Διαφήμιση

[GTV-6.2.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/2 00:55)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • παντως ένα restart το θέλει κάθε 2-3 μέρες να ξεμπουκωνει από ότι είδα!!!!!

" Γεωπόνος”

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Για όσους έχουν θέμα με την μπαταρία, υποψιάζομαι ένα bug αλλά ακόμα το ψάχνω, τι εννοώ, δεν κλείνει η οθόνη όταν έρχεται μία ειδοποίηση και δεν την ανοίξουμε, έχω κάτσει και έχω δει την οθόνη και 15 λεπτά ανοικτή και να μην κλείνει με τίποτα.

Τι δοκιμάζω:
    1. Ελέγξτε πόσες ώρες ήταν ανοικτή η οθόνη όταν σας αδειάζει η μπαταρία γρήγορα, πιθανόν να εκπλαγείτε με το πόσες ώρες ήταν ανοικτή ακόμα και όταν κοιμόσασταν.
    2. Ελέγξτε Ρυθμίσεις ---> Κλείδωμα Οθόνης ---> Ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση ---> Αν είναι ΟΝ κλείστε το...OFF.
    3. Ελέγξτε στην επόμενη φόρτιση την διάρκεια της μπαταρίας και το πόσες ώρες ήταν η οθόνη ΟΝ.
    4. Ενημερώστε για τα αποτελέσματα της δοκιμής το παρών θέμα.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το gravity screen + θήκη με καπάκι και να έχετε την οθόνη συνέχεια σκεπασμένη. Αν δεν έχετε θήκη με καπάκι πάλι με gravity screen και το κινητό ανάποδα, η οθόνη να κοιτάει προς τα κάτω δηλαδή ώστε να μένει κλειστή.
    Το θεμα με τις ειδοποιήσεις το επιβεβαιώνω και εγω
    You may think you can fly - but you better not try
  • Ο/H pechr έγραψε:

Κατεβασε 2 εφαρμογές απο playstore:
    1. Repair Battery Life για να δεις τα κελιά της μπαταρίας αν είναι ολα καλα
    2. Advanced Battery Calibrator για να κάνεις βαθμονόμηση με τις οδηγίες που γράφει μέσα (υπόψιν ότι θα χρειαστεί να το αφήσεις το κινητό κανενα 6ωρο απενεργοποιημενο ώστε να φτάσει στο πραγματικό 100% και όχι στην ένδειξη 100%, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ). Θα ξεκίνησεις το calibration στο 2-3% και θα σβήσεις το κινητό σου όταν σου βγάλει μηνυμα ότι πρέπει να το απενεργοποιήσεις.

Και αφότου το κάνεις αυτό μετά απο2 ημέρες έλα να μας πεις ποσο σου κρατάει η μπαταρία
    Με την πρωτη εφαρμογη παντως δε ξερω αν το κανει και σε αλλους, οταν πατας fix των "χαλασμενων" κελιων στα μισα περιπου μου ζηταει να κατεβασω καποια αλλη εφαρμογη τους και καπου εκει σταματαει η διαδικασια.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H baiosss έγραψε:

Με την πρωτη εφαρμογη παντως δε ξερω αν το κανει και σε αλλους, οταν πατας fix των "χαλασμενων" κελιων στα μισα περιπου μου ζηταει να κατεβασω καποια αλλη εφαρμογη τους και καπου εκει σταματαει η διαδικασια.
    σβήνεις με Χ το παραθυρο που σου ανοίγει και συνεχιζει τα υπολοιπα κελια
    ειναι δωρεαν εφαρμογές και ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα εχουν διαφημισεις μεσα
    Redmi Note 8T (Willow)
    Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
  • Ο/H Giannisagal έγραψε:

παντως ένα restart το θέλει κάθε 2-3 μέρες να ξεμπουκωνει από ότι είδα!!!!!
    νομίζω πως το restart επιβάλλεται κάθε βράδι για να μην καταναλώσει μπαταρία στην αναμονή !!!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
  • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H baiosss έγραψε:

σβήνεις με Χ το παραθυρο που σου ανοίγει και συνεχιζει τα υπολοιπα κελιαειναι δωρεαν εφαρμογές και ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα εχουν διαφημισεις μεσα
    Και στην δευτερη εφαρμογη αν καταλαβα καλα το φορτιζεις πληρως με απενεργοποιημενη τη συσκευη και οταν φτασεις την μπαταρια στο 2-3% τοτε τρεχεις της εφαρμογη?
  • Ο/H baiosss έγραψε:

Και στην δευτερη εφαρμογη αν καταλαβα καλα το φορτιζεις πληρως με απενεργοποιημενη τη συσκευη και οταν φτασεις την μπαταρια στο 2-3% τοτε τρεχεις της εφαρμογη?
    Καμία σχέση
    διαβασε τι σου γράφει το κείμενο όταν ανοιγεις την εφαρμογή
    Redmi Note 8T (Willow)
    Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
  • Διαφήμιση
  • Με την τρεχουσα ρομ.......καλο ή κακό τι να πω????
    Καλά να είμαστε μωρέ!!!!!
    Images
    • Screenshot_2016-03-02-21-39-04_com.miui.securitycenter.png

54,43 kB, 450×800, viewed 137 times

" Γεωπόνος”

• δεν δουλεύει ο αισθητηρας εγγυτητας. Υπάρχει ρύθμιση η είναι θέμα τελευταίας ρομ? σβήσιμο οθόνης κατά την ομιλία στην κλήση)
  • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Για όσους έχουν θέμα με την μπαταρία, υποψιάζομαι ένα bug αλλά ακόμα το ψάχνω, τι εννοώ, δεν κλείνει η οθόνη όταν έρχεται μία ειδοποίηση και δεν την ανοίξουμε, έχω κάτσει και έχω δει την οθόνη και 15 λεπτά ανοικτή και να μην κλείνει με τίποτα.

Τι δοκιμάζω:
    1. Ελέγξτε πόσες ώρες ήταν ανοικτή η οθόνη όταν σας αδειάζει η μπαταρία γρήγορα, πιθανόν να εκπλαγείτε με το πόσες ώρες ήταν ανοικτή ακόμα και όταν κοιμόσασταν.
    2. Ελέγξτε Ρυθμίσεις ---> Κλείδωμα Οθόνης ---> Ενεργοποίηση οθόνης με κάθε νέα ειδοποίηση ---> Αν είναι ΟΝ κλείστε το...OFF.
    3. Ελέγξτε στην επόμενη φόρτιση την διάρκεια της μπαταρίας και το πόσες ώρες ήταν η οθόνη ΟΝ.
    4. Ενημερώστε για τα αποτελέσματα της δοκιμής το παρών θέμα.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το gravity screen + θήκη με καπάκι και να έχετε την οθόνη συνέχεια σκεπασμένη. Αν δεν έχετε θήκη με καπάκι πάλι με gravity screen και το κινητό ανάποδα, η οθόνη να κοιτάει προς τα κάτω δηλαδή ώστε να μένει κλειστή.
    Το θεμα με τις ειδοποιήσεις το επιβεβαιώνω και εγω
    Επιβεβαίωση και από εμένα. Κάθε φορά που ανάβει το LED της ειδοποίησης, ανάβει και η οθόνη.
    Το αντιμετώπισα με το να απενεργοποιησω την οθόνη στην διαχείριση ειδοποιήσεων.
  • Παιδιά καλησπέρα... Μετά από πολύ καιρό είχα κάνει update το Redmi Note 2 Prime σε 6.1.29 αλλά είχε πολλά θέματα και δεν είχα χρόνο να βάλω την τελευταία, το κυριότερο πρόβλημα που μου έβγαλε είναι ότι ενώ έχω φουλ σήμα κάποιες φορές δεν κάνει κλήση και άλλες αποσυνδέεται εντελώς από το δίκτυο, δεν είναι θέμα της Wind σίγουρα γιατί έχω δοκιμάσει όταν το κάνει με άλλα κινητά. Επίσης έχει θέμα στη διαχείριση RAM κτλ η συγκεκριμένη βερσιον.
    Στην τελική το ερώτημα μου είναι, επειδή φεύγω φαντάρος (στα γεράματα) και δεν θέλω να μείνω χωρίς τηλέφωνο στα καλά καθούμενα προτείνεται να πάω στην τελευταία developer ή στην stable? Απλά ρωτάω εδώ γιατί δεν είχα χρόνο να ψάξω το νήμα της συγκεκριμένης version (δεν ξέρω καν υπάρχει πια) να δω αν είχαν κι αλλοι το πρόβλημα μου γιατί στην τελική μπορεί να έπαθε και ζημιά η συσκευή μου.. Παίρνω τον τεμπέλικο δρόμο της ερώτησης γιατί το τρέξιμο για ετοιμασίες είναι πολύ και ο χρόνος μου λίγος. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Caer esta permitido, levantarse es obligatorio.
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα. Έχω βρει ενα bug, έχει να κάνει με το ράδιο. Όταν παω να χαμηλωσω ή να δυναμώσω την ένταση ενώ ακούω ραδιο, μπαινει σε speaker. Μου εχει συμβει και σε προσφατες ρομ που ειχα.