[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
@flowin_through
Ναι , από πάνω κατευθείαν...
Για τα θέματα , δεν είμαι σίγουρος αν θα στα χαλάσει , αλλά δε νομίζω ..
Ο/H birel-motosport έγραψε:
UPDATE σε 6.5.26 για το Mi4s Aqua ...
CHANGELOG
Διαβάστε το πρώτο ποστ...
DOWNLOAD
Mi4s Aqua 6.5.26
Mi4s_Aqua-6.5.26.zip | by gkalen for Mi4S
INSTALLATION
Διαβάστε το πρώτο ποστ...
CLEAN ZIP για Aqua
DOWNLOAD
Aqua-Clean.zip | by gkalen for Mi4S
TI KANEI TO Clean zip ΣΤΟ Mi4s Aqua
Κατ'αρχην είναι προαιρετικό , αν θέλετε το φλασαρετε , προσωπικά αν είχα τη συσκευη θα το φλασαρα.
Στα MiNotePro , Mi4c , RedmiNote3 Pro , Redmi3/Pro και Mi4s λόγω διαφορετικής δομής ρομ δεν μπορώ να διαγραψω κάποιες εφαρμογές που συνήθως σβηνω από τις ρομ , γι'αυτο έχω βάλει αυτό το Clean zip , το οποίο τις διαγράφει ( μέχρι να δούμε βέβαια αν δημιουργούν κάποιο πρόβλημα ή όχι ) και σβήνει επίσης theming που έχει γίνει για κάποιες εφαρμογές ..
Οι διαγραφές που γίνονται στο clean zip είναι οι εξής ....
AnalyticsCore , AntHal , MiGalleryLockscreen , SecurityAdd , TrafficControl , GoogleFeedback , GoogleOneTime... και GooglePartner...
Μετά απο καθε εγκατάσταση της ρομ , αντί για reboot στο system , κάνουμε reboot στο recovery ξανά ...
Μετά φλασαρουμε το Aqua-Clean.zip από TWRP.
Reboot system...
Έτοιμοι !!!
ENJOY !!!! -
Μόλις πάω σπίτι θα την κατεβάσω και θα αρχίσω την δοκιμή.... Οπότε απορίες αργότερα
-
Ο/H birel-motosport έγραψε:
Μόλις πάω σπίτι θα την κατεβάσω και θα αρχίσω την δοκιμή.... Οπότε απορίες αργότερα
EDIT
Περιμένω feedbacks από Hennessy, Kenzo , Ido παιδιά ....
Αυτοί που τις κατέβασαν ας δώσουν κάποιες πληροφορίες.... -
Έχω την gtv 5.12.24 developer στο redmi2 2gb 2014813 και ήρθε η ώρα για αναβάθμιση. Να περάσω πρώτα την 6.5.26 και μετά την wt86047 Redmi2TD 5.1 THUNDER MiUi7-6.5.26, μιάς και έχω καιρό να αναβαθμίσω και δεν έχω περασμένο το TWRP;;; Κυρίως θέλω την αναβάθμιση για το android 5.1 και την thunder για τα προνόμια root στο Κέντρο ασφάλειας! Ευχαριστώ!
-
Ο/H zik έγραψε:
Έχω την gtv 5.12.24 developer στο redmi2 2gb 2014813 και ήρθε η ώρα για αναβάθμιση. Να περάσω πρώτα την 6.5.26 και μετά την wt86047 Redmi2TD 5.1 THUNDER MiUi7-6.5.26, μιάς και έχω καιρό να αναβαθμίσω και δεν έχω περασμένο το TWRP;;; Κυρίως θέλω την αναβάθμιση για το android 5.1 και την thunder για τα προνόμια root στο Κέντρο ασφάλειας! Ευχαριστώ!
Μπορεις να βάλεις την GTV μέσω του updater και μετά που θα'χεις twrp recovery μπορείς να περάσεις την THUNDER 6.5.26 ... -
Ήδη κατεβάζω και το Σαββατοκύριακο που θα έχω περισσότερο χρόνο θα αναβαθμίσω!!! Ευχαριστώ και πάλι!
-
Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω την 6.5.26 που ανέβασες αλλά υπόσχομαι την Miui 8 6.6.2 να την δοκιμάσω όποτε την ανεβάσεις. Γιατί ξεκίνησε η alfa beta global Miui8 και μόνο ΣΚ δεν δίνουν αναβαθμίσεις.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω την 6.5.26 που ανέβασες αλλά υπόσχομαι την Miui 8 6.6.2 να την δοκιμάσω όποτε την ανεβάσεις. Γιατί ξεκίνησε η alfa beta global Miui8 και μόνο ΣΚ δεν δίνουν αναβαθμίσεις.
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0