Καταρχάς διάβασε τι είναι η dev και τι ή stable από πάνω δεξιά στο lexicon. Μιλάμε για άλλο πράγμα. Διάλεξε τι θέλεις και μετά αναλόγως σου λένε και πως μπαίνει
[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Η 18 που λες είναι dev. Επίσης αυτή που έχει το κινητό σου αν δεν κάνω λάθος είναι dev. Αν θες να πας από εκείνη που έχεις σε εκεινη που λες θα πας από updater αλλά όχι επειδή είναι και οι 2 stable αλλά επειδή και οι 2 είναι developer roms. Ερώτηση: ,Η Ρομ που έχεις είναι ελληνική έτσι?
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
η πρωτη ειναι stable και η δευτερη ειναι developer ελπιζω να μην εβαλες την δευτερη αμα φοραγες την πρωτη γιατι πρεπει να κανεις factory reset.τα πραγματα εχουν ως εξης ειτε developer εχεις ειτε stable αμα θες να μεταπηδησεις απο την μια στην αλλη πρεπει να κανεις factory reset
-
-
-
Φιλε Διαμαντοπουλε αλλαγή κατηγορίας rom θέλει factory reset. Είτε πας από stable σε dev είτε το ανάποδο.
-
είτε απο stable σε developer πας, είτε το ανάποδο Πρέπει να γίνει factory reset.
πάντα έτσι ηταν
sorry πρόλαβε ο απο πανω. ότι λέει το παλικάρι -
Δεν μου εμφανίζει τις φωτό των επαφών κατά την διάρκεια κλήσης
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε μια παλιότερη συζήτηση που είχα κάνει πρινα αρκετούς μήνες με τον MIUI_ART ή με κάποιον άλλο έμπειρο μου είχε πει αυτό που προανέφερα. Τώρα αν έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε δεν ξέρω, για αυτό και ρώτησα. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε.. Και σχεδόν κάθε εβδομάδα πάω από Developer σε Developer..
-
Μία απλή ερώτηση από περιέργεια.......
Προσωπικά έχω μείνει σε μία παλιά , εκεί κατά Νοέμβριο μεριά , όπου το μόνο bug(!) που έχω είναι ότι
στις Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Μπαταρία -> Μορφή δείκτη μπαταρίας ,
έχω επιλέξει ποσοστιαία αλλά μου παρουσιάζει στην αρχική οθόνη και ποσοστιαία & γραφική (σιγά το πρόβλημα θα μου πεις)
Αλλά όπως είπα , από περιέργεια , το φτιάξανε οι Κινέζοι ??? -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Όλα καλά μέχρι τώρα. Αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν κρατάει την προεπιλεγμένη ρύθμιση για το πληκτρολόγιο. Γυρνάει σε αυτό της Google, ενώ εγώ επιλέγω το Swiftkey. Το είδα και 1-2 φορές στην 6.1.29. Και το άλλο πρόβλημα είναι με το ρουτ. Η συσκευή φαίνεται σαν unroot και π.χ. στον Root Explorer δεν μπορώ να δώσω δικαιώματα για ρουτ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα