Το πέρασα όλα μια χαρά...Ο/H gkalen έγραψε:
@Tasos12koufales
Και για τους υπόλοιπους με Mi5 που έχουν τη συσκευή με 3g ram ..
Θα έχουμε νέο Clean zip και για τις δύο συσκευές , απλά όσοι έχουν 3g ram θα κατεβάζουν και διαφορετικό Clean zip κάθε βδομάδα για να διορθώνουμε και το build.prop ..
Όσοι έχουν με 4g ram θα έχουν το ίδιο Clean zip συνεχώς ..
DOWNLOAD
Gemini , Clean zip για μοντελα 4g ram
Gemini-Clean.zip | by gkalen for Mi5
DOWNLOAD
Gemini , Clean zip και BuildFix για μοντελα 3g ram
Gemini-Clean-3gRam-6.8.4.zip | by gkalen for Mi5
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
-
-
Ή ρομ φυσάει .... Όσο πάει γίνεται καλύτερη...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
συγγνώμη, λάθος νήμα!
-
Γιώργο όλα καλά από μενα, το βραδυ έχασε μόνο 2%. Μαζί με τα αλλα θετικά feedback πιστεύω έχουμε winner με τη μυστική συνταγή που έφτιαξεςΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@sprkrt
Το Clean zip είναι καινούργιο , θα προτιμούσα να το φλασαρετε ..
Σβήνει κάποια πράγματα στη ρομ ..
@spideman3
Το ρημαδι , έπεσαν τα uploads στα Cancro και Leo , αλλιώς θα τα είχατε ..
Σε λίγο τ'ανεβαζω πάλι από το τηλ.. , πάω δουλειά και θα τ'ανεβασω απο'κει μέσω του τηλ...
@agendelo
Το Twrp είναι το πρόβλημα , πρέπει ν'αλλαχτει ..
Βάλε αυτό ... wt86047-TWRP3.0.0-1_LP.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
Ή βάλε το Twrp του @michael από το φορουμ.
Όταν 'αλλαξεις recovery θα πάνε όλα ρολόι..
@djtutis
Χαίρομαι που σου κάτσε τόσο καλά ή 6.7.28 !!
Όπως είδες , δεν έβαλα CHANGELOG για την 6.8.4 , αυτό γιατί έκανα κάποιες αλλαγές σε όλες τις ρομς και θέλω να τις δείτε χωρίς να ξέρετε κάτι .
Στο τέλος της εβδομάδας θέλω να μου πείτε πως προτιμάτε τη ρομ , όπως την 6.7.28 ή όπως την σημερινή 6.8.4 ..
Τις έχω patchαρει ολες με ρωσσικες ρομ , θέλω να πιστεύω ότι τώρα θα πάει καλύτερα..
Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω
Απλά αν έχεις πρόχειρο κάπου το λινκ με τις οδηγίες πως να ξαναβάλω το νέο twrp θα με βοηθήσει γιατί όλο κ όλο μια φορά το έστησα το 3.0.0.0 αλλά εκείνο ήταν ένα image, τώρα αυτό παρατηρώ έχει στο ζιπ αρκετά αρχειάκια
Sent from my 2014813 using Tapatalk -
Πάντως τα led γιοκ
-
Τα led και σε μένα δουλεύουν μόνο στις κλήσεις σε Redmi note 2, αλλά ή μπαταρία παιδιά δεν διορθώνεται με τίποτα... μαύρα χάλια.. είναι μεγάλο μειονέκτημα της συσκευής....
-
και τα redminote 3 pro έχουν 2-3 GB ram,ε γω ας πούμε είμαι με τα 2GB ram στα 16 GB
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0