Όντως αποτυχημένη!
[GTV-6.2.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/2 00:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
πως γινετε να παω πισω στην 6,1,28?
-
Ο/H mass22 έγραψε:
αν δεν δουλέψει πάλι ένα wipe cache/dalvik cache
και μετά αν είναι πίσω στην προηγούμενη ? -
μα πρωτα το εκανα αυτο και μετα ποσταρα εδω οτι εχω προβλημα..
-
Ο/H mass22 έγραψε:
Η 6.2.25 στο mi3 μου έχει πρόβλημα στην κάμερα και βγάζει σφάλμα και κολλάει πολύ όταν γράφω στο πληκτρολόγιο και μερικές φορές κλείνει μόνο του το πληκτρολόγιο.. Πολλά βήματα πίσω νομίζω. Μπράβο για την προσπάθειά σας.
Δοκίμασες να κάνεις από το Twrp Wipe Cache & Dalvik Cache ? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H mass22 έγραψε:
Η 6.2.25 στο mi3 μου έχει πρόβλημα στην κάμερα και βγάζει σφάλμα και κολλάει πολύ όταν γράφω στο πληκτρολόγιο και μερικές φορές κλείνει μόνο του το πληκτρολόγιο.. Πολλά βήματα πίσω νομίζω. Μπράβο για την προσπάθειά σας.
-
Ο/H mass22 έγραψε:
Αλλά στο ξαναλέω....
όταν μία ROM έχει πρόβλημα, είναι κοινό για όλους όσους την βάζουν και όχι κατ΄εξαίρεση.....
Έκανες Flash και το supersu.zip από το TWRP Recovery και πριν το Reboot Wipe Cache & Dalvik Cache ?
Ψάξτο λιγάκι .... -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H mass22 έγραψε:
Αλλά στο ξαναλέω....
όταν μία ROM έχει πρόβλημα, είναι κοινό για όλους όσους την βάζουν και όχι κατ΄εξαίρεση.....
Έκανες Flash και το supersu.zip από το TWRP Recovery και πριν το Reboot Wipe Cache & Dalvik Cache ?
Ψάξτο λιγάκι ....
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Επειδη είπε και το κολλάει μήπως έπαθε ότι είχα και εγώ με κάποια εφαρμογή που μου δούλευε συνέχεια το shell?
-
-
Στις ρυθμίσεις της μπαταρίας εκεί που σου λέει τι σου κατανάλωσε την μπαταρία έγραφε shell και κολλούσε το κινητό πολύ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα