Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Με twrp περασα πανω απο την ελληνικη το zip της ρομ σου.εκανε κανονικά την διαδικασία αλλα νομιζω ότι απλά κρατάει την προηγούμενη ρομ και δεν περνάει την δική σου.Σου έστειλα screenshot.
-
@demakhs
Όχι , δεν υπάρχει κάτι τέτοιο , ίσως ήταν τυχαίο γεγονός , τουλάχιστον στο Κenzo που παρακολουθώ δεν υπάρχει ούτε το μικροlag που αναφέρετε , βέβαια σ'αυτο έκανα κάποιες διορθώσεις , απο'κει βρήκα και το λάθος με τα sms αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω , είναι μεγάλο θέμα να έχεις τη συσκευή , ευτυχώς που έχω άνθρωπο με Kenzo μαζί μου κι έτσι μπορώ να το παρακολουθώ ...
@rodosman
Sorry , τώρα το είδα το screenshot ..
Αυτή είναι ή δικιά μου , μία χαρά είσαι , δουλεύει κανονικά ..
Μπορείς πλέον να τη φλασαρεις και με Clean install για να τη δεις όπως πρέπει ...
Στον αριθμό έκδοσης όπως βλέπεις γράφει MiMaxPro Helium και βλέπεις επίσης ότι γράφει xiaomi eu και όχι Miui gr , οπότε είσαι οκ ...
Για να δεις και τις υπόλοιπες αλλαγές ή θα κάνεις Clean install ή θα κάνεις apply το default theme για να δεις πως θα είναι και στο theming της ..
Επίσης θέλω να μου πεις αν έχεις 4g ή 3g ram γιατί ίσως χρειαστούν κάποιες διορθώσεις στο build.prop.
Το Clean zip το φλασαρουμε αμέσως μετά την εγκατάστασή της ρομ , μετά κάνουμε wipe cache και dalvik και μετά reboot system ...
Επειδή δεν έχω φτιάξει τοπικ για το MiMaxPro , πήγαινε στη πρώτη σελίδα και διαβασε στην περιγραφή του Mi5 για το Clean zip , είναι κάτι παρόμοιο .. -
Ευχαριστώ πολύ....Αύριο θα δοκιμάσω clean install.εχω την 3g εκδοση.
δεν εχω προσέξει καμία αλλαγή στην δικιά σου ρομ.Ίσως θέλει clean install για να δω αλλαγές. -
Ο/H rodosman έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ....Αύριο θα δοκιμάσω clean install.εχω την 3g εκδοση.
δεν εχω προσέξει καμία αλλαγή στην δικιά σου ρομ.Ίσως θέλει clean install για να δω αλλαγές.
Θα το φτιαξω σε λίγο και θα το 'ανεβασω , οπότε αντί το Clean zip θα φλασαρεις το άλλο ζιπακι που θα το έχεις αύριο ..
Τα sms δουλεύουν ?? Αλλιώς θα πρέπει να φτιαξω κι αυτό ..
Για να δεις περισσότερα πρέπει να τη δουλέψεις και κάνα δυο μέρες .. -
οκ.τα sms δουλευουν.θα περιμενω το ζιπακι αυριο.Ευχαριστώ.
-
install rom complete!!
Είναι "αέρινη" μπορώ να πω!!την προσαρμόζω στα δικά μου " θέλω"
εξαιρετική δουλειά gkalen(και στα υπόλοιπα παιδιά βέβαια που ασχολούνται)
ΑΝ υπάρξει νεότερη custom rom gkalen,για να περάσω την νεότερη ξανά,κάνω την ίδια διαδικασία;;
Η υπάρχει άλλη οδός εγκατάστασης;; -
-
Εγώ ως τώρα κανένα πρόβλημα σε kenzo. Ή μπαταρία μου πάει 2+ μέρες και δεν έχω κανένα σβήσιμο ή επανεκκίνηση. Σε ευχαριστούμε @gkalen
Xiaomi Redmi Note 3 Pro with TapaTalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
@gkalen περιμένουμε κάθε Παρασκευή σαν τη χήρα στο κρεββάτι χαχαχαχα. Μας έχεις κακομάθει...
@gkalen μία ερώτηση (ακόμα). Έχω αντικαταστήσει την κάμερα της mi με την snapdragon. Μου φαίνεται ότι τραβάει καλύτερες φωτογραφίες. Έχεις κάποια άποψη για αυτό;
Eμενα η μπαταρια φαινεται να ειναι πολυυυυυυ καληηηηηη μεχρι τωρα,αλλα εχω προβλημα με τους 160 χαρ στα SMS.Καποια ιδεα φιλε gkalen;;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0