Η GTV που την είχα βάλει δεν είχε προβλήματα (6.8.18). H μόνη που είχε πρόβλημα ήταν του galen αυτή που βγήκε την Παρασκευή. Το Σάββατο δόθηκε fix ή full rom. Εγώ επέλεξα την full rom χωρίς προβλήματα η rom.Ο/H coftaras έγραψε:
Την είχα περάσει και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με μόνη εξαίρεση τα μνμ αλλά επειδή είχα άλλο στην θέση τουδεν με προβλήματησε αυτό.
Βλέποντας και κάνοντας. Απλά αυτή τη στιγμή είναι ενοχλητικό να μου βγάζει το παραπάνω μνμ
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Αν δεν βγάλεις άκρη δες αυτό RESTORING CORRUPT , INVALID IMEI [ QUICK FIX] - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum αν έχεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σου και φυσικά πιθανόν να ελοχεύει κίνδυνος Hard Brick.
-
-
Ο/H Gjimmys έγραψε:
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-Pro-Kenzo-MiUi8-6-8-18/ -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H Gjimmys έγραψε:
-
Λοιπόν έχουμε και λέμε. Έβαλα την 6.8.11 του gkalen. Το πρόβλημα με το IMEI. Έχει διορθωθεί. Βέβαια εκεί έχουμε αλλά προβλήματα όπως το πρόγραμμα για τα μνμ που δε ανοίγει και το βασικότερο το album.
Άρα μάλλον η τελευταία έκδοση σε κάποιους δημιουργεί πρόβλημα.
Μπορεί κανείς εδώ να μου βάλει το link για κάποια έκδοση που να μην έχει πρόβλημα έστω και παλιότερη μέχρι να βγει η νέα?
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaοmι Mi4 -
Ο/H coftaras έγραψε:
Λοιπόν έχουμε και λέμε. Έβαλα την 6.8.11 του gkalen. Το πρόβλημα με το IMEI. Έχει διορθωθεί. Βέβαια εκεί έχουμε αλλά προβλήματα όπως το πρόγραμμα για τα μνμ που δε ανοίγει και το βασικότερο το album.
Άρα μάλλον η τελευταία έκδοση σε κάποιους δημιουργεί πρόβλημα.
Μπορεί κανείς εδώ να μου βάλει το link για κάποια έκδοση που να μην έχει πρόβλημα έστω και παλιότερη μέχρι να βγει η νέα?
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Ilovexiaomi mi41 έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Ναι είχα φλασαρει resurrection remix και μία cyanogenmod πριν κάποιους μήνες, αλλά δεν έμεινα πολύ! Xposed δεν είχα δοκιμάσει. Σε αυτές ξέρω πάντως ότι δε δουλεύει ακόμα το fingerprint.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βλέπω ότι για το kenzo ενημερώθηκε πριν κατι λεπτά ,το πέρασα χτες ,έχει αλλάξει κάτι για να το περασω ή δεν χρειάζεται;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@coftaras
Κάνε ότι σου λέει ο spideman3 , αλλιώς φλασαρε το sms mod 6.8.4 για να δουλέψουν τα μηνύματα ..
@Gjimmys
Να βάλεις την 6.8.18 , στο πρώτο ποστ υπάρχει λινκ για κάθε συσκευή που σας οδηγεί στο τοπικ με την περιγραφή και τα downloads ..
@psilos
Ναι , υπάρχει supersu και root explorer ..
Να βάλεις την 6.8.18 , γιατί εβαλες παλιότερη ??
@xristo2121
Έχει ενημερωθεί από την παρασκευή , στο πρώτο ποστ εχει λινκ που σε οδηγεί στα downloads ... -
Ο/H baiosss έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0