Ο/H shinig έγραψε:
Τις Stable μπορείς να τις κάνεις ROOT με το supersu.zip (Το κάνεις FLash από το TWRP Recovery)
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H shinig έγραψε:
Ο/H sirios6 έγραψε:
efxaristo..diladi einai marshmelow swsta?
Γραφε σε παρακαλω ελληνικά και οχι γκρικλις...Ο/H sirios6 έγραψε:
nai ok einai safes se efxaristo kai pali
Δεν είσαι ο μόνος.. Αργεί πάρα πάρα πολύ!Ο/H mparaxir έγραψε:
Εχω παρατητησει με τις δυο τελευταίες ρομ υπαρχει θεμα με την αποστολη μυνηματων αργεί απελπιστικά να στηλει μυνημα. Εκτός βέβαια αμα φταιει η wind εχει κανενα θεμα τελευταία με το δυκτιο της
αρα τι?απο ρομ?η εχεις και εσυ δυκτιο wind?Ο/H mass22 έγραψε:
Δεν είσαι ο μόνος.. Αργεί πάρα πάρα πολύ!Ο/H mparaxir έγραψε:
Εχω παρατητησει με τις δυο τελευταίες ρομ υπαρχει θεμα με την αποστολη μυνηματων αργεί απελπιστικά να στηλει μυνημα. Εκτός βέβαια αμα φταιει η wind εχει κανενα θεμα τελευταία με το δυκτιο της
Ο/H shinig έγραψε:
Να ρωτησω 2 πραγματα και εγω...
πλεον μονο στης developer εχουμε root και οχι στης stable με native root ετσι?
ουτε με φλασαρισμα το su στην stable?
εφ οσον βαλω την stable με το twrp απ εκει και υστερα απλα θα πεταω το zip μεσα και θα κανω τα γνωστα βηματΑ?
Πλεον το wsm tools δεν χρησιμοποιειται ?
Edit by Miui_ArtΞεχώριζε λίγο τις προτάσεις έτσι ώστε να μπορούμε να διαβάζουμε αυτά που γράφεις...![]()
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τις Stable μπορείς να τις κάνεις ROOT με το supersu.zip (Το κάνεις FLash από το TWRP Recovery)Ο/H shinig έγραψε:
Είναι ήδη στην συσκευή σου χύμα.Ο/H demosp έγραψε:
Το αρχείο supersu.zip που ειναι για να το κατεβάσω;
Ουπς Sorry μπέρδεψα την συσκευή σου.Ο/H demosp έγραψε:
Δεν το βρίσκω πουθενά με τον es file exlporer. Μηπως τo ξέχασαν και δεν το έβαλαν για την έκδοση του Note 2;
Την τελευταία dev έχω. Θέλω να "χακάρω" κάποια παιχνιδάκια. Το daxAttack δεν μου παίζει... (Αλλάζει την μνήμη ραμ, σκορ λεφτά κτλ) Έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ουπς Sorry μπέρδεψα την συσκευή σου.Ο/H demosp έγραψε:
Δεν το βρίσκω πουθενά με τον es file exlporer. Μηπως τo ξέχασαν και δεν το έβαλαν για την έκδοση του Note 2;
Γιατί θέλεις να βάλεις το supersu ?
Έχεις Stable ROM και δεν έχεις ROOT ?