Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα..Στο supersu λεει There is no SU Binary installe, and SuperSU cannot install it this is a problemΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Ναι....Μετά το Flash κάνε και ένα Wipe Cache & Wipe Dalvik και περίμενε να κάνει Boot στην Miui (10 λεπτά περίπου).Ο/H zer4w έγραψε:
Το φλασαρουμε σαν ρομ ?
Δοκιμάστε, αν και δεν νομίζω να πιάσει με αυτόν τον τρόπο...
[GTV-6.2.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/2 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
-
-
Δυο πραγματα που έχω παρατηρήσει. Πρωτο το ξυπνητήρι εχει θεμα οταν ειναι απενεργοποιμενο το κινητο δηλαδη καθε μερα ξυπναω στις 6.10 το κινητο ανοιγει στις 6.09 ωστε να χτυπησει στις 6.10 οπως εκανε παντα, μονο που χτυπαει πεντε λεπτα ποιο μετα δηλαδη στις 6.15 παλια δεν το εκανε αυτο, κοιταξα τις ρυθμισεις ειναι ενταξει.
Δευτερο στις επαφες οταν πας να προσθεσεις μια νεα επαφή την προσθεση την γραφει στα αγγλικά add.
Αλλα θα πω και κατι αλλο θα εκφρασω την δυσαρέσκεια μου όχι προς την κοινότητα ξερω την απίστευτη δουλειά που κανουν εδω γιαυτο και σας στηρίζουμε παιδιά.
Η δυσαρέσκεια μου προς τους Κινέζους απο τοτε που κλειδωσανε τις ρομ να το πω έτσι οτι ρομ βγαινει ειναι οτι χειρότερο δεν ξερω τι παιζει αντι στον προγραμματισμό να ειναι τοπ δειχνουν οτι δεν το κατέχουν τοσο, ειναι πίσω σε λειτουργικό νταξει ακομα εμεις εχουμε κιτ κατ που ειναι χαλια.
θεματα μπαταρίας, τους πελάτες τους κερδιζεις στο θεμα μπαταρίας ειναι πολυ σημαντικό να σου κραταει εστω δυο μερες γεμάτες και βέβαια στην διαχείριση ραμ.
Γιαυτο εβαλα και developer rom για να λεμε τις αποψεις μας για να τους βελτιωσουμε με τις αποψεις μας, αλλα οτι και να λεμε μας γραφουν κανονικότατα. -
με το Viber έχω πάλι πρόβλημα. Είναι μόνο σε εμένα; Εγκατέστησα την τελευταία ενημέρωση του προγράμματος χθες λέτε να είναι αυτό;
-
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
με το Viber έχω πάλι πρόβλημα.
Δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα δάχτυλα μαςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
με το Viber έχω πάλι πρόβλημα. Είναι μόνο σε εμένα; Εγκατέστησα την τελευταία ενημέρωση του προγράμματος χθες λέτε να είναι αυτό;
-
φαίνεται ανενεργό το wifi
-
Εγω το προβλημα που εχω με το viber ειναι οτι δεν μου ερχονται ειδοποιησεις.
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Λοιπόν...σημερινό αξιοπερίεργο...
Το πρωί μετά από πολλούς μήνες κατάφερα και άδειασα την μπαταρία τελείως
Το έβαλα να φορτίσει σε USB, στον υπολογιστή της δουλειάς στις 08:05..έφυγα από την δουλειά στις 15:50...ελάχιστη χρήση και δεν το έβγαλα καθόλου....το περίεργο....φόρτισε μόνο μέχρι το 93%
(Ο υπολογιστής είναι με windows 8.1 και δεν είναι παλιός...είναι B2O από εμένα )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα