Από μερικές ώρες χρήσης με 6.2.25 νομίζω ότι έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας στο Redmi Note 2...αλλά ακόμα είναι νωρίς....θέλει 2-3 μέρες να στρώσει
[GTV-6.2.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/2 00:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Καλησπέρα στην παρέα
Λοιπών έχω και εγώ ένα πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση από 6.2.18 σε 6.2.26 η σύνδεση με το wi-fi σέρνεται (όταν λέω σέρνεται κατεβάζει με 10κβ ενώ στον η/υ που είναι και αυτός ασύρματα συνδεδεμένος πάνω από 500κβ/sec) έκανα ξανά εγκατάσταση της ρομ με τα wipe αλλά τίποτε
καμία βοήθεια. -
Να ρωτήσω η 6.2.4 που υπαρχει στον server ειναι beta;
-
Ο/H kiriakos1963 έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα
Λοιπών έχω και εγώ ένα πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση από 6.2.18 σε 6.2.26 η σύνδεση με το wi-fi σέρνεται (όταν λέω σέρνεται κατεβάζει με 10κβ ενώ στον η/υ που είναι και αυτός ασύρματα συνδεδεμένος πάνω από 500κβ/sec) έκανα ξανά εγκατάσταση της ρομ με τα wipe αλλά τίποτε
καμία βοήθεια.
κάνε ένα speedtest από το κινητό σου, μόλις έκανα στο δικό μου Redmi Note 2 με ROM 6.2.25 και πιάνει στο τεστ 10,54 Mbps -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H kiriakos1963 έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα
καμία βοήθεια.
-
Παιδιά να ρωτησω κάτι. Εγώ που είμαι με παλιότερη Ρομ..την πιό πρόσφατη την εκγαθιστω πάλι με τον ίδιο τρόπο κάνοντας backup? Μέσω εφαρμογής για έλεγχο νεώτερης ενημέρωσης πότε κάνουμε αν πρέπει να κάνουμε;;;
-
Ο/H kiriakos1963 έγραψε:
Μόλις ανέβασα screenshot
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H kiriakos1963 έγραψε:
Μόλις ανέβασα screenshot
από το μεσημέρι και μετά κάτι σαν να μην μου άρεσε αλλά δεν έδωσα βάση έως πριν λίγο. Μόλις τελείωσε το κατέβασμα της ρομ νέα δοκιμή
Τώρα ανέβηκε στο 1 Μβπσ -
Κάνω ακόμα μια εγκατάσταση της ρομ που κατέβασα και βλέπουμε
-
Έχω ένα τηλέφωνο που κάνει και για ''τοστιέρα''. Χρειάστηκα το sygic σήμερα και ενώ ήταν σε λειτουργία δέχτηκα κλήση (ευτυχώς). Το σοκ από την θερμοκρασία που είχε το τηλέφωνο δεν περιγράφεται. Στην κυριολεξία έκαιγε.
Το έχω ενάμιση μήνα και δεν υπάρχει έλεγχος στάθμης μπαταρίας. Σερφάρω -βλέπω βίντεο κάνω κλήσεις η μπαταρία δεν πέφτει...90% ...μετά από μια ώρα άντε να πάει στο 89%. Κλείνω το τηλέφωνο του βάζω φορτιστή κλειστό ως δια μαγίας η μπαταρία βρίσκεται στο 8%.
Το βάζω να φορτίσει όλη νύχτα...το πρωί είναι πάλι στο 8%. Το σβήνω και τοποθετώ τον φορτιστή κλειστό και τότε μου δείχνει 100%
Έχω και εγώ την 6.0.1_cancro_GTV-6.2.25 όπως και όλες τις προηγούμενες.
Ίσως το πρόβλημα να οφείλετε στη μπαταρία.
Μάλλον όμως στην επόμενη stable θα πάω εκεί γιατί κατάντησε κουραστικό το ανούσιο αυτό παιχνίδι των αναβαθμίσεων χωρίς όφελος. Δεν μπορώ να καταλάβω την τακτική να φορτώνει η xiaomi με προβλήματα τους κατόχους συσκευών της αντί να δίνει αναβαθμίσεις ελεγμένες σε stable εκδόσεις. Δεν πιστεύω ότι οι κάτοχοι συσκευών που απ ότι βλέπω εδώ μέσα βάζοντας και τον εαυτό μου, πρέπει να να γίνουμε πειραματόζωα της xiaomi για να βελτιώσει μια room. Εντάξει οκ να μην ασχοληθούμε με τις developer, οκ το κάναμε μπήκαμε στον πειρασμό για κάτι το διαφορετικό. Μια σοβαρή εταιρία όμως δεν ταλαιπωρεί έτσι τους πελάτες της. -
Ο/H pangio2 έγραψε:
Έχω ένα τηλέφωνο που κάνει και για ''τοστιέρα''. Χρειάστηκα το sygic σήμερα και ενώ ήταν σε λειτουργία δέχτηκα κλήση (ευτυχώς). Το σοκ από την θερμοκρασία που είχε το τηλέφωνο δεν περιγράφεται. Στην κυριολεξία έκαιγε.
Το έχω ενάμιση μήνα και δεν υπάρχει έλεγχος στάθμης μπαταρίας. Σερφάρω -βλέπω βίντεο κάνω κλήσεις η μπαταρία δεν πέφτει...90% ...μετά από μια ώρα άντε να πάει στο 89%. Κλείνω το τηλέφωνο του βάζω φορτιστή κλειστό ως δια μαγίας η μπαταρία βρίσκεται στο 8%.
Το βάζω να φορτίσει όλη νύχτα...το πρωί είναι πάλι στο 8%. Το σβήνω και τοποθετώ τον φορτιστή κλειστό και τότε μου δείχνει 100%
Έχω και εγώ την 6.0.1_cancro_GTV-6.2.25 όπως και όλες τις προηγούμενες.
Ίσως το πρόβλημα να οφείλετε στη μπαταρία.
Μάλλον όμως στην επόμενη stable θα πάω εκεί γιατί κατάντησε κουραστικό το ανούσιο αυτό παιχνίδι των αναβαθμίσεων χωρίς όφελος. Δεν μπορώ να καταλάβω την τακτική να φορτώνει η xiaomi με προβλήματα τους κατόχους συσκευών της αντί να δίνει αναβαθμίσεις ελεγμένες σε stable εκδόσεις. Δεν πιστεύω ότι οι κάτοχοι συσκευών που απ ότι βλέπω εδώ μέσα βάζοντας και τον εαυτό μου, πρέπει να να γίνουμε πειραματόζωα της xiaomi για να βελτιώσει μια room. Εντάξει οκ να μην ασχοληθούμε με τις developer, οκ το κάναμε μπήκαμε στον πειρασμό για κάτι το διαφορετικό. Μια σοβαρή εταιρία όμως δεν ταλαιπωρεί έτσι τους πελάτες της.
-
Φίλε pangio2 χρήση Developer ROM ή αλλιώς Beta ROM, σημαίνει ότι αποδέχεσαι να γίνει Beta Tester...κακώς τα βάζεις με την εταιρεία ή με την όλη διαδικασία...απλά και μόνο γιατί χωρίς άτομα που επιλέγουν να γίνουν Beta Tester δεν θα πάρεις ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ νέα Stable ROM αν επιλέξεις να πας σε Stable.
Όπως γίνεται με χιλιάδες κινητά που μένουν σε μία ΡΟΜ από τότε που βγήκαν ή με ανούσια updates που θέλει η εταιρεία και μόνο.
Πίσω στην ουσία...ποιο είναι το πρόβλημα ?
Σε ποιο από τα δύο κινητά σου ?
Η θερμοκρασία ?
Η μπαταρία ?
Όπως μπορούμε θα βοηθήσουμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες