[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
Ο/H nickkon έγραψε:
Εκανα χθες αυτο που πρότεινε ο maikmaik. Απο χθες μέχρι σήμερα δεν έχω δει πρόβλημα στα widgets που έχω εγω.Το widget του weather underground ανανεώνεται κάθε μια ώρα όπως το έχω ρυθμισει. Θα περιμένω να περάσει άλλη μια μέρα για να είμαι πιο σίγουρος, αλλα μέχρι στιγμής φαίνονται ΟΚ.
Κι εμένα από χθες που δοκίμασα τη ρύθμιση του @maikmaik όλα καλά!
---------
Κάτι άλλο. Στη Γραμμή Κατάστασης έχω τη Διάταξη Ειδοποιήσεων & Διακοπτών ρυθμισμένο στο "Ξεχωριστή". Επειδή φαίνεται άλλαξε το grid στη διάταξη των διακοπτών από 3 ανά σειρά σε 4 ανά σειρά, γνωρίζουμε αν υπάρχει κάπου ρύθμιση για να το επαναφέρω;Xiaomi Mi 6 (6/64) -
-
-
Κατέβηκε και εγκαταστάθηκε ταχύτητά! Όλα δείχνουν μία χαρά μέχρι στιγμης!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε kenzo κατέβηκε και εγκαταστάθηκε. Εν αναμονή της δοκιμής πλέον...
Xiaomi Redmi Note 3 Pro With TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
-
UPDATE σε 6.9.29 για Libra THUNDER ...
Libra THUNDER MiUi8-6.9.29
DOWNLOAD ROM
Libra_THUNDER_MiUi8-6.9.29.zip | by gkalen for Mi 4c
DOWNLOAD BuildFix για 2g ram
Libra-BuildFix-2gRam-6.9.29.zip | by gkalen for Mi 4c
INSTALLATION
Διαβάστε το πρώτο ποστ .. -
Gkalen με τι ταχύτητα ανεβαζεις και ποτέ προλαβαίνεις να τα ανεβασεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Το μονο που μου κανει στην .29 αν και δεν το ειχα δοκιμασει σε πιο παλιες ειναι οταν παω απο το αλμπουμ η εχω τραβηξει ενα βιντεο πχ 15sec 1080p να παω να το στειλω στο viber whatsapp η fb messenger σε καποια επαφη μου βγαζει αναφορα σφαλματος!και σε εικονα επισης..το μονο που μπορω ανετα να στειλω ειναι τα screenshot..παραθετω και εικοναMi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0