[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
@kyrgeo1978
Έχεις δίκιο αλλά μέχρι το τέλος του χρόνου θέλω να έχω στα χέρια μου καινούρια συσκευή ... άρα μάλλον δεν προλαβαίνω το Redmi 5 -
Ο/H spoulk έγραψε:
@kyrgeo1978
Έχεις δίκιο αλλά μέχρι το τέλος του χρόνου θέλω να έχω στα χέρια μου καινούρια συσκευή ... άρα μάλλον δεν προλαβαίνω το Redmi 5
Ε όχι αυτό θα αργήσει λίγο. Περιμένουμε το Redmi 4, Redmi 4 Pro, Redmi 4s κτλ.
Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro με Rom by Gkalen -
Ναι , ναι , γι'αυτο λέω κατά τα Χριστούγεννα , να δούμε και τα Pro και τα S και να δούμε ποιο θα διαλέξουμε μετά ...
-
Καλησπέρα
Την εξοικονόμηση μπαταρίας την χρησιμοποιεί κανείς γιατί στο δικό μου είναι ανενεργή.
Αν την ενεργοποιήσω θα χάνω ειδοποιήσεις ? (mail κλπ) ?
Υπάρχει κάποιος οδηγός γι αυτό ? -
Ο/H jimmynet έγραψε:
Καλησπέρα
Την εξοικονόμηση μπαταρίας την χρησιμοποιεί κανείς γιατί στο δικό μου είναι ανενεργή.
Αν την ενεργοποιήσω θα χάνω ειδοποιήσεις ? (mail κλπ) ?
Υπάρχει κάποιος οδηγός γι αυτό ?
Αν πας, security -> battery -> θα δεις την τρίτη επιλογή από πάνω (app battery saver).
Εκεί μπορείς να διαχειριστείς την συμπεριφορά των εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει εσύ αλλά και των εφαρμογών συστήματος.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@Flightcaptain
Ασ'το να δουλέψει 2-3 μέρες μήπως στρώσει στη πορεία ..
Ίσως είσαι τυχερός και στρώσει μετά από μια-δυο φορτισεις ..
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Το προσεξα χθες που εφτιαξα την Stable για το Hennessy , στη Stable τα διόρθωσα όλα και θα πηγαίνουν όλα ρολόι..
-
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Άλλωστε έχω βάλει στο μάτι το Redmi4
Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro με Rom by Gkalen
-
Και εκει που εντυπωσιαζομουν με την μπαταρια ξαφνικα κανει 60-30 σε μιση ωρα.κοιταω shell :chair:
Περα απο επανεκκίνηση που φανηκε να πετυχε αμα επιμεινει τι κανουμε; -
Μέχρι στιγμής το νου μας και restart το κινητό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0