Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
@amalag και @kon.geo
Αυτές είναι οι ώρες μου , τέτοιες ώρες ξεκιναω να φτιάχνω , οπότε στην πραγματικότητα εγώ ξενυχταω για σας...
Μόλις σχολασα κι έφτασα σπίτι , το mod το'φτιαξα με root explorer στη δουλειά και το δοκιμασαμε αν δουλεύει , όλα πήγαν ρολόι ..
Τώρα θα φτιαξω κάνα δυο Stable Custom Roms για τις συσκευές που δεν έχω φτιάξει ακόμα Stable Rom και θα ψαξω το services.jar να δω που είναι τελικά οι αλλαγές , όπως είπα το mod δεν το'φτιαξα εξ ολοκλήρου εγώ , το patchαρα μ'ένα ρωσικο για να δω αν δουλεψει , τελικά δούλεψε ...
Ελπίζω να βρω που θα κάνω τις αλλαγές για να το φτιάχνω μόνος μου χωρίς να περιμένω τους ρώσους για να patchαρω ..
EDIT
Μας έφαγε κάποιες μέρες ή Marshmallow του Kenzo , φλασαρατε όλοι αρκετά άλλα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι τελικώς από το αποτέλεσμα .
Πρώτη Marshmallow ήταν , μας παιδεψε λίγο όλους αλλά δεν έχει άλλο παιδεμα πλέον , τώρα ξέρουμε που βαδιζουμε έτσι ώστε το επόμενο update να σας πάει άνετα και ωραία ... -
Μπράβο @gkalen, έβαλα και την δεύτερη έκδοση σου της ρομ και το full menu, όλα μια χαρά πάνε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπραβο gkalen και ευχαριστουμε.
Καλη δυναμη για την συνεχεια -
Εκανα και εγω εγκατάσταση το full power menu ολα καλα , αλλα μου βγαζει στο τελος της εγκατάστασης unable to mount storage καμια ιδεα?
-
Για το unable to mount storage σημειωση δεν εχω sd μεσα παιζει να το βγαζει για αυτον τον λογο μαλλον?
-
Ο/H gkalen έγραψε:
FULL WAY REBOOT για RedmiNote3Pro Kenzo 6.9.9 ....
DOWNLOAD
Sendspace.com Mobile File
INSTALLATION
Απλώς φλασαρουμε το ζιπ και κάνουμε wipe cache and dalvik μόλις τελειώσει ή εγκατάσταση..
Reboot ..
ENJOY !!!!
Ξέρω ότι είναι για fullreboot αλλά θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να έχουμε φακό σε αυτό το μενού -
Ο/H omek07 έγραψε:
Φίλε μου μια ερώτηση μπορείς να βάλεις φακό σε κάποια από τις επιλογές?
Μπράβο @gkalen ,...Ευχαριστώ ξανά..
Α! Μια ερώτηση. Στις lollipop το power menu δεν βρισκόταν στο services.jar?
Γιατί εγώ με αυτό παιδευόμουν. Και κάτι άλλο.
Λογικά σε κάθε ρομ πρέπει να το ξανα φτιάχνεις ή το ίδιο θα είναι οκ; -
Χαχαχαχαχα τώρα που τον βρήκαμε την έβαψε...... Πλάκα κάνω.
-
Ναι ναι, και αν μπορείς να μας φτιάχνει και κανα καφεδάκι και ΑΝ μπορείς να μας δίνει και την συνταγή για ραγού....
Βρε χαλαρώστε λιγουλάκι.
Απορώ ΠΟΥ βρίσκει τον χρόνο και κυρίως το κέφι ο Γιώργος και ασχολείται τόσο μα τόσο....
Το ευχαριστώ είναι λίγο -για αυτό δεν το λέω-.
Ξεκίνησε με μια rom για το RN2 και βγάζει για ότι πετάει και ότι κολυμπάει.
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0