ναι wind εχω
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
η wind χρησιμοποιει αρκετα την 800 band για το 4G την οποια εμεις δεν εχουμε την δυνατοτητα να την πιανουμε για αυτο λογικα δεν πιανεις 4g στο συγκεκριμενο σημειο
-
οκ παδια πειρα τηλ την wind το ειχα απενεργοποιημενο το ενεργοποιησανε αλλα θελει και αλαγη η καρτα μου
-
Ο/H jumaru1122 έγραψε:
οκ παδια πειρα τηλ την wind το ειχα απενεργοποιημενο το ενεργοποιησανε αλλα θελει και αλαγη η καρτα μου
-
Ευχαριστω παιδιά για την ανταπόκριση ..
Στο Redmi3Pro δε δουλεύει το ξυπνητήρι με σβηστή τη συσκευή ..
Τελικά έχουμε bug από τη based rom , κάποιες φορές είναι για όλες τις συσκευές το ίδιο και κάποιες άλλες διαφορετικά προβλήματα ανά συσκευή ..
Ελπίζω να προχωρήσουμε γρήγορα με τη Global σαν base rom μήπως και έχουμε λιγότερα προβλήματα , προσωπικά θα φτιαξω μία based στην Global για το δικό μου και θα ενημερωσω για το αν υπάρχουν διαφορές σε bugs κ.λ.π...
@knight666
Ή εφαρμογή flash player δεν κάνει τίποτα , απλά την αφήνεις , δεν την ανοιγεις ..
Tον browser θα ρυθμίσεις να παίζει τα βίντεο που θέλουν υποστήριξη flash player και αυτά θα παίζουν κανονικά ..
Απλά πρέπει να βάλεις κάποιον browser που υποστηρίζει flash player , όπως ο dolphin για παράδειγμα , πας στις ρυθμίσεις του dolphin και βάζεις την επιλογή του flash player να είναι "πάντα ενεργό" .. -
-
UPDATE σε 6.9.29 για Mi4s Aqua ...
Aqua THUNDER MiUi8-6.9.29
DOWNLOAD
Aqua_THUNDER_MiUi8-6.9.29.zip | by gkalen for Mi4S
INSTALLATION
Διαβάστε το πρώτο ποστ ..
@pankobios
Θα σου απαντήσουν όσοι χρησιμοποιούν ακουστικά στο Kenzo , αλλά πολύ φοβάμαι ότι πάλι θα οφείλεται στη base rom ..
Δεν έχω πειράξει κάτι σε ήχο κ.λ.π. ..
EDIT
Σε λίγο οι ρομς 6.9.29 για Hydrogen , Helium και Leo ...
Αυτή τη βδομάδα δεν θα ανεβασω τη ρομ για το Land , αποσύρθηκε από την xiaomi eu , μάλλον υπάρχει πρόβλημα με τη ρομ και την απέσυραν ... -
Ο/H jumaru1122 έγραψε:
Ο/H pankobios έγραψε:
καλημερα.Κ σε εμενα που εχω το Kenzo απο το handfree δε με ακουνε.εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα handsfree.Κ το ξυπνητηρι δουλευει κανονικα κ οταν ειναι κλειστο το κινητο.
Δουλεύει το μικρόφωνο τις συσκευης και οχι του handsfree -
Στο mi note φίλου που του έκανα την αναβάθμιση του βγάζει συνέχεια δυστυχώς ή εφαρμογή google play store έχει σταματήσει και δεν μπορώ να μπω πουθενά ώστε να κάνω λογαριασμό...όπως και στο άλμπουμ.Περασα και άλλες πιο παλιές ρομ αλλά το πρόβλημα έμεινε...έκανα ξανά φλας την αγγλοκινεζικη πέρασα άλλη και πάλι τίποτα...τι να κάνω 3 διαφορετικές έχω αλλάξει και το πρόβλημα το ιδιο
-
Ο/H eti666 έγραψε:
να πω κ γω ένα κουλό , έσβησα τον root explorer της rom κ στον es pro που έχω μου φαίνεται κενό partition με όνομα 999 την μνήμη του τηλεφώνου (όχι της συσκευής) δλδ τα mb ελευθερα κ σε χρήση χωρις να γινεται κάτι όμως όταν μπαίνω μέσα φαινόταν κ στον root explorer αυτό το partition.Τον (espro) απεγκατέστησα , διέγραψα από την μνήμη του τηλ τον φάκελο το εγκαθιστώ ξανά κ τσουπ όπως ήταν .τι κάνω λάθος ?Έχω βάλει από το αρχικό σετάρισμα του τηλεφώνου να βάζει τις εφαρμογές με όλα τα δεδομένα του αλλά αυτή η εφαρμογή είναι εκτός market
-
Ο/H Tikopoulos Kostas έγραψε:
Στο mi note φίλου που του έκανα την αναβάθμιση του βγάζει συνέχεια δυστυχώς ή εφαρμογή google play store έχει σταματήσει και δεν μπορώ να μπω πουθενά ώστε να κάνω λογαριασμό...όπως και στο άλμπουμ.Περασα και άλλες πιο παλιές ρομ αλλά το πρόβλημα έμεινε...έκανα ξανά φλας την αγγλοκινεζικη πέρασα άλλη και πάλι τίποτα...τι να κάνω 3 διαφορετικές έχω αλλάξει και το πρόβλημα το ιδιο
-
UPDATE σε 6.9.29 για Leo THUNDER...
Leo THUNDER MiUi8-6.9.29
DOWNLOAD
Leo_THUNDER_MiUi8-6.9.29.zip | by gkalen for Mi Note
UPDATE σε 6.9.29 για Helium THUNDER...
Helium THUNDER MiUi8-6.9.29
DOWNLOAD
Helium_THUNDER_MiUi8-6.9.29.zip | by gkalen for Mi Max
UPDATE σε 6.9.29 για Hydrogen THUNDER...
Hydrogen THUNDER MiUi8-6.9.29
DOWNLOAD
Hydrogen_THUNDER_MiUi8-6.9.29.zip | by gkalen for Mi Max
INSTALLATION
Διαβάστε το πρώτο ποστ...
EDIT
@eti666
Δώσε μου screenshot από root explorer και σε ποιο φάκελο είναι ...
Μου φαίνεται άλλης ή ονομασία της εσωτερικής μνήμης έτσι όπως το βλέπω ..
@Tikopoulos Kostas
Πρώτη φορά το ακούω να συμβαίνει σε όλες τις ρομς , πολύ περίεργο ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0