[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
@Perarg
Δεν είμαι και ο καλύτερος στα backup , πάντα στηνω τη συσκευή μου από την αρχή ..
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τα backup από micloud , google, κ.λ.π.
Καλύτερα ν'απαντησει κάποιος που το'χει κάνει και το ξέρει ...
@baiosss
Θα έχουμε αυτή τη βδομάδα κανονικά και για το Mi4s ...
Μάλλον Κυριακη θα το'χετε .. -
@gkalen από την πρόσφατη εμπειρία μου παίρνοντας Mi Cloud backup, επανήλθαν όλα κανονικοτατα. Φυσικά χωρίς δεδομένα. Αυτό που πρέπει να ξαναστήσει κάποιος είναι λογαριασμούς στις εφαρμογές κι όπως είπα και πιο πριν δε θα υπάρχουν δεδομένα στις εφαρμογές (πάνε όλα τα pokemon...!)
Γι αυτό ρώτησα για πιθανή λύση backup...
Το helium που δοκίμασα δε μου δούλεψε... Δε συγχρονιζε καν ή εφαρμογή
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Perarg Είμαι απο από κινητό και δεν βλέπω τη συσκευη εχεις.Παρε backup τις εφαρμογές μέσα απο τη miui.Θα αποθηκευτεί στο sdcard/miui/backup.Περνά το φάκελο στο pc κανε καθαρή εγκατάσταση και μετα ξανα βαλε το φάκελο πίσω στη συσκευή και κάνε το restore.
Τωρα είδα ότι θέλεις τα data.Titanium backupYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Perarg έγραψε:
@gkalen από την πρόσφατη εμπειρία μου παίρνοντας Mi Cloud backup, επανήλθαν όλα κανονικοτατα. Φυσικά χωρίς δεδομένα. Αυτό που πρέπει να ξαναστήσει κάποιος είναι λογαριασμούς στις εφαρμογές κι όπως είπα και πιο πριν δε θα υπάρχουν δεδομένα στις εφαρμογές (πάνε όλα τα pokemon...!)
Γι αυτό ρώτησα για πιθανή λύση backup...
Το helium που δοκίμασα δε μου δούλεψε... Δε συγχρονιζε καν ή εφαρμογή
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Titanium backup για εφαρμογές με τα δεδομένα τους.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Γαμο την τρέλα μου με αυτά τα pokemon... εδώ ο κόσμος καίγεται και άλλοι ξυρίζονται.....
-
Ο/H Perarg έγραψε:
Απλά το titanium χρειάζεται την pro έκδοση που πληρωνεις για να κάνεις μαζικό backup. Mε την free έκδοση τις κάνεις μία μία.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H LeonTsi έγραψε:
Γαμο την τρέλα μου με αυτά τα pokemon... εδώ ο κόσμος καίγεται και άλλοι ξυρίζονται.....
Χαχαχαχα, μην τρελαίνεσαι κι εγώ για δούλεμα το ανέφερα! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0