Διαφήμιση

Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

• απο ότι μας ειπε ο κουνιάδος του που ειναι ναυτικός του το πήρε και λέει ειναι το pro.
      Mi 11i 8/256
    • Μπας και το έφαγε ή υγρασία μέχρι να έρθει ??? :lol: :lol: :lol:
    • Μαλλον εβλεπε βιντεο με τα νεα samsung galaxy s7 που ειναι αδιαβροχα και μπρεδευτικε και το βουτιξε στο νερο....χαχαχα
      Πλακα πλακα αντε να πεσουν οι τιμες να ξεκινησουμε καμια παραγγελεια...!!!
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Παιδια καλα οσα λετε χαιρομαι που ψαχνομαστε ολοι αντε να δουμε αποτι ξαναειδα τωρα οπως ειπαν και αλλοι τον απριλιο κατα το τελος του μηνα μαλλον θα γινει διαθεσιμο το 128αρι!!!οσο για τον φιλο που ειπε οτι το πηρε το 128αρι ο γνωστος του λιγακι δυσκολο μου φαινεται εως απιθανο....δεν βλεπω κανεναν να μιλαει για το ibuygou...δεν το εχει δοκιμασει κανεις το site?γιατι το εχει και πιο φθηνα αποσο εχω ψαξει παντου....(450ευρω) και ειναι αποσο ξερω το ibuygou με το spemall οι 2 πρωτοι στενοι συνεργατες με την xiaomi παραλαμβανουν απτους πρωτους το stock....αν ξερει κανεις για ibuygou να πει κανα 2 λογακια μηπως να ειμαστε ετοιμοι για εκει μερια...
    • Δηλαδή αυτός από το my phone πως το βρήκε το pro από φυσικό κατάστημα τις xiaomi; έχει κυκλοφορήσει; και στην official σελιδα τις xiaomi δεν ήταν διαθέσιμο.
      Mi 11i 8/256
    • Συγχαρητήρια φίλε έκανες πολύ καλή δουλειά εγώ προσωπικά αγόρασα προχθές το redmi 3 και ελπίζω ότι εάν κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι το καλοκαίρι θα μπορέσουμε να πάρουμε την έκδοση pro σε πολύ καλή τιμή την καλημέρα μου σε όλη την παρέα του forum
    • Ο/H sam_fisher έγραψε:

Παιδια καλα οσα λετε χαιρομαι που ψαχνομαστε ολοι αντε να δουμε αποτι ξαναειδα τωρα οπως ειπαν και αλλοι τον απριλιο κατα το τελος του μηνα μαλλον θα γινει διαθεσιμο το 128αρι!!!οσο για τον φιλο που ειπε οτι το πηρε το 128αρι ο γνωστος του λιγακι δυσκολο μου φαινεται εως απιθανο....δεν βλεπω κανεναν να μιλαει για το ibuygou...δεν το εχει δοκιμασει κανεις το site?γιατι το εχει και πιο φθηνα αποσο εχω ψαξει παντου....(450ευρω) και ειναι αποσο ξερω το ibuygou με το spemall οι 2 πρωτοι στενοι συνεργατες με την xiaomi παραλαμβανουν απτους πρωτους το stock....αν ξερει κανεις για ibuygou να πει κανα 2 λογακια μηπως να ειμαστε ετοιμοι για εκει μερια...
      Το ibuygou είναι από τα καλύτερα και ειδικά για Xiaomi. Μόνο που κάποιοι που το πήραν, τους εβγαζε μόνο DHL αποστολή, οπότε άκυρο.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Διαφήμιση
    • φιλε flowin παρακατω σου δειχνω τις επιλογες που μου βγαζει το ibuygou η αληθεια ειναι δεν ξερω για την τελευταια τι γινεται αμα ειναι εμπιστη....ελπιζω πως πηγαινει Γαλλια και δεν θα εχουμε θεμα στον εκτελωνισμο....εξτρα να πληρωνουμε οπως με dhl...αργοτερα το βραδυ θα βαλω κανα 2 ακομα site στις τιμες οπου το ενα αναφερει οτι το 128αρι θα το εχουν διαθεσιμο τελη μαρτιου....τωρα ποσο αξιοπιστο ειναι θα δειξει.....

Images
      • dasasas.PNG

19,96 kB, 596×507, viewed 119 times
    • Περιεργο εγω πριν που του εριξα μια ματια ειχε σαν επιογη κατω εκει που ελεγε τα shipping method την Post nl ...
      Λες να ηταν που δεν ειχα κανει εγγραφη ?? :|
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• ποιο μοντελο εβλεπες?εγω ημουν στο 64gb μοντελο και μου τα βγαλε αλλα νομιζω και στο 32αρι τα ιδια ελεγε θα το κοιταξω μετα...
    • Υπάρχει περίπτωση να αλλάζει σε μόνο κουριερ από μια αξία και πάνω.
      Το γαλλικό ταχυδρομειο (για το οποίο δεν έχω ιδέα, μπορεί να είναι και αυτό κουριερ) δε σημαινει σε καμία περίπτωση ότι δεν περνάει τελωνειο. Στα συνοδευτικά έγγραφα κάθε αποστολής αναγράφεται η χώρα αποστολης που παραμένει εκτός ΕΕ. Οπότε, μην υπολογίζεις σε αυτό.

Και επειδή ένας γνωστός μου που έμενε Κίνα μου ειπε οτι οι Κινέζοι ψωνίζουν από Taobao, όποιος θέλει ας το ψάξει, γιατί τώρα δε μου είναι εύκολο.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sam_fisher έγραψε:

ποιο μοντελο εβλεπες?εγω ημουν στο 64gb μοντελο και μου τα βγαλε αλλα νομιζω και στο 32αρι τα ιδια ελεγε θα το κοιταξω μετα...
      Λοιπον το 32 αρι εβλεπα και το 128 αρι... αλλα μολις εκανα register και εκανα μια οικονικη παραγγελεια μου εβγαλε την φωτο που μου εδειξες και εσυ... Αλλα εδω Shipping Methods iBuyGou λεει για post nl... !!!Δεν ξερω το γιατι ... Περιεργο...