Διαφήμιση

[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Μετά από καιρό με την αψογη 5.12.24 (6+ + SOT) αναβαθμισα σε 6.2.18 όλα καλά μέχρι στιγμής ,στατιστικά μπαταρίας σε 2-3 μέρες μια ερώτηση μόνον ,ο ιδιωτικός φάκελος που βρίσκεται ; γνωρίζει κανείς διαδρομή ;
    Red Hot Chili Peppers
  • Τι εννοείς ιδιωτικός φάκελος?
  • Ολα δείχνουν οκ για την ώρα παιδιά. 6.2.18. Τουλάχιστον για την χρήση που του κάνω εγώ. Μπαταρία σε καμιά δύο μέρες θα δούμε. Ευχαριστίες στην ομάδα του miui Hellas!
  • Διαφήμιση
  • Αν πας στα αρχεία υπάρχει επιλογή Ιδιωτικος φάκελος
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Αν πας στα αρχεία υπάρχει επιλογή Ιδιωτικος φάκελος

ρε συ Μιχάλη δεν ειμαι κανας newbie ή διαδρομή αυτή ( to path ) ξέρεις που βρίσκεται ?
    Red Hot Chili Peppers
  • Οχι. Νόμιζα απλά τα εχασες. Που να ξέρω?? Χεχεχε... Ας απαντήσει άλλος τότε
  • Διαφήμιση
  • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Δεν είναι σωστό επειδή εσένα μια Ρομ δεν σε ικανοποίησε να την λες άθλια.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
    Φίλε mixaliscy με όλο το σεβασμό και χωρίς να θέλω να κάνω τον χωροφύλακα μιας και δεν είναι αυτός ο ρόλος μου.
    Είναι συνταγματικό του δικαίωμα να χαρακτηρίσει ένα αντικείμενο όπως θέλει.
    Θα ήταν λάθος και υβρις αν είχε προσβάλει ανθρώπους
    , αλλά το να προσβάλεις άψυχα νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

giorgosmc wrote:

Ο/H giorgosmc έγραψε:

είναι παντελώς αθλιες
    Φίλε giorgosmc δεν χρειάζεται να αναφερόμαστε στην δουλειά κάποιων ανθρώπων με αυτόν τον τρόπο, γιατί αν δεν κάνω λάθος δεν πλήρωσες τίποτα από την τσέπη σου για όλο αυτό. Μία φράση του τύπου ''Δεν με ικανοποίησε'' θα ήταν αρκετή. Μπορεί να είναι δικαιωμα σου αλλα είναι ανηθικο το να μιλαμε για την δουλεια καποιου με αυτον τον τροπο.

Φιλικά πάντα Χρήστος

Μα φιλέ δε μιλάω για τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά εδώ που τους ευχαριστώ και τους έχω ευχαριστήσει και στο παρελθόν για την άψογη δουλειά που κάνουν, μιλάω για τους κινεζουν όπου και ερχετε εξαρχής ή rom, τα παιδιά εδώ ίσα ίσα κάνουν εξαιρετική δουλεια, δεν προσβαλω κάποιον καινή γνώμη μου δεν είναι αντικειμενική αλλά υποκειμενική, θεωρω άθλια τη rom σαν rom κατα τη δική μου γνώμη καθαρά απλά.για να μη παρεξηγουμε, σεβαστά τα όσα λες και επίσης ότι λέω καλοπροαίρετα και χωρίς οποιαδήποτε κακιά ή πονηρή πρόθεση.

Και σχετικά με τη διαχείρηση της ram αναθεωρω μετά από μερικά τεστ τα πάει μια χαρά γενικά σε όλους τους τομείς τρέχει άψογα ή συσκευή μόνο αυτή ή αυτονομία και ή κατανάλωση να διορθωνοταν κάπως τότε θα μιλαγαμε για ότι πιο "τέλειο" σε λογισμικό προσωπική μου άποψη τα όσα λέω πάντα.
  • Μπορειτε να μου πείτε πια είναι ή καλύτερη ρυθμηση για εξοικονόμηση μπαταρίας στο παρακάτω και τι ακριβώς κάνει γιατί δε γνωρίζω καθόλου?
    Images
    • Screenshot_2016-02-21-15-30-06_com.miui.securitycenter.png

45,73 kB, 450×800, viewed 117 times
  • Παιδιά, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους (ανεξάρτητα από τη δουλειά των παίδων), μόνο αναβάθμιση δεν το λες αυτό που γίνεται τελευταία. Υποβάθμιση θα μπορούσες να το πεις.. Μετά από πολύ ταλαιπωρία και σπάσιμο νεύρων κατελειξα στην 5.12.10. Στήνω το κινητό από την αρχή και εδώ και 6 ώρες ή μπαταρία τα πάει καταπληκτικά. Λίγο το κλειδωμένο Bootloader, λίγο οι κακές αναβαθμίσεις που πανε από το κακό στο χειρότερο με αρκετά Bugs, με έχουν κάνει από θαυμαστή το miui να τι έχω βαρεθεί και να με έχει κουράσει.
  • Ο/H giorgosmc έγραψε:

Μπορειτε να μου πείτε πια είναι ή καλύτερη ρυθμηση για εξοικονόμηση μπαταρίας στο παρακάτω και τι ακριβώς κάνει γιατί δε γνωρίζω καθόλου?
    Ενεργοποιώντας τον διακόπτη στην αυτόματη ανακατεύθυνση ενεργοποιείται και η μπάρα από κάτω.
    Στην μπάρα αυτή μπορείς να ρυθμίσεις όταν το κινητό σου φτάσει σε επίπεδο μπαταρίας το ποσοστό που έχεις επιλέξει τότε μπαίνει σε λειτουργία Μαραθώνιου (χαμηλός φωτισμός, διαδικτυο off κ.α. ) ώστε να εξοικονομήσει πόρους
    Redmi Note 8T (Willow)
    Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα μόλις εβαλα και εγω την καινούργια rom αλλα μένει μόνο απο το reconery να κανω flash το supersu.zip. Μπαίνω στο reconery αλλα απο εκει και πέρα το έχασα μπορείτε να μου πείτε πως θα κάνω ακριβός το flash?