[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
-
Σε Kenzo έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση, άντε να δούμε. Τελικά ή καμιά μέρα θα το ανατινάξουμε το κινητό, ή δεν ξέρω και εγώ τι περιμένουμε να δούμε. Πάντως αυτή η διαδικασία με εξιτάρει. Λυπάμαι αυτούς που έχουν ένα iphone ή ένα samsung Galaxy S7 και απλά το βλέπουν. Τι να κάνεις ένα κινητό αν δεν μπορείς να πειραματιστείς πάνω του. Πάμε xiaomαδες...Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
-
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
MPdecision
Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Επίσης τι είναι αυτό το deep sleep που αναφέρουν και πως μπορούμε να δούμε ότι λειτουργεί;Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
-
Ο/H amalag έγραψε:
Επίσης τι είναι αυτό το deep sleep που αναφέρουν και πως μπορούμε να δούμε ότι λειτουργεί;
Μπορείς να βλέπεις αν πέφτει σε Deep Sleep με το πρόγραμμα CPU Spy Plus ή άλλο αντίστοιχο και θα βλέπεις αν υπάρχει το παρακάτω. Αν όχι, τότε το κινητό καταναλώνει άσκοπα ενέργεια όταν το έχεις σε αδράνεια, για παράδειγμα το βράδυ που πας για ύπνο.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Με το cpu spy plus, παρατηρώ ότι δεν μπαίνει σε deep sleep. Αυτό είναι bug της rom; Το έχουν αναφέρει και άλλοι μετά την εγκατάσταση της τελευταίας rom. @glalen;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0