Όντως, απο τη στιγμή που δεν έχουμε micro sd, η καθαρή εγκατάσταση απο twrp είναι θεματακι.
[GTV-6.2.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/2 00:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Μέσα στο cpu-z το εμφανίζει κανονικά πάντως.
Αν υπήρχε πρόβλημα στον Kernel δεν θα είχατε Boot σε τίποτα....
Απλά είναι ένα Bug στα Settings και τίποτα παραπάνω. -
Ο/H stakhs έγραψε:
Όντως, απο τη στιγμή που δεν έχουμε micro sd, η καθαρή εγκατάσταση απο twrp είναι θεματακι.
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H stakhs έγραψε:
-
-
Το System καλό είναι να μην το πειράζουμε έτσι ώστε να έχουμε δυνατότητα να κάνει Boot η συσκευή σε MIUI αν κάτι πάει στραβά.
Να ξέρετε πως όλες οι FULL ROM (εκτός των ΟΤΑ & Patch ROM), πριν προχωρήσουν στο flash της νέας Version, κάνουν Format στο System Partition.
Οπότε, γνώμη μου είναι να μην κάνετε Wipe στο System αν έχετε σκοπό να κάνετε απλό Update. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Το System καλό είναι να μην το πειράζουμε έτσι ώστε να έχουμε δυνατότητα να κάνει Boot η συσκευή σε MIUI αν κάτι πάει στραβά.
Να ξέρετε πως όλες οι FULL ROM (εκτός των ΟΤΑ & Patch ROM), πριν προχωρήσουν στο flash της νέας Version, κάνουν Format στο System Partition.
Οπότε, γνώμη μου είναι να μην κάνετε Wipe στο System αν έχετε σκοπό να κάνετε απλό Update.
Δεν μπορεί και αυτό να θεωρηθεί καθαρή εγκατάσταση; -
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ρωτάω αν πχ θελεις να πας απο developer σε stable. Είναι αποδεκτός τρόπος ή θα έχεις προβλήματα στη συνέχεια;
Δεν μπορεί και αυτό να θεωρηθεί καθαρή εγκατάσταση;
Tα παραπάνω Wipes ισοδυναμούν με Factory Reset, αλλά αφήνουν ανέπαφα ότι έχει σχέση με Internal Storage και δεδομένα σε SD Card.
Το System όπως είπαμε και παραπάνω, θα γίνει Format από το ίδιο το Update της Full Rom που πάμε να περάσουμε, οπότε και το αφήνουμε χωρίς Wipes. -
Σταμάτησαν και σε κανέναν άλλον να έρχονται οι ενημερώσεις του tapatalk ?
Προφανώς έκανα πάλι clear catches & reinstall της εφαρμογής χωρίς να αλλάξει κάτι.
Στην προηγούμενη, αλλά και στου @gkalen που βασίζεται στην 6.2.18 δεν είχα αυτό το θέμα.
Μάλιστα επειδή μου τα έσπαγε λίγο το συνεχές μπιπ μπιπ, έλεγα να βρω τρόπο να σταματήσουν να έρχονται αλλά χωρίς να ξηλώσω την εφαρμογή.
Τώρα, έχω πάλι παράπονο...
Τι σου είναι τελικά ο άνθρωπος..ανικανοποίητο ον....Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Ο/H Opanos έγραψε:
Σταμάτησαν και σε κανέναν άλλον να έρχονται οι ενημερώσεις του tapatalk ?
Προφανώς έκανα πάλι clear catches & reinstall της εφαρμογής χωρίς να αλλάξει κάτι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα