Το θεμα με τις ειδοποιησεις που επαναλαμβανονται ειναι σχετικα σοβαρο και αποκτηθηκε με την 6.2.25.
[GTV-6.2.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/2 00:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H DaFFyNaSH έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα... Μετά από πολύ καιρό είχα κάνει update το Redmi Note 2 Prime σε 6.1.29 αλλά είχε πολλά θέματα και δεν είχα χρόνο να βάλω την τελευταία, το κυριότερο πρόβλημα που μου έβγαλε είναι ότι ενώ έχω φουλ σήμα κάποιες φορές δεν κάνει κλήση και άλλες αποσυνδέεται εντελώς από το δίκτυο, δεν είναι θέμα της Wind σίγουρα γιατί έχω δοκιμάσει όταν το κάνει με άλλα κινητά. Επίσης έχει θέμα στη διαχείριση RAM κτλ η συγκεκριμένη βερσιον.
Στην τελική το ερώτημα μου είναι, επειδή φεύγω φαντάρος (στα γεράματα) και δεν θέλω να μείνω χωρίς τηλέφωνο στα καλά καθούμενα προτείνεται να πάω στην τελευταία developer ή στην stable? Απλά ρωτάω εδώ γιατί δεν είχα χρόνο να ψάξω το νήμα της συγκεκριμένης version (δεν ξέρω καν υπάρχει πια) να δω αν είχαν κι αλλοι το πρόβλημα μου γιατί στην τελική μπορεί να έπαθε και ζημιά η συσκευή μου.. Παίρνω τον τεμπέλικο δρόμο της ερώτησης γιατί το τρέξιμο για ετοιμασίες είναι πολύ και ο χρόνος μου λίγος. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H mass22 έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Εχω παρατητησει με τις δυο τελευταίες ρομ υπαρχει θεμα με την αποστολη μυνηματων αργεί απελπιστικά να στηλει μυνημα. Εκτός βέβαια αμα φταιει η wind εχει κανενα θεμα τελευταία με το δυκτιο της
-
Ο/H pechr έγραψε:
Κατεβασε 2 εφαρμογές απο playstore:- Repair Battery Life για να δεις τα κελιά της μπαταρίας αν είναι ολα καλα
- Advanced Battery Calibrator για να κάνεις βαθμονόμηση με τις οδηγίες που γράφει μέσα (υπόψιν ότι θα χρειαστεί να το αφήσεις το κινητό κανενα 6ωρο απενεργοποιημενο ώστε να φτάσει στο πραγματικό 100% και όχι στην ένδειξη 100%, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ). Θα ξεκίνησεις το calibration στο 2-3% και θα σβήσεις το κινητό σου όταν σου βγάλει μηνυμα ότι πρέπει να το απενεργοποιήσεις.
Και αφότου το κάνεις αυτό μετά απο2 ημέρες έλα να μας πεις ποσο σου κρατάει η μπαταρία
Άντε πάλι με αυτά
τι να πω, αν υπάρχουν άνθρωποι (και μάλλον υπάρχουν πολλοί),που γνωρίζουν τόσο ελάχιστα για τις μπαταρίες και η κοινή λογική έχει πάει περίπατο,
εγώ υποκλίνομαι στους απατεώνες...
φυσικά η εφαρμογή είχε κατέβει για μεγάλο διάστημα από το Play, τα λεφτά όμως ήταν μάλλον πολλά...
και βέβαια κανένα placebo δεν έκανε ποτέ κακό (ούτε καλό βέβαια)
[Facepalm] 'Battery Life Repair' Is Selling The Placebo Effect For $3 In The Play Store [Update: It's Gone]
Google Play Android app scam: Battery Life Repair is a fraud | BGR
Another Fraudulent Android App: Repair Battery Life - Melon Apps
Avoid the Android Battery Life Repair app - Repair Battery Life για να δεις τα κελιά της μπαταρίας αν είναι ολα καλα
-
Ο/H xnikos έγραψε:
,που γνωρίζουν τόσο ελάχιστα για τις μπαταρίες και η κοινή λογική έχει πάει περίπατο
Αλλα με την ευκαιρία μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί έχει 3 επαφές ;;
Η δεύτερη εφαρμογή της βαθμονομησης δουλευει αποτελεσματικά... αποδεδειγμέναRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H xnikos έγραψε:
,που γνωρίζουν τόσο ελάχιστα για τις μπαταρίες και η κοινή λογική έχει πάει περίπατο
Αλλα με την ευκαιρία μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί έχει 3 επαφές ;;
Η δεύτερη εφαρμογή της βαθμονομησης δουλευει αποτελεσματικά... αποδεδειγμένα
Η μια επαφή είναι το +, η άλλη είναι το - , και η τρίτη είναι για την ανάγνωση της θερμοκρασίας της μπαταρίας...
Sent from my Mi-4c using Tapatalk -
Ο/H djtutis έγραψε:
ανάγνωση της θερμοκρασίας της μπαταρίας
Redmi Note 8T (Willow)
-
Ο/H djtutis έγραψε:
Στην ουσία από την 3η επαφή η συσκευή λαμβάνει πληροφορίες για την κατάσταση της μπαταρίας (θερμοκρασία, χωρητικότητα, κατάσταση της μπαταρίας)...
Τι μετράει;;
Πως το μετράει;;Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H xnikos έγραψε:
Η δεύτερη εφαρμογή της βαθμονομησης δουλευει αποτελεσματικά... αποδεδειγμένα
battery charging - Why are there 3 pins on some batteries? - Electrical Engineering Stack Exchange -
Οι μπαταρίες έχουν μέσα τους ολόκληρο κύκλωμα για αυτή την δουλειά ακριβώς κάτω από τις επαφές... Και δεν δίνει μια τάση συνεχώς αλλά μεταβάλλει κλίμακες τάσεως (ώστε να αντιλαμβάνεται ανάλογα με την βαθμολόγηση που του έχουν κάνει τις ενδείξεις)... Στην ουσία σκέψου το σαν σκάλες (βήματα) σε ένα διακόπτη...
Sent from my Mi-4c using Tapatalk -
Ο/H xnikos έγραψε:
προφανώς για την θερμοκρασία
Θα επιθυμούσα να μου τεκμηριώσεις
Πως ακριβώς η μεσαία επαφή
- μετράει χωρητικότητα;;;
- κατάσταση;; και τι εννοείς κατάσταση;;
- θερμοκρασία;;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) - μετράει χωρητικότητα;;;
-
Μοιραστείτε