Μπες στο recovery και δες αν αντιμετωπίζεις και στο TWRP το ίδιο προβλημα
προβλημα κατα το update
-
-
παλι εχει προβλημα... σε σημειο να παταει και πληκτρα μονο , να παταω καπου και να μπαινοβγαινει αλλου!
-
Ο/H Dolasgeorge έγραψε:
παλι εχει προβλημα... σε σημειο να παταει και πληκτρα μονο , να παταω καπου και να μπαινοβγαινει αλλου!
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
τι να πω πολυ κριμα... ευχαριστω παιδια!
-
Δεν έχεις βάλει κανένα προστατευτικό στην οθόνη (ζελατίνα ή άλλο τζαμάκι;)Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
εχω βαλει φιλε μου για αυτο δε το πιστευω... το πηγα σε ενα τεχνικο να ριξει μια ματια και εχει μια νεκρη "στηλη" πολυ μικρη στην οθονη. και το χειροτερο ειναι οτι το κινητο ηταν απο την αρχη με tempered glass και πραγματικα δεν εχει ουτε 1 πτωση, φαινεται και οπτικα ουτε σημαδακι απο τριψιμο δεν εχει. δε μπορω να το δικαιολογησω...
-
Έκανες τεστ στο touch? Ρυθμίσεις- Σχετικά με το τηλέφωνο-πάτησε 4 φορές στο Έκδοση Kernel.Στο 16 touchpanelYou may think you can fly - but you better not try
-
μολις το εκανα, το παταω και πατιεται κανονικα , αλλα μετα αρχισε να παταει μονο του οτι θελει...
-
Δεν βγάζεις μια το tempered glass να το δοκιμάσεις χωρίς αυτό?You may think you can fly - but you better not try
-
το αφαιρεσα φιλε μου. δυστυχως καμια τυχη. υποτιθεται πως μου ειπαν οτι εχει dead script , αν το λεω σωστα, μια κενη γραμμη, αλλα αυτο ειναι περιστασιακο 1ον μια κολλαει και μια οχι. 2ον στη ζωγραφικη ανταποκρινεται πληρως σε ολη την οθονη οπως και στο τεστ που μου προτεινες. απλως παιρνει πρωτοβουλιες και παταει οτι θελει. τυχαινει να παταω ας πουμε ενα γραμμα, και να το παταει μαζι εμ αλλα 15, οπως επισης να παταει μονο του χωρις να ακουμπαω την οθονη...
-
Όπως είπε και ο Pechr μάλλον πας για touchpanel.Επικοινώνησε με το κατάστημα που το πήρες.You may think you can fly - but you better not try
-
δυστυχως το αγορασα απο κινα , οποτε δυσκολα τα πραγματα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα