Διαφήμιση

[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Γιωργο είχα απενεργοποιημένο το su και σήμερα πήγα να το ενεργοποίησω και μου έβγαλε αναβάθμιση (και για binary) οπότε τι έγινε θέλει φλασαρισμα πάλι? Όσο αναφορά για batery drain δεν νομίζω να έχω γιατί το βράδυ που το άφησα στο 40% και το πρωί δεν έπεσε καθόλου.... όταν όμως σερφαρω και το σκαλιζω θα ρουφήξει και εμένα...3 ώρες sot νομίζω είναι πολύ λίγο όταν με την gtv πήγε 4,5... Θέλω να μου πεις αν εχεις κάνει αύριο κάποια αλλαγή να δοκιμασω ή πες μου τι άλλο μπορώ να κάνω? να βάλω μία επίσημη και ας μην έχει ελληνικά... τι να πω μου την έχει δώσει και με δουλεύει και ο φίλος με το rn3 pro με την επίσημη dev που του βγάζει 9+ ώρες.... α και μου δείχνει πλέον ότι ή συσκευή δεν είναι ροοτ...
    • Ο/H LeonTsi έγραψε:

πήγα να το ενεργοποίησω και μου έβγαλε αναβάθμιση (και για binary) οπότε τι έγινε θέλει φλασαρισμα πάλι?
      Αν εννοείς το "update binary" που βγάζει το superSU, αυτό είναι απαραίτητο για να γίνει το root. Δεν είναι ενημέρωση της εφαρμογής αλλά αρχείων του συστήματος. Την αναβάθμιση που σου βγάζει από το playstore δεν πρέπει να κάνεις.[twitch][/twitch]
    • @LeonTsi
      Περίμενε την αυριανή αλλιώς έχεις δυο επιλογές , ή να κάνεις άλλο ένα clean install ( παρτο μία από την αρχή μπας και δε σου κάτσε καλά το πρώτο φλας που έκανες ) , ή θα πας σε μία άλλη ρομ που διαχειρίζεται καλύτερα τη μπαταρία σου ...
      Δεν μπορώ να βοηθήσω κάπως αλλιώς , σε άλλους πάντως έχει καλύτερο SOT απ'οτι σε σένα ..
      Κι αυτό που λες ότι δεν έχεις ροοτ , δε ξέρω , κάτι δε σου'χει κάτσει καλά , δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
      Επίσης , όπως σου είπα , για το su binary που ζητάει αναβάθμιση , απλά κλείσε τις ειδοποιήσεις για το Supersu και δε θα ζητάει τίποτα , θα το αναβαθμιζουμε μέσω της ρομ , και την εφαρμογή και το su binary.

@LoukG
      Αν αναβαθμίσεις κατά λάθος την εφαρμογή , μπορείς να κάνεις απεγκατασταση των ενημερώσεων και να τη γλυτωσεις , το πρόβλημα ξεκινάει αν ενημερώσεις το su binary ...
      Βέβαια αυτό είναι και συνδυασμός , όταν ενημερώνεται ή εφαρμογή τοτε σου ζητάει και update του su binary..

EDIT
      @LeonTsi
      Ποια version Supersu έχεις ?????
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@LeonTsi
      Περίμενε την αυριανή αλλιώς έχεις δυο επιλογές , ή να κάνεις άλλο ένα clean install ( παρτο μία από την αρχή μπας και δε σου κάτσε καλά το πρώτο φλας που έκανες ) , ή θα πας σε μία άλλη ρομ που διαχειρίζεται καλύτερα τη μπαταρία σου ...
      Δεν μπορώ να βοηθήσω κάπως αλλιώς , σε άλλους πάντως έχει καλύτερο SOT απ'οτι σε σένα ..
      Κι αυτό που λες ότι δεν έχεις ροοτ , δε ξέρω , κάτι δε σου'χει κάτσει καλά , δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
      Επίσης , όπως σου είπα , για το su binary που ζητάει αναβάθμιση , απλά κλείσε τις ειδοποιήσεις για το Supersu και δε θα ζητάει τίποτα , θα το αναβαθμιζουμε μέσω της ρομ , και την εφαρμογή και το su binary.

@LoukG
      Αν αναβαθμίσεις κατά λάθος την εφαρμογή , μπορείς να κάνεις απεγκατασταση των ενημερώσεων και να τη γλυτωσεις , το πρόβλημα ξεκινάει αν ενημερώσεις το su binary ...

EDIT
      @LeonTsi
      Ποια version Supersu έχεις ?????
      Γιώργο σίγουρα δεν έκατσε καλά από την αρχή γιατί αν θυμάσαι σου είπα ότι δεν είχε εγκατασταθεί το su μου το έστειλες και το φλασαρισα μετά... βέβαια την φλασάρισα ξανά την ρομ αλλά τα αποτελέσματα είναι αρνητικά... το ίδιο πράγμα είχα κάνει και με την GTV με το su το είχα απενεργοποιήσει και όταν τα ενεργοποίησα και πάλι ήταν ok.. αν βάλω μια επίσημη ρομ θα κλειδώσει ο bootloader? μήπως τελικά εχει καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας? του φίλου μου με το rn3 με την επίσημη ρομ παει σφαίρα με 9-10 ώρες sot.... τι παίζεται ακριβώς υπάρχει απάντηση??
    • @LeonTsi
      Μπορείς να δοκιμάσεις , αλλά δε νομίζω να σωθείς , έχει κάποιο drain παραπάνω το RN2 σε σχέση με άλλες συσκευές , αν δε βοηθήσει και ή xiaomi ή η dev team , απλά δοκιμαζεις ρομ μέχρι να βρεις ποια σου κάθεται καλύτερα από μπαταρία ..
      Ποια version Supersu έχεις ???
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@LeonTsi
      Μπορείς να δοκιμάσεις , αλλά δε νομίζω να σωθείς , έχει κάποιο drain παραπάνω το RN2 σε σχέση με άλλες συσκευές , αν δε βοηθήσει και ή xiaomi ή η dev team , απλά δοκιμαζεις ρομ μέχρι να βρεις ποια σου κάθεται καλύτερα από μπαταρία ..
      Ποια version Supersu έχεις ???
      Γιώργο η έκδοση του su είναι v2.76, αλλα όπως σου ξανά είπα δεν είχε εγκατασταθεί με το φλασάρισμα και το έκανα μετά που μου το έστειλες... μήπως παίζει κάτι με αυτό η επειδή ειχα σβήσει και το TWRP το δικό μου κάνοντας και wipe storage? είναι μέσα στην ρομ σου σωστά? το έχω πάντως... sorry που σε κουράζω προσπαθώ να βοηθήσω για να με βηθήσεις, να βρούμε αν φταίει κάτι και τι? μήπως αν έχεις αλλάξει κατι στην αυριανή να το πάρουμε από την αρχή και μετά θα επαναφλερω το backup από την GTV 6.7.14 τι να πω δεν ξέρω?? εσύ είσαι ο Γιατρός εγώ ο ασθενής...lol
    • @LeonTsi
      Ναι , πιστεύω καλύτερα έτσι ...
      Θα κατεβάσεις την αυριανή που θα είναι κομπλε , θα έχουν αλλαχτεί τα script σε όλες τις ρομς ...
      Οπότε το παίρνεις μία από την αρχή με την καινούργια και ελπίζω να σε πάει καλά αυτή τη φορά.
      Από την έκδοση του Supersu είσαι Οκ ,αλλά θα έπρεπε να είχε αναβαθμιστεί και το su binary μέσω του ζιπ , κατι δε πήγε καλά στην πρώτη εγκατάσταση που έκανες γι'αυτο καλύτερα παρτο απ'την αρχή με την αυριανή ρομ
    • Διαφήμιση
    • Σε αδράνεια έχω υψηλη καταναλωση. Ειμαι απο το πρωι στο 78%, ενω με το redmi note 2 (φαντασου..) ημουν στο 90%.. Εχω συστημα android και λειτουργικο android στο 19%!
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@LeonTsi
      Ναι , πιστεύω καλύτερα έτσι ...
      Θα κατεβάσεις την αυριανή που θα είναι κομπλε , θα έχουν αλλαχτεί τα script σε όλες τις ρομς ...
      Οπότε το παίρνεις μία από την αρχή με την καινούργια και ελπίζω να σε πάει καλά αυτή τη φορά.
      Από την έκδοση του Supersu είσαι Οκ ,αλλά θα έπρεπε να είχε αναβαθμιστεί και το su binary μέσω του ζιπ , κατι δε πήγε καλά στην πρώτη εγκατάσταση που έκανες γι'αυτο καλύτερα παρτο απ'την αρχή με την αυριανή ρομ
      Καταρχιν φαντάζομαι ότι καταλαβες ότι το su το είχα απενεργοποιημένο και τον το ενεργοποίησα μου έβγαλε την αναβάθμιση... έχει γίνει κάποια αλλαγή στην αυριανή τουλάχιστον όσο αναφορά την μπαταρία? Υπάρχει κάποιο καλύτερο setup για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας? Και μία χάρη βάλτο από την αρχή στην ρομ αυτό με το online wallpaper στην οθόνη κλειδώματος γιατί είδα ότι αρέσει σε πολλούς και είναι τόσο εύκολο αν δεν αρέσει σε κάποιον να μην το χρησιμοποιεί...
    • THUNDER ROMS !!!!!!!

UPDATE σε MiUi8 6.7.14 για τα Redmi3pro IDO ...

CHANGELOG
      Αλλαγές στα script και theme icons ...
      Αλλαγές και στα Clean zip ...

DOWNLOAD
      Redmi3Pro Ido THUNDER MiUi8-6.7.21
      Redmi3Pro_Ido_THUNDER_MiUi8-6.7.21.zip | by gkalen for Redmi 3

CLEAN ZIP
      Redmi3Pro Clean zip
      Redmi3Pro_Clean.zip | by gkalen for Redmi 3
      Redmi3 Clean zip
      Redmi3_Clean.zip | by gkalen for Redmi 3

INSTALLATION
      Προτεινω Clean install για τη συγκεκριμενη ρομ ..
      Και αμεσως μετα την εγκατασταση του clean zip ..
      1. Μπαίνουμε στο TWRP
      2. Επιλέγουμε , reboot / recovery
      3. Επιλέγουμε , Wipe , και σερνουμε δεξιά τον κέρσορα
      4. Μετά επιλέγουμε INSTALL από το αρχικό μενού και διαλέγουμε το ζιπ της ρομ
      5. Αφού τελειώσει ή εγκατάσταση , επιλέγουμε Wipe cache και dalvik cache
      6. Μετά ξαναγυρναμε στο αρχικό μενού του TWRP και επιλέγουμε INSTALL , και αυτή τη φορά διαλέγουμε το Clean zip .
      7. Αφού τελειώσει και ή εγκατάσταση του Clean zip , κάνουμε πάλι Wipe cache και dalvik cache
      8. Επιλέγουμε , reboot system
      9. Περιμένουμε 7-8 λεπτά μέχρι ν'ανοιξει το τηλ...
      10. Στο πρώτο boot , καλό είναι να περιμένετε 2-3 λεπτά μέχρι να φορτώσει καλά το λειτουργικό, θα έχετε lagging και κολλήματα για 2-3 λεπτά, μετά θα κάνετε ένα reboot και όλα θα πάνε ρολόι ...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
      Τα clean zip είναι διαφορετικά όπως βλέπετε, άλλο για το Redmi3 και άλλο για το Redmi3Pro
      Αυτό έγινε για ν'αλλαξω καποια πράγματα , έτσι ώστε ν'αποφυγουμε τυχόν υπερθέρμανση στο απλο Redmi3

UPDATE σε MiUi8 6.7.21 για το Redmi2TD , wt86047 , HM2014813 ...

CHANGELOG

DOWNLOAD
      wt86047 Redmi2TD 5.1 THUNDER MiUi8-6.7.21
      wt86047_Redmi2TD_5.1_THUNDER_MiUi8-6.7.21.zip | by gkalen for Redmi 2

INSTALLATION
      Ή γνωστή διαδικασία....

ENJOY!!!!

EDIT
      Ανεβαίνει ή 6.7.21 για το Mi5 Gemini...
      Αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε update σε 6.7.21 για τα Mi4c , MiNotePro , RedmiNote2 και RedmiNote3 ....
    • Ο/H gkalen έγραψε:

UPDATE σε MiUi8 6.7.21 για το Redmi2TD , wt86047 , HM2014813 ...

CHANGELOG

DOWNLOAD
      wt86047 Redmi2TD 5.1 THUNDER MiUi8-6.7.21
      wt86047_Redmi2TD_5.1_THUNDER_MiUi8-6.7.21.zip
      Δεν θα έπρεπε νε ειδοποιηθούμε με email?
    • Διαφήμιση
    • @spoulk
      Κανονικά ναι , αν έχετε δηλώσει τη συσκευή σας για να παίρνετε mail και για τις δικές μου..
      Πιθανόν όμως να έρθει , απλά τη βάζω κι εδώ και όποιος προλάβει , όσοι παρακολουθούν το τοπικό θα το βλέπουν , όσοι δεν το πολύ παρακολουθούν θα τους έρθει το mail ..