παιδια εμενα δεν αλλαξε το interface του file explorer της miui...γτ?????
[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Χάσαμε το swifkey ή είναι ιδέα μου..?Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
παιδια πως σας φανετε ή αυτονομία της μπαταρίας σε αυτή την έκδοση, πέφτει σαν αντίστροφη μέτρηση όπως και.στις άλλες ή είναι καλύτερη? Γενικά λύθηκαν τα bugs της προηγούμενης και το bug που έτρωγε παραπάνω απ τη μισή ram?
-
Ο/H amwnra έγραψε:
ακομα κολλημενο ειναι....
-
Έχω ένα σύνδρομο στερήσεις... Ακόμα δεν έχω νέα ρομ και πάω να τρελαθω!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
δηλαδη για να καταλαβω..........τη νεα ρομ δεν την περναμε οπως πριν????θελει κατι με ιδιαιτερο τροπο??????
εγω την περναω παντα απο recovery!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Παιδια please δώστε κάποιος αναλυτικά οδηγίες πως περνάμε τη νέα rom όπως τις άλλες twrp & install ( 2 tap) απλά και ομορφα ή με διαφορετικό τρόπο γιατί μπερδευομαστε εμείς και μπερδευοντε και άλλοι και είναι κριμα, και τι παίζει με το ΟΤΑ? Μπορούμε να κατεβάσουμε OTA? Γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι γιατί κάποιοι δεν ξέρουν ούτε τι θα πει root οπότε θα ήταν καλό να γίνουμε πιο σαφείς για να βοηθάνε το κόσμο και όχι να τον μπερδευουμε.
-
έχω την εντύπωση ότι τρώει μπαταρία σε σχέση με την 5.12.17 που είχα
-
-
Ο/H kostas lagoudis έγραψε:
έχω την εντύπωση ότι τρώει μπαταρία σε σχέση με την 5.12.17 που είχα
Να σε ρωτησω όμως κάτι ανάμεσα στη 5.12.10 & 5.12.17 πια θα πρότεινες? Πια έχει καλύτερη αυτονομία και γενικότερα? -
Ο/H igano έγραψε:
Μέχρι τώρα αυτό είναι αδύνατο να γίνει.
Το ίδιο ισχύει και για το Mi Pad 2 -
Ο/H giorgosmc έγραψε:
Παιδια please δώστε κάποιος αναλυτικά οδηγίες πως περνάμε τη νέα rom όπως τις άλλες twrp & install ( 2 tap) απλά και ομορφα
Αυτό που σου πόσταρα είναι αυτό που αναγράφεται εκεί στη Ρομ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα