Διαφήμιση

[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM

• ROM
    • Ενημερώθηκε
    • Xiaomi
    • UPDATE σε 6.8.11 ...

Mi3/Mi4 Cancro
      Cancro MiUi8-6.8.11
      Cancro_MiUi8-6.8.11.zip | by gkalen for Mi 3

MiNotePro Leo
      MiNotePro Leo MiUi8-6.8.11
      MiNotePro_Leo_MiUi8-6.8.11.zip | by gkalen for Mi Note
      Leo Clean zip
      Leo-Clean.zip | by gkalen for Mi Note

Mi4s Aqua
      Mi4s Aqua MiUi8-6.8.11
      Mi4s_Aqua_MiUi8-6.8.11.zip | by gkalen for Mi4S
      Aqua Clean zip
      Aqua-Clean.zip | by gkalen for Mi4S

@amalag
      Αν σβησεις τον updater πας για φλασαρισμα , δεν θ'ανοιξει το τηλ.. ( bootloop ) , τις άλλες δύο μπορείς να τις σβησεις δε νομιζω να σου δώσουν FC αν δεν προσπαθήσεις να μπεις στις λήψεις ας πούμε ..

CHANGELOG 6.8.11 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΟΜ
      Έχει μπει νέο MPdecision μαζί με ρωσικο script ..
      Καποιες τελικές αλλαγές σε θέμα και εικονίδια , δε νομιζω να πειραξω κάτι άλλο στο θέμα , αν και σκέφτομαι να δώσω λίγο χρώμα σε κάποια πραγματακια..
      Μερικά tweaks για καλύτερο σήμα και δεδομένα , τα οποία θα ολοκληρωθούν στην επόμενη 6.8.18 ..
      Αυτά είχαμε στην 6.8.11 ... :)

EDIT
      Αύριο θα έχετε και τις ρομ για τα MiNote , wt88047 ( HM2014811 ) και ίσως μία δεύτερη δοκιμαστική για το MiMax Hydrogen διότι δεν έχω feedback για τη συγκεκριμένη ρομ , κι έτσι δεν θα έρχεται ακόμα στα mail αν δεν δοκιμαστεί ..
    • Έχω το mi4 με την gtv 6.7.15 δεν έχω βάλει ποτέ gkalen rom και είπα να δοκιμασω. Όμως βλέπω ότι γραφει by gkalen for mi3 μόνο θα έχω θεμα; Ή μπορώ κι εγώ;

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H asboof έγραψε:

Έχω το mi4 με την gtv 6.7.15 δεν έχω βάλει ποτέ gkalen rom και είπα να δοκιμασω. Όμως βλέπω ότι γραφει by gkalen for mi3 μόνο θα έχω θεμα; Ή μπορώ κι εγώ;

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ειναι και για το Mi3 και για το Mi4 , ίδιες ρομ έχετε ..
      Μπορείς να προχωρήσεις άνετα ...
      Δεν υπ ήρχε λόγος ν'ανεβαζω δύο ίδιες ρομ και επειδή οι δοκιμές είχαν ξεκινήσει με το Mi3 από τον @spideman3 , έτσι το έβαλα στα downloads του Mi3 , αλλά όπως βλέπεις γράφω ότι είναι και για τις δύο συσκευές ..
    • Διαφήμιση
    • Πολύ όμορφη ή νέα rom σου @gkalen. Ωραία χρωματα, παιχνιδιάρικα εικονίδια και γενικότερα πιο user friendly! Θα δω τις επόμενες μέρες πως πάει σε όλα τα υπόλοιπα (ram, αυτονομία, θερμοκρασίες κλπ) και αναλόγως θα ενημερωσω. Το script τι ακριβώς κάνει στην περίπτωση μας? Ελπιζω να μην ρίχνει πυρήνες.

Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H baiosss έγραψε:

Πολύ όμορφη ή νέα rom σου @gkalen. Ωραία χρωματα, παιχνιδιάρικα εικονίδια και γενικότερα πιο user friendly! Θα δω τις επόμενες μέρες πως πάει σε όλα τα υπόλοιπα (ram, αυτονομία, θερμοκρασίες κλπ) και αναλόγως θα ενημερωσω. Το script τι ακριβώς κάνει στην περίπτωση μας? Ελπιζω να μην ρίχνει πυρήνες.

Θα τη τσεκαρεις και θα μου πεις ...
      Νομίζω ότι φτάσαμε σε πολύ καλό μοντέλο ρομ αυτή τη στιγμή , όλες οι ρομς θα πάνε πολυ καλά πλέον , ελπίζω και στο Aqua να πάνε όλα καλά ...
    • [/quote]Θα τη τσεκαρεις και θα μου πεις ...
      Νομίζω ότι φτάσαμε σε πολύ καλό μοντέλο ρομ αυτή τη στιγμή , όλες οι ρομς θα πάνε πολυ καλά πλέον , ελπίζω και στο Aqua να πάνε όλα καλά ...[/quote]

Ναι πλέον μετά από τόσες εκδόσεις της 8αρας έπρεπε να υπάρξει αισθητή βελτιωση. Από δω και πέρα πιστευω ότι έχει μπει στη τελική της ευθεία. Άντε να αναμένουμε και την 9 ελπίζοντας πως θα δούμε και νέα έκδοση android.

• Διαφήμιση
    • Ο/H sprkrt έγραψε:

ακριβως!
      οσο καλη και να ειναι, ειμαστε ακομη σε 5.1 και σε 1 μηνα βγαινει το 7!
      δε φταιει βεβαια ο developer γιαυτο.

Τουλάχιστον όποτε και αν αναβαθμίσουν σε επόμενη έκδοση android κάποιες συσκευές τους, ας τις αναβαθμίσουν σωστά και ας μη βγάλουν σκαρτο πράμα όπως έκαναν με το mi4 και την marshmallow!
      Όσο για το mi4s θεωρώ απαράδεκτη κίνηση μία πρόσφατη συσκευή που παρουσιάστηκε με την τελευταία ναυαρχίδα της να μη φοράει android 6 όταν το mi5 κυκλοφόρησε με αυτή. Ίσως όμως να πάμε κατευθείαν σε nougat εμείς και το mi4c.

• Ο/H baiosss έγραψε:

Ο/H sprkrt έγραψε:

ακριβως!
      Τουλάχιστον όποτε και αν αναβαθμίσουν σε επόμενη έκδοση android κάποιες συσκευές τους, ας τις αναβαθμίσουν σωστά και ας μη βγάλουν σκαρτο πράμα όπως έκαναν με το mi4 και την marshmallow!
      Όσο για το mi4s θεωρώ απαράδεκτη κίνηση μία πρόσφατη συσκευή που παρουσιάστηκε με την τελευταία ναυαρχίδα της να μη φοράει android 6 όταν το mi5 κυκλοφόρησε με αυτή. Ίσως όμως να πάμε κατευθείαν σε nougat εμείς και το mi4c.

Αντικειμενικα, μια εταιρια του μεγεθους της xiaomi θα επρεπε εντος 2-3 μηνων να αναβαθμιζει ολες*** τις συσκευες της στην τελευταια εκδοση android. Δεν γινεται να ειναι 2 χρονια πισω στις περισσοτερες συσκευες!

Ειναι παραλογο να απασχολεις κοσμο για να αναβαθμιζεις λογισμικο 2 ετων...

*** τουλαχιστον αυτες που θα αποφασισει οτι πρεπει να αναβαθμιστουν.
    • Ο/H sprkrt έγραψε:

Ο/H baiosss έγραψε:

Ο/H sprkrt έγραψε:

ακριβως!

Αντικειμενικα, μια εταιρια του μεγεθους της xiaomi θα επρεπε εντος 2-3 μηνων να αναβαθμιζει ολες*** τις συσκευες της στην τελευταια εκδοση android. Δεν γινεται να ειναι 2 χρονια πισω στις περισσοτερες συσκευες!

Ειναι παραλογο να απασχολεις κοσμο για να αναβαθμιζεις λογισμικο 2 ετων...

*** τουλαχιστον αυτες που θα αποφασισει οτι πρεπει να αναβαθμιστουν.

Μα λίγη λογική θέλει και μεθοδο. Έχεις 20 25 συσκευέςστην αγορά. Βάλε τρεις τέσσερις ανθρώπους να έχουν από ένα μοντέλο και βάλτους να δουλεύουν στις αναβαθμίσεις του android. Έχεις σαν εταιρία πιστευω το δυναμικό σε προσωπικό και devs να το κάνεις.
      Αλλιώς αυτό το παραμύθι που πουλαμε σε άλλους ότι έχουμε updates κάθε εβδομάδα, δε λέει τίποτα. Γιατί αυτά είναι διορθωτικά updates της miui και τίποτα παραπάνω.

• @gkalen φίλε συγχαρητήρια! Είναι μακράν η καλύτερη ρομ που έχω βάλει στο τηλέφωνο... Να φανταστείς ότι με την πρώτη φόρτιση έχω ακόμα καλύτερη αυτονομία από πριν!

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Όντως! Εγω να φανταστεις την πέρασα πριν λίγο με μπαταρία στο 45% και είναι δύο μέρες αναμονή. 4 ώρες οθονη και 26% υπόλοιπο.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resize ().