[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Έχω βάλει από το πρωί την 6.8.18 στο μι4 δεν έχω δει κάτι παράξενο. Χρειάζεται να βάλω το fix;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H asboof έγραψε:
Έχω βάλει από το πρωί την 6.8.18 στο μι4 δεν έχω δει κάτι παράξενο. Χρειάζεται να βάλω το fix;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi note pro περνάω το φιξ που μου ήρθε χτες στο εμαιλ η κάποιο άλλο?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όλα καλά έως τώρα, ως είθισται. Δεν έχω διαπιστώσει κάποιον πρόβλημα. Ή μπαταρία πάει μία χαρά και δεν βλέπω κάποιο bug. Σε ευχαριστούμε @gkalen.
Υ.Γ. Τελικά ήταν πολύ καλή επιλογή να πάω σε custom rom...
Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Τα ίδια με τον προηγούμενο φίλο σε άλλη συσκευή βεβαίως...
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H takis1976 έγραψε:
Τα ίδια με τον προηγούμενο φίλο σε άλλη συσκευή βεβαίως...
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.....μια από τα ίδια και εγώ, πέρασα την δική σου πάνω από την GTV προ-προηγούμενη.....
Sent from my Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
@bilis1234
Βοηθά με λίγο , για πιο fix μιλάς ??
Δεν υπάρχει fix για το Kenzo , fix βγήκε μόνο για τα Mi3 και Mi4 Cancro διότι ήταν προβληματική ή χθεσινή ρομ ..
Αν μιλάς για τα Clean zip για 3g ram και 2g ram , αυτό είναι άλλο πράγμα , δεν είναι fix ..
Αν έχεις τη συσκευή με 3g ram φλασαρεις το Clean zip μετά από τη ρομ , αν έχεις τη συσκευή με 2g ram φλασαρεις το άλλο ζιπ που κάνει και κάποιες διορθώσεις στο build.prop ..
@Tasos12koufales
Όχι δεν έχουν μπει ακόμα οι αλλαγές στο Mi5 , δεν ξέρω το λόγο αλλά θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα , σε λίγο θα φτιαχτεί κι αυτό , δεν μπορεί να μείνει έτσι .. -
Καλημέρα, έχω την τελευταία GTV Developer σε Redmi Note 3 Pro, για να βάλω από πάνω την τελευταία Gkalen θα σβηστούν τα πάντα από το τηλέφωνο ?
-
Ναι.Πάρε bckup!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0