[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Βασικά όταν πάω χωρίς zip verification μου βγάζει πως η ρομ είναι για wt86 και πως εγώ έχω 20140813 λολ
Έχω μείνει στην 6.7.21
Υπόψιν όταν φλάσαρα εγώ ουδέποτε ζήτησα ξεκλείδωμα του bootloader etc και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο τπτ τέτοιο -
UPDATE σε 6.8.4 ...
RedmiNote3Pro Kenzo
DOWNLOAD
RedmiNote3Pro_Kenzo_MiUi8-6.8.4.zip | by gkalen for Redmi Note 3
Kenzo Clean zip
Kenzo-Clean.zip | by gkalen for Redmi Note 3
MiNotePro Leo
DOWNLOAD
MiNotePro_Leo_MiUi8-6.8.4.zip | by gkalen for Mi Note
Leo Clean zip
Leo-Clean.zip | by gkalen for Mi Note
Ανεβαίνουν οι ρομς για Mi3/Mi4 Cancro και Mi4c Libra ..
@agendelo
Ναι , και σε μένα το ίδιο βγάζει , δεν έχω χρόνο να το δω τώρα , θα το δω το βράδυ και θα ενημερωσω .. -
-
Αναμένουμε....
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@gkalen στην καινούργια για το mi4c που ανεβάζεις τώρα θα υπάρχει το mpdecision; Πάντως η 6.7.28 τις τελευταίες 2 ημέρες άρχισε να δείχνει τα δόντια της από άποψη κατανάλωσης αφού με ακριβώς την ίδια χρήση με τις παλιότερες gtv οριακά δεν μου έκλεινε η συσκευή από μπαταρία και πλέον έχω 35%+ μπαταρία στην ίδια διάρκεια!
Sent from my Mi-4c using Tapatalk -
@sprkrt
Το Clean zip είναι καινούργιο , θα προτιμούσα να το φλασαρετε ..
Σβήνει κάποια πράγματα στη ρομ ..
@spideman3
Το ρημαδι , έπεσαν τα uploads στα Cancro και Leo , αλλιώς θα τα είχατε ..
Σε λίγο τ'ανεβαζω πάλι από το τηλ.. , πάω δουλειά και θα τ'ανεβασω απο'κει μέσω του τηλ...
@agendelo
Το Twrp είναι το πρόβλημα , πρέπει ν'αλλαχτει ..
Βάλε αυτό ... wt86047-TWRP3.0.0-1_LP.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
Ή βάλε το Twrp του @michael από το φορουμ.
Όταν 'αλλαξεις recovery θα πάνε όλα ρολόι..
@djtutis
Χαίρομαι που σου κάτσε τόσο καλά ή 6.7.28 !!
Όπως είδες , δεν έβαλα CHANGELOG για την 6.8.4 , αυτό γιατί έκανα κάποιες αλλαγές σε όλες τις ρομς και θέλω να τις δείτε χωρίς να ξέρετε κάτι .
Στο τέλος της εβδομάδας θέλω να μου πείτε πως προτιμάτε τη ρομ , όπως την 6.7.28 ή όπως την σημερινή 6.8.4 ..
Τις έχω patchαρει ολες με ρωσσικες ρομ , θέλω να πιστεύω ότι τώρα θα πάει καλύτερα.. -
το βασικο προβλημα που ειχε η προηγουμενη, το battery drain εαν ενεργοποιουσες το fingerprint, δεν υπαρχει πλεον.
-
Μας καταντησες ανυπομονους με τα διαμάντια σου
Για Hennessy από αύριο να ελπίζουμε η θα πας για μπανακια?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
@PeterPanious
Αύριο μεσημέρι για Hennessy , Aqua και Virgo !!!
@sprkrt
Καλό ακούγεται αυτό ..
Να τη δούμε πως θα πάει με τα patch αυτής της εβδομάδας ..
Καλύτερα να τα πούμε μετα απο δύο μέρες που θα έχουμε καλύτερη εικόνα..
Έχω αλλάξει επίσης και αρκετά πράγματα στο theme , εικονίδια κ.λ.π. ..
Βέβαια πρέπει να κάνετε apply το default theme για να το δείτε ή οσοι κάνουν Clean install .. -
Έχει εγκατασταθεί η ROM. Το κινητό πλέον μπαίνει σε deep sleep και με το FP ενεργό. Για την ώρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι φοβερά διαφορετικό. Θέλω να προσθέσω όμως (μπορεί να είναι και τυχαίο) ότι στο antutu από 73000 πήγα 74819. Η διαχείριση μνήμης φαίνεται καλύτερη όσο για τη μπαταρία θα δούμε τις επόμενες μέρες. Σε ευχαριστούμε @gkalen...Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Antutu καινούργια μέτρηση 77110. Η καλύτερη επίδοση που είχα ποτέ. Τυχαίο????Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0