παντως ένα restart το θέλει κάθε 2-3 μέρες να ξεμπουκωνει από ότι είδα!!!!!
" Γεωπόνος”

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο θεμα με τις ειδοποιήσεις το επιβεβαιώνω και εγωΟ/H NasDriver έγραψε:
Για όσους έχουν θέμα με την μπαταρία, υποψιάζομαι ένα bug αλλά ακόμα το ψάχνω, τι εννοώ, δεν κλείνει η οθόνη όταν έρχεται μία ειδοποίηση και δεν την ανοίξουμε, έχω κάτσει και έχω δει την οθόνη και 15 λεπτά ανοικτή και να μην κλείνει με τίποτα.
Τι δοκιμάζω:
1. Ελέγξτε πόσες ώρες ήταν ανοικτή η οθόνη όταν σας αδειάζει η μπαταρία γρήγορα, πιθανόν να εκπλαγείτε με το πόσες ώρες ήταν ανοικτή ακόμα και όταν κοιμόσασταν.
2. Ελέγξτε Ρυθμίσεις ---> Κλείδωμα Οθόνης ---> Ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση ---> Αν είναι ΟΝ κλείστε το...OFF.
3. Ελέγξτε στην επόμενη φόρτιση την διάρκεια της μπαταρίας και το πόσες ώρες ήταν η οθόνη ΟΝ.
4. Ενημερώστε για τα αποτελέσματα της δοκιμής το παρών θέμα.
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το gravity screen + θήκη με καπάκι και να έχετε την οθόνη συνέχεια σκεπασμένη. Αν δεν έχετε θήκη με καπάκι πάλι με gravity screen και το κινητό ανάποδα, η οθόνη να κοιτάει προς τα κάτω δηλαδή ώστε να μένει κλειστή.
Με την πρωτη εφαρμογη παντως δε ξερω αν το κανει και σε αλλους, οταν πατας fix των "χαλασμενων" κελιων στα μισα περιπου μου ζηταει να κατεβασω καποια αλλη εφαρμογη τους και καπου εκει σταματαει η διαδικασια.Ο/H pechr έγραψε:
Κατεβασε 2 εφαρμογές απο playstore:
- Repair Battery Life για να δεις τα κελιά της μπαταρίας αν είναι ολα καλα
- Advanced Battery Calibrator για να κάνεις βαθμονόμηση με τις οδηγίες που γράφει μέσα (υπόψιν ότι θα χρειαστεί να το αφήσεις το κινητό κανενα 6ωρο απενεργοποιημενο ώστε να φτάσει στο πραγματικό 100% και όχι στην ένδειξη 100%, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ). Θα ξεκίνησεις το calibration στο 2-3% και θα σβήσεις το κινητό σου όταν σου βγάλει μηνυμα ότι πρέπει να το απενεργοποιήσεις.
Και αφότου το κάνεις αυτό μετά απο2 ημέρες έλα να μας πεις ποσο σου κρατάει η μπαταρία
σβήνεις με Χ το παραθυρο που σου ανοίγει και συνεχιζει τα υπολοιπα κελιαΟ/H baiosss έγραψε:
Με την πρωτη εφαρμογη παντως δε ξερω αν το κανει και σε αλλους, οταν πατας fix των "χαλασμενων" κελιων στα μισα περιπου μου ζηταει να κατεβασω καποια αλλη εφαρμογη τους και καπου εκει σταματαει η διαδικασια.
νομίζω πως το restart επιβάλλεται κάθε βράδι για να μην καταναλώσει μπαταρία στην αναμονή !!!!!!!Ο/H Giannisagal έγραψε:
παντως ένα restart το θέλει κάθε 2-3 μέρες να ξεμπουκωνει από ότι είδα!!!!!
Και στην δευτερη εφαρμογη αν καταλαβα καλα το φορτιζεις πληρως με απενεργοποιημενη τη συσκευη και οταν φτασεις την μπαταρια στο 2-3% τοτε τρεχεις της εφαρμογη?Ο/H pechr έγραψε:
σβήνεις με Χ το παραθυρο που σου ανοίγει και συνεχιζει τα υπολοιπα κελιαειναι δωρεαν εφαρμογές και ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα εχουν διαφημισεις μεσαΟ/H baiosss έγραψε:
Καμία σχέσηΟ/H baiosss έγραψε:
Και στην δευτερη εφαρμογη αν καταλαβα καλα το φορτιζεις πληρως με απενεργοποιημενη τη συσκευη και οταν φτασεις την μπαταρια στο 2-3% τοτε τρεχεις της εφαρμογη?
Επιβεβαίωση και από εμένα. Κάθε φορά που ανάβει το LED της ειδοποίησης, ανάβει και η οθόνη.Ο/H Thracia έγραψε:
Το θεμα με τις ειδοποιήσεις το επιβεβαιώνω και εγωΟ/H NasDriver έγραψε:
Για όσους έχουν θέμα με την μπαταρία, υποψιάζομαι ένα bug αλλά ακόμα το ψάχνω, τι εννοώ, δεν κλείνει η οθόνη όταν έρχεται μία ειδοποίηση και δεν την ανοίξουμε, έχω κάτσει και έχω δει την οθόνη και 15 λεπτά ανοικτή και να μην κλείνει με τίποτα.
Τι δοκιμάζω:
1. Ελέγξτε πόσες ώρες ήταν ανοικτή η οθόνη όταν σας αδειάζει η μπαταρία γρήγορα, πιθανόν να εκπλαγείτε με το πόσες ώρες ήταν ανοικτή ακόμα και όταν κοιμόσασταν.
2. Ελέγξτε Ρυθμίσεις ---> Κλείδωμα Οθόνης ---> Ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση ---> Αν είναι ΟΝ κλείστε το...OFF.
3. Ελέγξτε στην επόμενη φόρτιση την διάρκεια της μπαταρίας και το πόσες ώρες ήταν η οθόνη ΟΝ.
4. Ενημερώστε για τα αποτελέσματα της δοκιμής το παρών θέμα.
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το gravity screen + θήκη με καπάκι και να έχετε την οθόνη συνέχεια σκεπασμένη. Αν δεν έχετε θήκη με καπάκι πάλι με gravity screen και το κινητό ανάποδα, η οθόνη να κοιτάει προς τα κάτω δηλαδή ώστε να μένει κλειστή.