[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Είναι πλέον ανεκτίμητη ή δουλειά που κάνει!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
θελω να δοκιμασω και την stable ρομ του Γιωργου η διαδικασια ειναι factory reset απο το recovery και την περναω η θα μπλεξω με το πισογυρισμα απο Android 6 σε 5
-
Ο/H gab έγραψε:
θελω να δοκιμασω και την stable ρομ του Γιωργου η διαδικασια ειναι factory reset απο το recovery και την περναω η θα μπλεξω με το πισογυρισμα απο Android 6 σε 5
-
Κανενας αλλος παιδια
Αυτος απο πανω πινει καφε τωρα και δεν ξέρει τι λέει. -
-
LeonTsi-gab 1-0
Πάντα από πάνω είμαι....
-
Δύο πιθανά bug που παρατηρησα:
1) ερχεται ειδοποιηση στο μεσσεντζερ,ανοιγω την συνομιλια (απο την εικονα του συνομιλητη) αλλα η ειδοποιηση δεν φευγει ...
2) ξεκλειδωνω με δαχτυλικο και ανοιγει το skype (μου το εχει κανει 3-4 φορες) -
Παιδιά υπάρχει κάποιο update της rom για το mi note pro?
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H shinig έγραψε:
Σημερα ξαφνικα σταματησαν να ακουγονται οι ηχοι απο viber whatsapp messenger και fb ..εκανα reboot και ολα καλα..πρωτη φορα μου το εκανε!εχω βαλει ηχους απο zedge και mp3 στην μνημη τηλεφωνου και τιποτα στην sd..τι να εφταιξε?
Μόλις μου έτυχε και εμένα αυτό. Με επανεκκίνηση όλα καλά.
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
@gkalen Να σε ευχαριστήσω και εγώ προσωπικά , για όλη την σκληρή δουλειά που κάνεις...Μέρα με τν νύχτα το πως ήταν το τηλεφωνο και το πως εγινε με την ROM σου...1η φορα αγόρασα Xiaomi και μονο θετικά έχω να πώ με την rom σου και όλα τα Φορουμ εκεί έξω....
Πιθανότατα στις επόμενες μέρες να έχω mi5s / mi5s plus Δεν έχω καταλήξει ακόμη.... ελπίζω αν ροοταρω και σου δώσω τα αρχεια της στοκ ρομ να μπορέσεις να κανεις τα μαγικά σου για gkalen thunder rom Και εκεί =)
θενκς και πάλι ...
dukat0s - Senior Member - Athens, Greece - XDA Forums
Προφίλ Πωλητή: dukat0s - Insomnia.gr -
@gab
Καλύτερα να περιμένεις την Stable MM για το Kenzo , το πισωγυρισμα ίσως σου δημιουργήσει προβλήματα ...
@babbis87
Στο πρώτο ποστ έχει λινκ για το Leo που σε οδηγεί στα downloads ..
Για να μην ψαχνεις στις προηγούμενες σελίδες ..
@Dimitris Dukas IV
Σωστή σκέψη το backup που είπες να μου στειλεις , πιστεύω όμως ότι θα φορατε την ίδια ρομ , δε νομιζω να βάλουν άλλη ρομ ..
Anyway , θα το δούμε όταν κυκλοφορήσει ή συσκευή και έρθει στα χέρια σας ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0