Utility για να επιλέγεις Χώρα στο λειτουργικό (και ως εκ τούτου γλώσσα κλπ). Επι της παρούσης υπάρχει ενα bug (στην 6.2.4) και αν γυρίσεις στα αγγλικά δεν σου εμφανίζει μετά σαν χώρα την Ελλάδα για να ξαναγυρίσεις στα ελληνικάΟ/H mixaliscy έγραψε:
Παιδιά το more locale 2 τί είναι????
[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Έχω την αίσθηση ότι από Stable σε Developer πας με απλό update ενώ από Developer σε Stable χρειάζεται επαναφορά. Επίσης όταν πας από Stable σε Stable και από Developer σε Developer δε χρειάζεται επαναφορά απλά κάνεις update. Από ποτέ για να πας από Stable σε Developer χρειάζεται επαναφορά; Έχω χάσει επεισόδια;;; Διορθώστε με αν κάνω λάθος..,
-
Όσοι έχετε πρόβλημα με το swift key βγαλτε το το άτιμο και ξαναβάλτε το απο το play store με το χέρι.
-
-
εδώ έφτιαξε μια χαρά.
-
Παιδιά επειδη πολοι αναφέρετε εδώ για τη 5.12.10 & 5.12.17 μιας και ή καινούρια έκδοση μαζί με τις τελευταίες 5-10 είναι παντελώς αθλιες από αυτονομία οι χειρότερες των χειρότερων απλά θέλω να μου πείτε πια είναι καλύτερη τελικά ανάμεσα στην 5.12.10 & 5.12.17 από θέμα αυτονομίας και γενικότερα καλυτερη
-
5.12.10 ή 5.12.26. βγάζουν και οι 2 σε μερικούς πρόβλημα με συγχρονισμό σε push. σε μερικούς Όχι όλους. τρέχα γύρευε δηλαδη
-
Φιλε giorgosmc η κάθε Ρομ κάθεται διαφορετικά σε κάθε κινητό. Δεν είναι σωστό επειδή εσένα μια Ρομ δεν σε ικανοποίησε να την λες άθλια. Εξάλλου εκεί που ψηφίζουμε αν μας άρεσε μια Ρομ εγώ βλέπω περισσότερες θετικές ψήφους και σχεδόν καμία στο "άθλιες"
-
βασικά μαν όλες οι τελευταίες είναι άθλιες σε screen on time.
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Δεν είναι σωστό επειδή εσένα μια Ρομ δεν σε ικανοποίησε να την λες άθλια.
Φίλε mixaliscy με όλο το σεβασμό και χωρίς να θέλω να κάνω τον χωροφύλακα μιας και δεν είναι αυτός ο ρόλος μου.
Είναι συνταγματικό του δικαίωμα να χαρακτηρίσει ένα αντικείμενο όπως θέλει.
Θα ήταν λάθος και υβρις αν είχε προσβάλει ανθρώπους, αλλά το να προσβάλεις άψυχα νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα.
giorgosmc wrote:
Ο/H giorgosmc έγραψε:
είναι παντελώς αθλιες
Φίλε giorgosmc δεν χρειάζεται να αναφερόμαστε στην δουλειά κάποιων ανθρώπων με αυτόν τον τρόπο, γιατί αν δεν κάνω λάθος δεν πλήρωσες τίποτα από την τσέπη σου για όλο αυτό. Μία φράση του τύπου ''Δεν με ικανοποίησε'' θα ήταν αρκετή. Μπορεί να είναι δικαιωμα σου αλλα είναι ανηθικο το να μιλαμε για την δουλεια καποιου με αυτον τον τροπο.
Φιλικά πάντα ΧρήστοςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
και το βασικότερο μην ξεχνάμε. δεν μιλάμε για τα παιδιά εδώ που η προσφορά τους είναι μνημειώδης, οι οποίοι έχουν το φόρουμ, το πληρώνουν, χαλάνε τις ώρες τους για να μας δώσουν τις νέες ρομ, που δεν φτιάχνουν αυτοί, και καμία σχέση με τα κουσούρια μιας ρομ δεν έχουν, κάνουν την μετάφραση και της ρομ και εφαρμογών, κάνουν compile, βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα σε ρομ που ξαναλέω δεν φτιάχνουν και καμία σχέση με τα προβλήματα δεν εχουν.
δεν ξέρω με τι άλλη λέξη να στολισω κάποιους που χωρίς πραγματικό κέρδος φτιάχνουν προβλήματα άλλων, εκτός του μνημειώδη συμπεριφορά.
μην ξεχάσω και την προσωπική βοήθεια που έχουν δώσει πολλοί απο εδώ σε άλλους. -
Χρηστο μου αυτό που είπα και πιο πάνω είναι πως η εμπειρία του καθενός με μια Ρομ είναι διαφορετική. Θα μπορούσε να πει η συμπεριφορά της Ρομ στο κινητό μου είναι άθλια. Με αυτό διαφωνησα δηλαδη. Στην γενίκευση ενός προϊόντος που μπορεί για εσένα η για καποιον αλλον να είναι εξαιρετικό.
Η περιγραφη της εμπειρίας του καθενός φυσικά και είναι ευπρόσδεκτη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα