Διαφήμιση

[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • Καλησπέρα σε όλους.
      Πέρασα κι εγώ την τελευταία έκδοση σήμερα. Έχω παρατηρήσει μερικά πράγματα που θα ήθελα να αναφέρω.
      Μάγειρα παρατήρησα ότι στο script της εγκατάστασης εμφανίζεται η προηγούμενη έκδοση 6.7.29. Έγινε σωστά η εγκατάσταση του supersu και του atmos. Μετά την εγκατάσταση πρέπει να γίνουν 2 με 3 επανεκκίνηση για να στρώσει, οπως συνήθως. Αν και συνήθως μετά την εγκατάσταση το κινητό έδινε πολύ καλές επιδόσεις, περισσότερη μνήμη και κυρίως καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, ήταν κάτι που είχα παρατηρήσει, τώρα δεν το είδα. Δεν είναι κάτι το σημαντικό, μέσα σε λίγες μέρες βλέπεις πραγματικά τις δυνατότητες της συσκευής. Δείχνει πολύ καλή μιας και δεν βλέπω κάποια αρχικά κολλήματα που εμφανίζονταν και πραγματικά φαίνεται να λειτουργεί πολύ ομαλά.
      Ευχαριστώ.
    • @bolk
      Μάλλον ξέχασα ν'αλλαξω το script σε 6.8.4 , ή ρομ είναι κανονικά ή 6.8.4 όμως..
      Σε δύο μέρες θα μου πεις ξανά , νομιζω οτι θα πάει πολύ καλύτερα ..
    • Νομιζω πως ειναι πολύ καλή από άποψη αυτονομιας μέχρι στιγμής. Κακά τα ψέματα αλλά όταν μία rom σε αυτό το κομμάτι πάει καλά, φαίνεται μέσα σε μερικές ώρες και όχι απαραίτητα μετά από τρεις τέσσερις μέρες.
      Μέχρι στιγμής δε το έχω δουλέψει πολύ για να βρω κάποιο ατόπημα αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλή!!

Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Μέχρι στιγμής ή καινούργια rom δείχνει άψογη. Δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα. Το πρόβλημα με το FP λύθηκε. Όλα καλά.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalk
      Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
    • Για το mi4c μετά από 1η φόρτιση έχω 10% περισσότερη μπαταρία σε σχέση με την προηγούμενη ακριβώς στον ίδιο χρόνο και χρήση...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
    • μετά απο 12 ώρες ολα άψογα!!!! αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι δεν υπάρχει επιλογή να μπαίνει αυτόματα μέσω προφίλ σε λειτουργία πτήσης μια καθορισμένη ώρα και να επανέρχεται το πρωί στο βασικό προφίλ? (για εξοικονόμηση μπαταρίας) στην stable υπήρχε.. Όπως και να έχει εξαιρετικη δουλειά πολύ καλή διαχειριση ram 1.5 σταθερά ελεύθερο και απο μπαταρία φαίνεται οτι ειναι καταπληκτική!!!! Ενα μεγαλο μπράβο σε όλους οσους συνεισφερουν για το αποτελεσμα!!!!
    • Γιώργο η ροm είναι μια χαρά, πας για rom gourou :)
      Εντόπισα πού κόβεται η σύνδεση όταν κατεβάζω μεγάλα αρχεία και κλείνει η οθόνη. Οφείλεται στη base rom και το κάνει μόνο όταν είναι στην φόρτιση. Χτες που κατέβαζα την ρομ σου και το τηλέφωνο ηταν στη φόρτιση, το Download κάποια στιγμή διακόπηκε. Όταν το έβαλα να την ξανακατεβασει, αλλά χωρίς να είναι στη φόρτιση το τηλέφωνο, την κατέβασε κανονικά. Ας το ελεγξουν κα οι υπόλοιποι φίλοι, που έχουν το redmi Note 3 pro.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • @gkalen ολα μια χαρα η ρομ στο mi5 απλως τρωει ενα κολλημα στην εφαρμογη στο facebook παω να ανοιξω συνδεσμο και λεει δεν υπαρχει συνδεση στο διαδικτυο ενω εχω κανονικα ιντερνετ και πρεπει να κλεισω το Wi-Fi και να το ανοιξω παλι για να ερθει στα καλα του
    • Ο/H Tasos12koufales έγραψε:

@gkalen ολα μια χαρα η ρομ στο mi5 απλως τρωει ενα κολλημα στην εφαρμογη στο facebook παω να ανοιξω συνδεσμο και λεει δεν υπαρχει συνδεση στο διαδικτυο ενω εχω κανονικα ιντερνετ και πρεπει να κλεισω το Wi-Fi και να το ανοιξω παλι για να ερθει στα καλα του
      Μαλλον πρέπει να ρωτήσουν κι άλλον με Mi5 αν έχει κι αυτός το ίδιο πρόβλημα που λες κι εσύ ...

Γενικά για το Mi5 ίσως θα πρέπει να πούμε κάτι ....
      Απ'οτι είδα υπάρχουν συσκευές με 4g ram αλλά και με 3g ram , εφτιαξα λοιπόν το build.prop για τις συσκευές με 4g ram , για τις συσκευές με 3g ram ίσως θα πρέπει να τροποποίηση λίγο το build.prop για να αποφύγουμε τυχόν υπερθέρμανση ή άλλα λάθη ..
      Αυτό το θέμα ισως υπάρχει και σε άλλες συσκευές με παρόμοιες εκδόσεις , δηλαδή όπως εγώ που έχω το Redmi3Pro με 3g ram ή ρομ είναι ίδια και για το Redmi3 με 2g ram , αν προσέξετε όμως δίνω ένα extra zip ή ένα διαφορετικό Clean zip για να διόρθωσω το build.prop στο Redmi3 , επειδή το build.prop το ετοιμαζω για το Pro που έχει 3g ram ...

Οπότε ίσως θα πρέπει να το συζητήσουμε λίγο το θέμα με αυτές τις συσκευές ..
      Αν θέλετε να μου πείτε ποιες συσκευές έχουν την ίδια ρομ αλλά υποστηρίζουν διαφορετική ραμ ...
      Μέχρι τώρα έχω δει ότι οι συσκευές που έχουν ίδια ρομ αλλά διαφορετική ραμ είναι .
      1. Redmi3Pro και Redmi3 ( γι'αυτη τη συσκευή όμως βγάζω build fix )
      2. Mi5 , έχουμε με 4g ram και με 3g ram ( δε νομιζω να υπάρχει και με 2g ram ) μάλλον θα πρέπει να σας δινω κι ένα ζιπακι για fix απο'δω και πέρα.
      3. Mi4c , εδώ δεν είμαι σίγουρος , ξέρω ότι υπάρχει με 3g ram , κάπου είδα όμως ότι υπάρχει και με 2g ram , ισχύει αυτό ????
      4. Δεν έχω δει άλλες συσκευές που μπορεί να έχουν ίδια ρομ αλλά διαφορετική ραμ , αν μπορείτε ενημέρωστε με για να δούμε τελικά σε πόσες συσκευές θα χρειαστεί να τροποποιησω τα Clean zip ..

EDIT
      Θα περιμένουμε να περάσουν δυο-τρεις μέρες να μου πείτε αν συνεχίζουν τα πράγματα καλα και θα σας ενημερωσω για τo changelog των ρομ αυτής της εβδομάδας που σας έχω κρατήσει κρυφό 8o :dash: lol
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Ο/H Tasos12koufales έγραψε:

@gkalen ολα μια χαρα η ρομ στο mi5 απλως τρωει ενα κολλημα στην εφαρμογη στο facebook παω να ανοιξω συνδεσμο και λεει δεν υπαρχει συνδεση στο διαδικτυο ενω εχω κανονικα ιντερνετ και πρεπει να κλεισω το Wi-Fi και να το ανοιξω παλι για να ερθει στα καλα του
      Μαλλον πρέπει να ρωτήσουν κι άλλον με Mi5 αν έχει κι αυτός το ίδιο πρόβλημα που λες κι εσύ ...
      Γενικά για το Mi5 ίσως θα πρέπει να πούμε κάτι ....
      Απ'οτι είδα υπάρχουν συσκευές με 4g ram αλλά και με 3g ram , εφτιαξα λοιπόν το build.prop για τις συσκευές με 4g ram , για τις συσκευές με 3g ram ίσως θα πρέπει να τροποποίηση λίγο το build.prop για να αποφύγουμε τυχόν υπερθέρμανση ή άλλα λάθη ..
      Αυτό το θέμα ισως υπάρχει και σε άλλες συσκευές με παρόμοιες εκδόσεις , δηλαδή όπως εγώ που έχω το Redmi3Pro με 3g ram ή ρομ είναι ίδια και για το Redmi3 με 2g ram , αν προσέξετε όμως δίνω ένα extra zip ή ένα διαφορετικό Clean zip για να διόρθωσω το build.prop στο Redmi3 , επειδή το build.prop το ετοιμαζω για το Pro που έχει 3g ram ...

Οπότε ίσως θα πρέπει να το συζητήσουμε λίγο το θέμα με αυτές τις συσκευές ..
      Αν θέλετε να μου πείτε ποιες συσκευές έχουν την ίδια ρομ αλλά υποστηρίζουν διαφορετική ραμ ...
      Μέχρι τώρα έχω δει ότι οι συσκευές που έχουν ίδια ρομ αλλά διαφορετική ραμ είναι .
      1. Redmi3Pro και Redmi3 ( γι'αυτη τη συσκευή όμως βγάζω build fix )
      2. Mi5 , έχουμε με 4g ram και με 3g ram ( δε νομιζω να υπάρχει και με 2g ram ) μάλλον θα πρέπει να σας δινω κι ένα ζιπακι για fix απο'δω και πέρα.
      3. Mi4c , εδώ δεν είμαι σίγουρος , ξέρω ότι υπάρχει με 3g ram , κάπου είδα όμως ότι υπάρχει και με 2g ram , ισχύει αυτό ????
      4. Δεν έχω δει άλλες συσκευές που μπορεί να έχουν ίδια ρομ αλλά διαφορετική ραμ , αν μπορείτε ενημέρωστε με για να δούμε τελικά σε πόσες συσκευές θα χρειαστεί να τροποποιησω τα Clean zip ..

EDIT
      Θα περιμένουμε να περάσουν δυο-τρεις μέρες να μου πείτε αν συνεχίζουν τα πράγματα καλα και θα σας ενημερωσω για τo changelog των ρομ αυτής της εβδομάδας που σας έχω κρατήσει κρυφό 8o :dash: lol
      Εγω εχω το 3gb να ξερεις 2gb δεν υπαρχει... :D
    • Διαφήμιση
    • @Tasos12koufales
      Και για τους υπόλοιπους με Mi5 που έχουν τη συσκευή με 3g ram ..
      Θα έχουμε νέο Clean zip και για τις δύο συσκευές , απλά όσοι έχουν 3g ram θα κατεβάζουν και διαφορετικό Clean zip κάθε βδομάδα για να διορθώνουμε και το build.prop ..
      Όσοι έχουν με 4g ram θα έχουν το ίδιο Clean zip συνεχώς ..

DOWNLOAD
      Gemini , Clean zip για μοντελα 4g ram
      Gemini-Clean.zip | by gkalen for Mi5

DOWNLOAD
      Gemini , Clean zip και BuildFix για μοντελα 3g ram
      Gemini-Clean-3gRam-6.8.4.zip | by gkalen for Mi5