Στη ρομ τη δική σου παρατηρώ πως το apk έχει την ίδια ονομασία με αυτό του φακέλου της εφαρμογής. Σε αυτές που αντιγράφω σε όλες έχει το όνομα base.apk. Ούτε αυτό πειράζουμε;
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
Ο/H leontatos έγραψε:
φιλε @gkalen τελικα η 6.8.11 δεν παιζεται σε μπαταρια και γρηγοραδα,οπως σου αναφερα και σε προηγουμενο ποστ μου οτι τουλαχιστον σε redmi3 η 6.8.18 εχει πολυ καταναλωση το android system!!!μπραβο και παλι για ολη τη δουλεια και τον κοπο σου!!!
Την 6.8.11 δεν την είχα, αλλά σε αυτή την 6.8.18, πρώτο σε κατανάλωση μπαταρίας βλέπω και εγώ το Android System.....
Sent from my Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
@tasospap1986
Όπως είναι είπαμε , ασε τις δικές μου , οι υπόλοιπες θα είναι με base.apk και θα'σαι οκ...
@xristo2121
Ναι μπαίνει , απ'οσο μου λένε οι χρήστες της ρομ του Kenzo ..
@topmar
Το android system θα είναι πάντα πρώτο , χώρια που έχεις μόνο 5% , οπότε είσαι θεός ..
Μόνο αν έχεις κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεις πολύ θα περάσει το android system , αλλιώς θα είναι πάντα πρώτο.. -
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Όταν προσθέσουμε εφαρμογές στη ρομ αλλάζει και το md5;
Μην ασχολεισαι με το md5 , δεν έχει σημασία σε αυτή τη περίπτωση.. -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Όταν προσθέσουμε εφαρμογές στη ρομ αλλάζει και το md5;
-
Έκανα από χαζομάρα μου wipe cashe, dalvic/cashe και μετά έσυρα για factory reset. Ξεχασα να τσεκάρω το data... Έχει σημασία ή με το factory reset σβήνεται και αυτό;
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Έκανα από χαζομάρα μου wipe cashe, dalvic/cashe και μετά έσυρα για factory reset. Ξεχασα να τσεκάρω το data... Έχει σημασία ή με το factory reset σβήνεται και αυτό;
...
Σβήνονται με factory reset και τα data
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Από την στιγμή που έκανες factory reser είσαι ok
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι φυσιολογικό με κάθε καθαρησμο να μου αφήνει το πολύ 800ΜΒ μόνο??
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Είναι φυσιολογικό με κάθε καθαρησμο να μου αφήνει το πολύ 800ΜΒ μόνο??
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0