σε kenzo, με 6.10.20 Thunder, τα σπαστικα πλήκτρα επανερχονται όποτε τους κατεβει (μπορει να υπαρχει pattern, αλλα δν το χω πιασει ακομα). επισης στο FaceBook και σε μερικες άλλες εφαρμογες, πατώντας το μεσαιο πλήκτρο δε γινεται αμεσα το "minimize", αλλά 0,5 με 1 δευτερολεπτο γραφει just a sec και γυρναει στο κεντρο ενα κυκλακι... Εμένα μου τη σπάει πολύ...
[Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.10.27 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
-
-
-
Η ρομ 6.10.20 για Kenzo έχει ανακληθεί , απλά προλάβαμε και τη βγαλανε πριν την ανάκληση της ..
Το πρόβλημα πιστεύω ότι είναι αυτό με το just a second και την ανακάλεσαν -
εμενα μου κανει κατι αλλο κουλο που δεν το εχω ξαναδει:
οποια νεα εφαρμογη και να εγκαταστησω και μου ζητα δικαιωματα, πχ read contacts, read sms, ΔΕΝ με αφηνει να κανω αποδοχη το αιτημα της εφαρμογης, παρα μονο το "deny" μπορεις να πατησεις! -
καλησπερα εχω το note 4 pro και θελω να περασω την καινουργια ρομ
Nikel THUNDER MiUi8-6.10.20
ξεκληδωσα το κινητό πατάω να κάνω instal τ ρομ μου βγάζει την μαυρη οθονη που κανει ινσταλ για κανα δυο δευτερολεπτα και μετα κανει επανεκκινηση το κινητό και μου βγαζει το λογο... δοκίμασα να το κανω και με adb μου λεει faild to reed commant error.. εκανα και τι διαδικασία που λεει σε περίπτωση που βγάλει ερρορ και παλι μου κανει επανεκκινηση και μ βγαζει το λογο... -
Ο/H thanosblaki έγραψε:
καλησπερα εχω το note 4 pro και θελω να περασω την καινουργια ρομ
Nikel THUNDER MiUi8-6.10.20
ξεκληδωσα το κινητό πατάω να κάνω instal τ ρομ μου βγάζει την μαυρη οθονη που κανει ινσταλ για κανα δυο δευτερολεπτα και μετα κανει επανεκκινηση το κινητό και μου βγαζει το λογο... δοκίμασα να το κανω και με adb μου λεει faild to reed commant error.. εκανα και τι διαδικασία που λεει σε περίπτωση που βγάλει ερρορ και παλι μου κανει επανεκκινηση και μ βγαζει το λογο...
-
-
ναι το εχω περάσει απο εκει δοκίμασα να κάνω ινσταλ τ ρομ
μια απορια το νικελ διπλα στ ρομ τι ακριβως ειναι ? -
-
τα κουμπια στο kenzo ,μου επανεμφανίζονται μονο αμα συρω απο τερμα κατω προς τα πανω, εστω και λιγο πανω. Σε αυτη τη περίπτωση όταν ανοιξω μια εφαρμογή και πατησω το μεσαίο φωτιζόμενο πλήκτρο μού γράφει το just a sec. Αν προσεχω και δεν τα ξαναεμφανισω πχ ξεκλειδωμα απο τη μέση προς τα πανω ,τοτε ολα δουλεύουν ρολόι
-
Ο/H fighter έγραψε:
@gkalen φίλε μου ... αλλά σε αυτό το just a second μας τα έχει κάνει τσουρέκια και με τα κουμπιά κάτω που για την γνώμη μου είναι άχρηστα
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0