Διαφήμιση

[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Η τελευταία έκδοση 3.2.3 δεν είναι συμβατή. Το έχω αναφέρει στο σχετικό νήμα εδώ και καιρό και θα σου βγάλει την αντίστοιχη ενημέρωση αν πας να το τρέξεις στο Mi3.

ευχαριστώ γιατρέ αλλά αυτό που ρωτάω είναι γιατί δεν είναι συμβατό το mi click. τι ιδιαίτερο έχει αυτή η εφαρμογή του κουμπιου αυτού που τώρα βγάζει τη συσκευή off;

Sent from my MI 3W using Tapatalk
  • Ο/H pechr έγραψε:

Εδώ ειναι όλοι οι οδηγοί για την συσκευή σου.
    Υπάρχουν και οι οδηγοί που θα βρεις στην καρτέλα ''Διαφοροι οδηγοί'' που είναι μαζεμένοι όλοι
    Τις ROM ξερεις απο που θα τις κατεβασεις.
    Δεν δικαιολογείται μετά απο ένα μήνα παρουσίας σου εδώ να μην ξερεις να βρισκεις αυτό που θέλεις

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ο φίλος μας σχολιάζει και εδώ και στο myphone και θέτει ακριβώς τα ίδια ερωτήματα. Καλά κάνει, θέλει να παίρνει από παντού γνώμες. Αλλά θα επισημάνω επίσης και εγώ ότι ενημέρωσα και εγώ για καθαρή εγκατάσταση στην 1η σελίδα από το παραπάνω φορουμ που είπα και δεν ήξερε. Θα είμαι λίγο πιο αυστηρή εγώ προσωπικά εδώ τουλάχιστον. Εμ λέει ότι είναι τραγική η ρομ λόγω μπαταρίας και θέλει να το πετάξει το κινητό εμ και δεν ψάχνει. Δεν νομίζω να είναι δύσκολο να διαβάσεις απ το κάθε φόρουμ την 1η σελίδα και να μπεις σε μια διαδικασία.
    Εν ολίγοις δέχομαι την κριτική σε ένα κινητό αλλά να έχεις κάνει τις κατάλληλες κινήσεις. Εφόσον αγοράζεις ένα κινητό από Κίνα και ξέρεις ότι με μια ελληνική ρομ, που έχει απίστευτους οδηγούς εδώ μέσα, μπορεί το κινητό να στο απογειώσει, ε τότε κάντο σωστά.
    Επιλέγω developers ρομ με τον κίνδυνο ότι μπορεί στην επόμενη αναβάθμιση να μην έχω ότι θέλω. Εάν όμως θέλω να μην πειράζω τίποτα στο κινητό, πάω σε μια stable. Για τα λεφτά του επαναλαμβάνω και με μια καλή ρομ το κινητό πετάει.

Και όσον αφορά για την τελευταία ρομ εμένα προσωπικά μου αρέσει με τις διαφορές που έχει στο file explorer και στην μπάρα που έχει το search. Μου βγάζει παραπάνω ραμ και μπαταρία ακόμα δεν έχω άποψη ακόμη.
    zaf_4 --> Zafeira
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Sitalkas έγραψε:

Η τελευταία έκδοση 3.2.3 δεν είναι συμβατή. Το έχω αναφέρει στο σχετικό νήμα εδώ και καιρό και θα σου βγάλει την αντίστοιχη ενημέρωση αν πας να το τρέξεις στο Mi3.
    ευχαριστώ γιατρέ αλλά αυτό που ρωτάω είναι γιατί δεν είναι συμβατό το mi click. τι ιδιαίτερο έχει αυτή η εφαρμογή του κουμπιου αυτού που τώρα βγάζει τη συσκευή off;

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω...κάποια ασυμβατότητα στις βιβλιοθήκες που χρησιμοποιεί. Ένα email στον δημιουργό ίσως σε διαφωτίσει. Το mi wifi μου είχε απαντήσει σε ερώτημα που είχα κάνει, υποθέτω θα απαντήσει και του mi click.
  • παρατηρησα μολις οτι εχουν αλλαξει την καμερα και εχουν βαλει αντι για FULL HD σε HD και SD.

" Γεωπόνος”

• την εβαλα ανωδυνα στο redmi note 3 μου μεσω recovery .
    Πανω απο την αλλη , χωρις factory reset.
    Images
    • Screenshot_2016-02-22-13-33-35_com.android.settings.png

203,43 kB, 450×800, viewed 93 times
  • Ας πάω λιγάκι εκτός θέματος και ας γίνω λιγάκι κακός:

Το software development δεν είναι βάψιμο ενός τοίχου, ούτε βράσιμο αυγών, ούτε τηγάνισμα πατάτας. Αποτελεί επίπονη και κυρίως χρονοβόρα διαδικασία με πολλαπλά trial and error (και ειδικά στον τομέα όπου εμπλέκεται το hardware). Μην περιμένετε όλα σας τα προβλήματα να λυθούν ως διά μαγείας με μια αναβάθμιση και μέσα σε μια εβδομάδα. Δώστε λιγάκι χρόνο στο software που χρησιμοποιείτε, κάντε τις δοκιμές σας και δώστε το κατάλληλο feedback ώστε να γίνει καλύτερο.

Επίσης, μην ξεχνάτε πως το software το οποίο κατεβάζετε και περνάτε στις συσκευές σας, το κάνετε με δική σας ευθύνη, και προπάντων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, οπότε το να ζητά κανείς τα ρέστα είναι (το λιγότερο) αστείο. Δεν σας αρέσει κάτι; Έχετε δύο επιλογές:
    1. Αναφέρετε τα οποιαδήποτε προβλήματα, τρόπους αναπαραγωγής τους, ρυθμίσεις κλπ, ώστε να διορθωθεί κάποια στιγμή και να συμβάλλετε πρώτα απ' όλα σε μια καλύτερη (για εσάς) εμπειρία χρήστη.
    2. Αλλάζετε το software κάνοντας rollback σε κάποια έκδοση που σας ικανοποιούσε ή αλλάζετε συσκευή ώστε να πληροί το software τις δικές σας προδιαγραφές.
    My two cents.
    There is no place like 127.0.0.1
  • Διαφήμιση
  • Για το Redmi 3 που δεν υπάρχει ακόμα Ελληνική version dev ή stalble rom, τα καταστήματα το πουλάνε με multilanguage που περιέχεται η Ελληνική. Αυτό σημαίνει πως είμαστε οκ να το αγοράσουμε ή θα είναι μια πολύ κακομεταφρασμένη rom?
  • Ο/H giorgosmc έγραψε:

Μολης τωρα ειδα το μηνημα σου μιας και μπηκα απο pc, ακριβως ετσι ειναι φιλε μου, απαγοητευση η αγορα της συσκευης, δυστηχως αν συνεχισει ετσι θα τη βαλω σε αγγελια ή για πεταμα γιατι δε μπορει εγω που ειμαι ο πιο απλος χρηστης του κοσμου να πεφτει ετσι η μπαταρια, που να εκανα και βαρυα πραματα δηλαδη, δε μπορω να βλεπω το φιλαρακι μου διπλα με ενα αρχαιο χperia Z με τερμα ταλαιπωρημενη μπαταρια και με φουλ φωτεινοτητα με ολα ανοιχτα και 20 εφαρμογες να τρεχουν μεσα σε 10 λεπτα να εχει πεσει 1-2% και εμενα με απλη χρηση και μειωμενη τερμα φωτεινοτητα να πεφτει 15% στον ιδιο χρονο και μετα απο 500 clean install και τα παντα ολα απο wipes με 0 εφαρμογες περασμενες μεσα στη συσκευη και με τερμα υγιεις μπαταρια που εχω τσεκαρει και με προγραμματα την αξιοπιστια της, ειναι το λιγοτερο τραγικο πραγματικα, εχω μετανιωσει και το τελευταιο cent που εδωσα για τη συσκευη και κριμα που θα παει ακλαυτη γιατι ενω ειναι μια πολυ δυνατη συσκευη και ουδεν παραπονο εχω σε κανενα τομεα, η αυτονομια με εχει κανει να μετανιωσω πικρα την αγορα της.
    Αφού κάνεις ότι κάνεις με την εγκατάσταση οποιασδήποτε rom, όσον αφορά τη μπαταρία αποκλειστικά, για να δεις άσπρη μέρα γενικά σε οποιαδήποτε συσκευή και να έχεις στο μέλλον μπορείς να ακολουθήσεις τα εξής βήματα για να κάνεις battery calibration και να το επαναλαμβάνεις κάθε 30 περίπου φορτίσεις-αποφορτίσεις: 1) πλήρη αποφόρτιση του κινητού μέχρι να σβήσει και μόλις σβήσει προσπαθείς και πάλι να το ανοίξεις έπειτα από 15 λεπτά δίχως καμία φόρτιση ώστε να του ρουφήξεις ότι ζουμί του έχει μείνει, 2) πλήρη φόρτιση δίχως καμία διακοπή με ανοιχτό ή κλειστό το κιν δεν έχει σημασία και αφού δείξει 100% το αποσυνδέεις από φοστιστή, παίζεις λίγο μέχρι να πάει 97% περίπου εκεί γύρω και το ξανακουμπώνεις να πάει 100%. Όλη αυτή η διαδικασία τσιτώνει λίγο τη μπαταρία ώστε να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. ΠΡΟΣΟΧΗ αυτό το κάνεις μόνο ανά 30 φορτίσεις και αν η μπαταρία σου γενικά δε κρατάει, τις υπόλοιπες μέρες γενικά και σε θεωρητικά πλαίσια η μπαταρία θα πρέπει να μη πέφτει κάτω από 15% και εάν αυτό είναι δυνατόν να μη φορτίζεται πάνω από 85% (το τελευταίο επειδή είναι σχεδόν αδύνατον και χαζό να κοιτάς πόσο έχει φορτίσει κάθε φορά προσωπικά εγώ δε το ακολουθώ και το αφήνω να φορτίσει 100%). Αυτές όλες οι οδηγίες υπάρχουν στο battery universtity που μιλάει για όλες τις μπαταρίες και τη σωστή συντήρησή τους. Α! Εννοείται πως μετά από οποιασδήποτε καινούργιας εγκατάστασης rom περιμένεις μερικές μερούλες ώστε τα battery stats να στρώσουν.
  • Την εχω λιωσει την νεα ρομ και μπορω να πω οτι ειναι η καλυτερη που εχει βγει για το android 6

Μου ελυσε διαφορα θεματα που ειχα με την προηγουμενη με gps και αλλα , δουλευει πλεον αψογα το mi4 μου με μονο μειονεκτημα που λογικα θα διορθωθει στις επομενες... την μπαταρια με τη μεγαλη καταναλωση που εχει, κατα τα αλλα αψογη
  • Αυτό που έχω παρατηρήσει στην τελευταία rom είναι ότι η διαχείριση της μπαταρίας χωλαινει... Αρκετά... Ελπίζω να διορθωθεί αυτό στο επόμενο update.
    Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
  • Διαφήμιση