Τα προβλήματα με την μπαταρία εξακολουθούν μετά απο ένα calibration στην μπαταρία και μετά απο ξαναεγκατάσταση τις ρομ! Για Redmi Note 2 την θεωρώ απαράδεκτη. Κρατάει μόνο 6 ώρες. Χωρίς να το χρησιμοποιώ, πιάνω το κινητό και είναι ζεστό απο πίσω. Γυρνάω σε ρομ του Δεκεμβρίου. Στο εξής θα είμαι πιο επιφυλακτικός στις θετικές αξιολογίσεις άλλων μελών.Ο/H Giannisagal έγραψε:
ξεκινα με το να ξαναπερασεις την ρομ αλλη μια φορα κατι δεν εκατσε καλα και βλεπουμε!!!!!!!μετα θα δοκιμασουμε αλλες τακτικες!!!!!Ο/H alnikou έγραψε:
Εχω πρόβλημα η μπαταρία μου εκεί που κρατούσε 24 ώρες τώρα κρατάει μόνο 7 γνωρίζει κάποιος κάτι ??? εχω βάλει την νέα 6.2.25
[GTV-6.2.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/2 00:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Γιατρε για να καταλαβω.....η stable ειναι πιο νεα απο την 6.2.28 dev που εχουμε τωρα?????
-
Ο/H demosp έγραψε:
α προβλήματα με την μπαταρία εξακολουθούν μετά απο ένα calibration στην μπαταρία και μετά απο ξαναεγκατάσταση τις ρομ! Για Redmi Note 2 την θεωρώ απαράδεκτη. Κρατάει μόνο 6 ώρες. Χωρίς να το χρησιμοποιώ, πιάνω το κινητό και είναι ζεστό απο πίσω.
- Repair Battery Life για να δεις τα κελιά της μπαταρίας αν είναι ολα καλα
- Advanced Battery Calibrator για να κάνεις βαθμονόμηση με τις οδηγίες που γράφει μέσα (υπόψιν ότι θα χρειαστεί να το αφήσεις το κινητό κανενα 6ωρο απενεργοποιημενο ώστε να φτάσει στο πραγματικό 100% και όχι στην ένδειξη 100%, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ). Θα ξεκίνησεις το calibration στο 2-3% και θα σβήσεις το κινητό σου όταν σου βγάλει μηνυμα ότι πρέπει να το απενεργοποιήσεις.
Και αφότου το κάνεις αυτό μετά απο2 ημέρες έλα να μας πεις ποσο σου κρατάει η μπαταρία
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) - Repair Battery Life για να δεις τα κελιά της μπαταρίας αν είναι ολα καλα
-
Προφανός δεν ειναι θέμα καλιμπράρισμας. Καταναλώνει την μπαταρία ο επεξεργαστής και αυτό φαίνεται απο την θερμοκρασία του κινητού κατα την αδράνεια.
-
Ο/H demosp έγραψε:
Προφανός δεν ειναι θέμα καλιμπράρισμας. Καταναλώνει την μπαταρία ο επεξεργαστής και αυτό φαίνεται απο την θερμοκρασία του κινητού κατα την αδράνεια.
η K.M.E. ζητάει όταν το δουλευεις.
Αν δεν το δουλευεις δεν ζητάει εκτός απο αυτά που τρέχουν στο παρασκηνιο. δες τι τρέχει στο παρασκήνιο
Βαλε το κινητο σε ισορροπημενη λειτουργία
Καθαρή εγκατασταση έχεις κάνει;;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Και εγώ είχα αυτό το θέμα σε αδράνεια, αλλά την ξαναεγκατέστησα με τα γνωστά wipes που δεν χάνεται τίποτα και ήταν τέλεια. Απλά δεν είχε κάτσει καλά στην αρχή. Δεν φταίει απαραίτητα η συγκεκριμένη ρομ, αυτό θέλω να σου πω.
-
Ο/H demosp έγραψε:
Καταναλώνει την μπαταρία ο επεξεργαστής και αυτό φαίνεται απο την θερμοκρασία του κινητού κατα την αδράνεια.
Αλλά και ο επεξεργαστής, υποθέτω δεν παίρνει μόνος του τέτοιες αποφάσεις -εκτός και αν έχω χάσει κάποια επεισόδια-, κάποιος του λέει τι να κάνει.
Γιατί δεν ανεβάζεις ένα screen shot με τα στατιστικά της μπαταρίας, να δούμε και εμείς. Γιατί άλλο να λες πως battery sucks γενικά, και άλλο συμβαίνει σε εμένα και να είσαι σε 3d games μονίμως και αδιαλείπτως.
Θα γνωρίζεις υποθέτω πως όταν ζητά κάποιος να αξιολογήσεις μια εργασία του ή ένα project, προφανώς χρησιμοποιείς προσωπικά κριτήρια.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Ο/H Opanos έγραψε:
Ο/H demosp έγραψε:
Καταναλώνει την μπαταρία ο επεξεργαστής και αυτό φαίνεται απο την θερμοκρασία του κινητού κατα την αδράνεια.
Γιατί δεν ανεβάζεις ένα screen shot με τα στατιστικά της μπαταρίας, να δούμε και εμείς. Γιατί άλλο να λες πως battery sucks γενικά, και άλλο συμβαίνει σε εμένα και να είσαι σε 3d games μονίμως και αδιαλείπτως.
Θα γνωρίζεις υποθέτω πως όταν ζητά κάποιος να αξιολογήσεις μια εργασία του ή ένα project, προφανώς χρησιμοποιείς προσωπικά κριτήρια.
-
Καλησπέρα. συγνώμη που στέλνω εμβόλιμα στην συζήτηση. όμως έχω ένα θέμα με την οθόνη. Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει μια κίτρινη περιοχή σε ένα σημείο στο πάνω μέρος της οθόνης σαν δαχτυλιά. Μήπως είναι κάτι σοβαρό με τα pixel της οθόνης; Το κινητό το αγόρασα τον Οκτώβρη του 15. να στείλω μήνυμα στο vickmall;
-
Ο/H demosp έγραψε:
το κινητο ειναι σε ισορροπημενη λειτουργία. Η μπαταρία κράτησε 4 ώρες και 23 λεπτά. Το ξεφόρτισμα ήταν το βραδυ οπου η οθόνη ήταν κλειστή. Δεν ξέρω γιατί φαίνεται να είναι ενεργή η οθόνη κατα διαστήματα.
-
Δώσε και τις δύο προηγούμενες και κοίτα αν σου τρώει κάτι την μπαταρία...αν έχεις κανα shell -αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί, και με reboot εξαφανίστηκε-.
Από ότι βλέπω σχεδόν μόνιμα η οθόνη δείχνει ενεργή.
Μήπως σου έρχονται τίποτα ειδοποιήσεις από το φατσοβιβλίο και ανάβει η οθόνη?
ΑΝ είναι έτσι, δεν είναι και πολύ περίεργο.
Data, messenger & fb είναι γνωστό πως την σκίζουν την μπαταρία.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
Καλησπέρα. συγνώμη που στέλνω εμβόλιμα στην συζήτηση. όμως έχω ένα θέμα με την οθόνη. Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει μια κίτρινη περιοχή σε ένα σημείο στο πάνω μέρος της οθόνης σαν δαχτυλιά. Μήπως είναι κάτι σοβαρό με τα pixel της οθόνης; Το κινητό το αγόρασα τον Οκτώβρη του 15. να στείλω μήνυμα στο vickmall;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα