[GTV-6.2.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/2 00:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Δεν θέλει ξανά wipes αν τα έκανες όντος. Ξαναπέρασε απλά την Ρομ να δούμε
-
Ο/H Mixalis Sakadakis έγραψε:
στο mi4 έχω την 6.2.18 πρέπει να ξαναπέρασε την 5.12.17 πάλι και μετά την 6.2.25? Ή μπορώ να την περάσω αυτόματα?
Μετά θα πάς στο TWRP Recovery και θα κάνεις Install το αρχείο supersu.zip που θα βρεις μέσα στην συσκευή σου, και πριν το Reboot θα επιλέξεις να κάνει Wipe Cache & Dalvik στο κουμπί που θα βρεις κάτω αριστερά.
Στο τέλος Reboot to system και είσαι οκ. -
-
-
Ο/H mass22 έγραψε:
τωρα την περναει...να μην κανω στο τελος δλδ ξανα wipe? ουτε στο root?
Όλα τα παραπάνω MONO από το TWRP Recovery !!!! -
Καλησπέρα σας όταν λέτε ότι όλες η οι ρομ έχουν twrp και cmw recoveries σημαίνει ότι μπορούμε να επιλέξουμε σε ποιο recoverie θα εκκινήσει ή συσκευή και αν ναι πως γίνεται αυτό γιατί εγώ προσωπικά προτιμώ την cmw ενώ με την καινούργια Ρομ εκκινει με twrp.
-
Ο/H palexogr έγραψε:
Καλησπέρα σας όταν λέτε ότι όλες η οι ρομ έχουν twrp και cmw recoveries σημαίνει ότι μπορούμε να επιλέξουμε σε ποιο recoverie θα εκκινήσει ή συσκευή και αν ναι πως γίνεται αυτό γιατί εγώ προσωπικά προτιμώ την cmw ενώ με την καινούργια Ρομ εκκινει με twrp.
Όλες οι άλλες συσκευές έχουν TWRP Recovery... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
στο mi4 έχω την 6.2.18 πρέπει να ξαναπέρασε την 5.12.17 πάλι και μετά την 6.2.25? Ή μπορώ να την περάσω αυτόματα?
Μετά θα πάς στο TWRP Recovery και θα κάνεις Install το αρχείο supersu.zip που θα βρεις μέσα στην συσκευή σου, και πριν το Reboot θα επιλέξεις να κάνει Wipe Cache & Dalvik στο κουμπί που θα βρεις κάτω αριστερά.
Στο τέλος Reboot to system και είσαι οκ.
-
το TWRP μπορει να ειναι μονιμα εγκατεστημενο στο κινητο οποια ρομ και αλλαξουμε η ειναι μαζι με την ρομ?
-
παιδια εφιαξε η καμερα τωρα που περασα ξανα την ρομ,και το πληκτρολογιο..βεβαια θα το παρακολουθω αν κανει τπτ παραξενο ξανα..(ελπιζω να μην κανει) ευχαριστω για το χρονο σας.και την βοηθεια σας..
-
πως παω σε twrp recovery?οταν το ανοιξω που παταω και τα δυο πληκτρα της εντασης και το power button ετσι μπαινω στο twrp?
Ο/H axl21 έγραψε:
το TWRP μπορει να ειναι μονιμα εγκατεστημενο στο κινητο οποια ρομ και αλλαξουμε η ειναι μαζι με την ρομ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα