αν τις κάνω clear δεν θα εμφανιστεί τίποτα παρά μόνο αν ξαναμπώ στην εφαρμογή
Υπάρχει κάποια λύση;
Sent from my 2014813 using Tapatalk -
Η λύση είναι να μην κάνεις kill αυτές τις εφαρμογές. Όταν κανείς kill τις εφαρμογές κανείς kill και τα services τους τα οποία αν δεν τους δωθεί κάποιο έναυσμα δεν ξανάτρέχουν. Αλλά ποιος είναι ο λόγος που κάποιος κάνει kill τις εφαρμογές που θέλει να τον ειδοποιούν?
-
Ναι πηγαίνοντας στο αριστερό κουμπί αφής με το τριπλό ίσον αυτό το κάνω για γρήγορη απελευθέρωση ραμ
Όμως το φαινόμενο ισχύει λχ και αν κάνεις reboot και δεν τρέχει καμία εφαρμογή στο background
Οπότε κάθε φορά πρέπει να μπαίνεις σε κάθε μία από τις εφαρμογές που θες ειδοποιήσεις για να τρέχουν από πίσω
Αυτό δεν αναφέρεις;
Εγώ ας πούμε θέλω μόνο από τρεις, αν κάποιος θέλει από δέκα θα πρέπει να μπαίνει μια φορά σε όλες;
Sent from my 2014813 using Tapatalk -
Κέντρο ασφαλείας - Δικαιώματα - Αυτόματη έναρξη.
Έχεις εκεί ενεργοποιημένες τις εφαρμογές αυτές. Αν όχι ενεργοποιήσε τις.
Επίσης μετά από clear κατέβασε την μπάρα με τους διακόπτες και κλείσε και ξανανοιξε τον συγχρονισμό. Αυτό θα εκκίνηση όλα τα services ειδοποιησεων των εφαρμογών που έχει επιτραπεί η αυτόματη έναρξη. -
UPDATE σε 6.4.21 για RedmiNote2 Hermes
DOWNLOAD
RedmiNote2 Hermes 6.4.21
Θα το βρείτε στα downloads , εδώ ... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ote2-Hermes-MiUi7-6-4-14/
INSTALLATION
Με το γνωστό τρόπο !!!
ENJOY !!!!!!
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kandilak έγραψε:
Κέντρο ασφαλείας - Δικαιώματα - Αυτόματη έναρξη.
Έχεις εκεί ενεργοποιημένες τις εφαρμογές αυτές. Αν όχι ενεργοποιήσε τις.
Επίσης μετά από clear κατέβασε την μπάρα με τους διακόπτες και κλείσε και ξανανοιξε τον συγχρονισμό. Αυτό θα εκκίνηση όλα τα services ειδοποιησεων των εφαρμογών που έχει επιτραπεί η αυτόματη έναρξη.
αυτό που είπες plus αυτό που δείχνει ο τυπάς στο βίντεο σένροντας προς τα κάτω τις εφαρμογές με το λουκετο παίζει να ναι η λύση -
RedmiNote2 Hermes 6.4.21 bug στης προσθετες ρυθμισεις
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0