[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
@giannis88
Δεν τρέχει τίποτα , όλα καλά , κι έτσι γίνεται ..
@leontatos
Όχι , δε παίζει ρόλο , φτιάχνω και μία ρομ με Mpdecision για το Redmi3/Pro , θα τη δοκίμασω και θα το βάλω στο επόμενο update ..
@mol
Καλό θα ήταν να κάνεις εκ νέου εγκατάσταση για πιο σίγουρα ..
@anestisgeo
Θέλει πάντα δύο τρεις επανεκκινήσεις μετά από φλασαρισμα , για να στρωσουν όλα ..
@LeonTsi
Γενικά έχουν αλλάξει οι ήχοι , πιστεύω θα στρωσουν , ρίξε μία ματιά και στις ρυθμίσεις ήχων μήπως είναι στο φουλ .. -
-
Όλα καλά και σε εμένα.
Πάντως, μετά το flash και αμέσως μετά το πρώτο boot υπάρχει ένα πάγωμα δεν ανταποκρίνεται ούτε σε touch ούτε στο power on/off -αυτό το κάτι σαν reboot που δεν είναι όμως reboot, όπως έχω πει είναι σαν να "ξυπνάει" από hibernation γιατί επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν, χωρίς να ζητάει pin κλπ - αλλά τίποτα άλλο.
Αυτό το παρατήρησα και στην δική σου αλλά και στην gtv.
Έχω μείνει έκπληκτος από την διάρκεια της μπαταρίας, ίσως και η καλύτερη διαχείριση από τότε που το αγόρασα με τις δύο τελευταίες.
Όπως έχω πει πάλι, μου φαίνεται πως τρώει λίγο -αλλά πολύ λίγο- μνήμη σε σχέση με την Miui v7 που -μετά από το flash με την fastboot του @dnomikos και την τελευταία gtv της Miui v7, είχα πάντα πάνω από 1GiB ελεύθερη ενώ με αυτή είμαι λίγο πιο κάτω.
Υποθέτω πως είναι μέσα στα πλαίσια του λάθους όμως και δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία.
Επίσης παρατήρησα τελικά, πως για εμένα, το gravity screen είναι υπεύθυνο για αρκετά μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας μιας και ανοίγει η οθόνη ακόμα και σε απλή μεταφορά της συσκευής. Μιας και το έχω σε pause mode, ίσως να παίζει ρόλο σε αυτό που είπα για καλύτερη διαχείριση στις δύο τελευταίες.
Άντε, καλά να περάσουμε, τα λέμε σε καμιά 10αριά μέρες.
Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Από εχθές έχω φλασάρει την καινούργια Rom:
1) Για την μπαταρία θα δούμε σε λίγες μέρες. Πάντως το mpdecision δουλεύει και το κινητό μπαίνει σε deep sleep.
2) Στην μνήμη βλέπω καλύτερη διαχείριση. Έχω μονιμως 1.5gb έως και 1.6
3) Τα γραφικά στην ασφάλεια προστέθηκαν και είναι πολύ όμορφα. Επίσης έχω παρατηρήσει και αλλαγή στα γραφικά στις ρυθμίσεις.
4) Κανένα πρόβλημα με το su και dolby atmos και τα led
5) Έχω την εντύπωση ότι οι ήχοι έχουν δυναμώσει. Είναι η ιδέα μου;
6) Ως τώρα το κινητό πετάει.
7) Antutu Score: 76603
Φαίνεται συνολικά πολύ καλή Rom (όλο πάμε και καλύτερα). Ήδη έχω πάρει nandroid backup για κάθε ενδεχόμενο.
@gkalen έχεις δώσει ρέστα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του forum..Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Να κάνω μία ερώτηση: Αν διαγράψω την αναβάθμιση, Λήψεις, Σχόλια, θα υπάρχει πρόβλημα στην συσκευή; Στο κάτω-κάτω δεν βλέπω να χρειάζονται και πουθενά, μόνο χώρο καταλαμβάνουν.Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
-
Πρώτη εντύπωση από μπαταρία. Το βράδυ, χωρίς wifi ή δεδομένα, έπεσε μόνο 1%. Επίσης, μετά τον καθαρισμό των διεργασιών (αριστερό "Ξ" κουμπί) μένουν σταθερά 1Gb μνήμης λέει. Αυτό με memory optimization sto OFF. Θερμοκρασία 30 βαθμοί, οπότε όλα καλά μέχρι τώρα. Ευχαριστούμε πολύ για την δουλειά στις RΟΜ!
-
Ο/H amalag έγραψε:
Να κάνω μία ερώτηση: Αν διαγράψω την αναβάθμιση, Λήψεις, Σχόλια, θα υπάρχει πρόβλημα στην συσκευή; Στο κάτω-κάτω δεν βλέπω να χρειάζονται και πουθενά, μόνο χώρο καταλαμβάνουν.
Το ειχα δοκιμασει αυτο που λες και είχα σβήσει κάποιες "άχρηστες" για εμένα εφαρμογες μέσω titanium backup. Τις είχα πάρει όμως ένα αντίγραφο. Το κακό είναι οτι μου έβγαζε μήνυμα κάθε τρεις και λίγο ότι η τάδε εφαρμογή π είχα σβήσει σταμάτησε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ολα καλα σε note 3 pro. Εχω βαλει το radon kernel.
Aυτο που θα ηθελα (δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να γινει) ειναι με παρατεταμενο πατημα στο "mobile data" να μας πηγαινει σε απευθειας επιλογη 3G ή 4G. -
Με την μέχρι τώρα χρήση παρατηρώ ότι το κινητό είναι πιο ελαφρύ στην λειτουργία, κάποια μικρά σκαλωματα έφυγαν και όλα γίνονται πιο smooth. Το δακτυλικο αποτύπωμα νομίζω ότι έγινε πιο γρήγορο επίσης.
Για την μπαταρία δεν θα πω τίποτα αφού το ξέρει και ο ίδιος ότι είναι καλύτερη.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H sprkrt έγραψε:
Ολα καλα σε note 3 pro. Εχω βαλει το radon kernel.
Aυτο που θα ηθελα (δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να γινει) ειναι με παρατεταμενο πατημα στο "mobile data" να μας πηγαινει σε απευθειας επιλογη 3G ή 4G.
Ολα καλα και στο δικο μου κενζο!!!
Ευχαριστουμε gkalen!
Φαινεται η διαφορα σε αυτην την εκδοση παντως. Πιο σβελτη απο την προηγουμενη σιγουρα.
@sprkrt εβαλες αλλες ρυθμισεις στον κερνελ η τις default???
Σταλμένο από το Redmi Note 3 Pro (kenzo) μου. -
επαιξα με διαφορες ρυθμισεις, αλλα κατεληξα προς το παρον να μην πειραξω τιποτα. Αλλωστε δεν με ενδιαφερει να κερδισω ελαχιστη μπαταρια με απωλεια στις επιδοσεις της συσκευης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0