[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
-
Σε Kenzo έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση, άντε να δούμε. Τελικά ή καμιά μέρα θα το ανατινάξουμε το κινητό, ή δεν ξέρω και εγώ τι περιμένουμε να δούμε. Πάντως αυτή η διαδικασία με εξιτάρει. Λυπάμαι αυτούς που έχουν ένα iphone ή ένα samsung Galaxy S7 και απλά το βλέπουν. Τι να κάνεις ένα κινητό αν δεν μπορείς να πειραματιστείς πάνω του. Πάμε xiaomαδες...Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
-
-
-
@gkalen πως μπορούμε να δούμε ότι έχει μπει το mpdecision;Ο/H gkalen έγραψε:
MPdecision
Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Επίσης τι είναι αυτό το deep sleep που αναφέρουν και πως μπορούμε να δούμε ότι λειτουργεί;Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
-
Μπορείς να ψάχνεις στο Λεξικό του φόρουμ για άγνωστες λέξεις πριν ρωτήσεις. (Δεν υπήρχε αλλά πριν λίγο την συγκεκριμένη αντί να στην απαντήσω απευθείας την ανέβασα στο λεξικό). Μπορείς να βρεις διάφορες επεξηγήσεις σε όρους τεχνικούς και γενικούς.Ο/H amalag έγραψε:
Επίσης τι είναι αυτό το deep sleep που αναφέρουν και πως μπορούμε να δούμε ότι λειτουργεί;

Μπορείς να βλέπεις αν πέφτει σε Deep Sleep με το πρόγραμμα CPU Spy Plus ή άλλο αντίστοιχο και θα βλέπεις αν υπάρχει το παρακάτω. Αν όχι, τότε το κινητό καταναλώνει άσκοπα ενέργεια όταν το έχεις σε αδράνεια, για παράδειγμα το βράδυ που πας για ύπνο.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Με το cpu spy plus, παρατηρώ ότι δεν μπαίνει σε deep sleep. Αυτό είναι bug της rom; Το έχουν αναφέρει και άλλοι μετά την εγκατάσταση της τελευταίας rom. @glalen;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0