[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
Ο/H NikoSoti έγραψε:
Ποια γραμματοσειρά χρησιμοποιείς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
To led ειναι σε ολα μπλε..ακομα και στο whatsapp που εχω βαλει πρασινο αναβει μπλε.. (τελευταία 6.10.20 κενζο) ..
Το έχει κανας αλλος ή μονο εγω; -
Ο/H kon.geo έγραψε:
To led ειναι σε ολα μπλε..ακομα και στο whatsapp που εχω βαλει πρασινο αναβει μπλε.. (τελευταία 6.10.20 κενζο) ..
Το έχει κανας αλλος ή μονο εγω;
Στο δικό μου kenzo δεν έχω αυτό το πρόβλημα.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro With TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Ο/H amalag έγραψε:
Ο/H kon.geo έγραψε:
Το έχει κανας αλλος ή μονο εγω;
Στο δικό μου kenzo δεν έχω αυτό το πρόβλημα.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
Κατι δεν θα εκατσε καλα μαλλον.. -
-
@gkalen Δεν λειτουργεί η επιλογή από τις ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων το "Αναποδογυρίστε για σίγαση".
Έχω ανοίξει-κλείσει το διακόπτη πολλές φορές, αρκετά reboot, shutdown-power on, κλπ αλλά τίποτα.
Όλα αυτά στο land, γιατί στο kenzo λειτουργούν τα πάντα άψογα.
Γι'αυτό αποφάσισα να το γυρίσω σε stable να'χω τουλάχιστον το κεφάλι μου ήσυχο.
Αν υπάρχει περίπτωση να το φτιάξεις ίσως γλιτώσω κ όλη τη φασαρία στησίματος του τηλεφώνου από την αρχή. -
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@blade_
1. adb shell
2. su
γυρνάς στο κινητό δίνεις δικαιώματα και μετα γράφεις την εντολή που σου έδωσε ο @alvin1983
Το μύνημα λάθους δείχνει "δικαιώματα" ..
Ο/H alvin1983 έγραψε:
@blade_ δε μπορώ να τη δω τη φώτο. Αλλά δε γράφει μήνυμα ή Κάτι άλλο ότι οκ έγινε. Απλά σε βγάζει σε κάτω γραμμή. Επανεκκίνηση το κινητό και δεν έχεις google checker. Δοκίμασες και έχεις εσύ google checker μετά τις εντολές?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Εχω πανω στο κενζο εδω κανα μηνα τωρα την 6.8.18 και η μπαταρια μου βγαζει 4h sot χωρις βαρια χρηση
Ελεγχω συνεχεια για wakelocks εχω κανει disable απο την αρχη τα app που καταναλωναν μπαταρια
Και μπαινει κανονικα σε deep sleep.
Εχω κανει και ρεσετ τα στατς της μπαταριας αλλα τα ιδια υπαρχει καμια καλη εκδοση χωρις προβληματα και με καλη μπαταρια γτ ειμαι φανταρος και δεν μπορω να δοκιμαζω πολλες εκδοσεις. -
Ο/H 2fast2die έγραψε:
Εχω πανω στο κενζο εδω κανα μηνα τωρα την 6.8.18 και η μπαταρια μου βγαζει 4h
Αν τρέχουν "βαριές" εφαρμογές ή αν το δεν το φορτίζεις κάθε μέρα λογικό είναι... -
Οταν το ειχα με την multilang και με μια αλλη πιο παλια εκδοση ειχα 8sot με βαρια χρηση
Προγραμματα δεν μου καταναλωνουν την μπατατια το κοιταω με προγραμματα μονο το system android τραβαει και η οθονη ολα τα αλλα ειναι παγωμενα
Και το φορτιζω καθημερινα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0