Παίδες θα σας ρωτήσω αν μπορώ να σώσω το τηλ. μου και όποιος θέλει βοηθάει σαν πιο ειδικός σε τέτοια θέματα. Μέχρι το Νοέμβρη είχα ένα Mi3 αλλά έπεσε έσπασε και τελικά έφερα ένα Ulefone Power με mediatek MTK6753. Το έχω κανένα μήνα και όλα τέλεια. Παρόλο που έχω windows10 τους είχα περάσει κανονικά drivers και μέσω flash tool του είχα αλλάξει τα φώτα! χαχα! Recovery, root, άλλες rom κτλ. Μάλλον όμως έκανα το μοιραίο λάθος πριν λίγες μέρες και φλάσαρα από την αρχή official rom για να κάνω ένα ota update που επειδή το είχα ροοταρει δεν ερχόταν, και ενώ λογικά έγινε και το update μετά του ξαναπέρασα με flash tool twrp & superuser root. Εχθές λοιπόν το απόγευμα για πρώτη φορά από τότε, το έκλεισα για να αλλάξω κάρτα sim και μετά ΤΙΠΟΤΑ! Νεκρό το κινητό! Ούτε με παρατεταμένο Power για 8 δευτερόλεπτα, ούτε power και +volume για να μπει recovery ούτε τίποτα. Πίστευα ότι φτάνοντας σπίτι θα το βάλω στον υπολογιστή και με flash tool όλα καλά! Τζίφος όμως το κινητό δεν εμφανίζεται ούτε για δευτερόλεπτο στον υπολογιστή! Καμία αντίδραση. Όπως και σε πρίζα για φόρτιση που το έβαλα όλο το βράδυ δεν έκανε τίποτα. ΑΑΑ το κινητό ήταν πλήρως φορτισμένο από προχθές το βράδυ. Έχει μεγάλη μπαταρία 6000mAh οπότε όσο και να το σκάλισα το εχθές το πρωί ήμουν περίπου στο 80%+. Πιστεύετε ότι μπορώ κάτι να του κάνω για να ανοίξει και να του flashαρω νέα ρομ? Ανασταίνετε αυτός ο νεκρός???? χαχα!
Hardbrick σε Ulefone Power. Τελείως νεκρό τηλέφωνο ακόμα και σε pc.
-
-
Δοκιμασες σε υπολογιστή με windows 7...μπας και το δει εκεί ?
-
Έχω ένα ulefone be pro με 4.4.4
Κάποια στιγμή η Ulefone αναβάθμισε τη συσκευή σε android 5
αλλά όχι μέσω ota το έβαζες με flash tools μόνο. έτσι έκανα κι εγώ και το μετάνιωσα.
Η οθόνη τρεμόπαιζε. για να ξεκλειδώσει απο deep sleep έκανε τόση ώρα που σου ερχότανε αυτοκτονία κτλ κτλ.
Αλλά το βασικό ήταν η μπαταρία. Άδειαζε σε μερικές ώρες χωρίς βαριά χρήση.
Μια μέρα μου έκλεισε τελείως απο μπαταρία, το βάζω στην πρίζα περιμένω κανένα 10λεπτο τζίφος!
Για να μη μακρηγορώ το άφησα στην πρίζα έφυγα και όταν γύρισα μετά απο κανένα 2ωρο όλα καλά λες και αναστήθηκε.
Δοκίμασε και εσύ να το αφήσεις στην πρίζα μήπως και..
Τελικά οφειλόταν στη ROM της ulefone. Μας είχαν κάνει τα κινητά πειραματόζωα..
Και για αυτό πιστεύω οτι φταίει το upgrade που έκανες.
Έκανα downgrade σε android 4.4.4 και όλα καλά απο τότε. χαίρει άκρας υγείας. Ούτε update ούτε τίποτα.
ULEFONE + (OTA)UPDATE = ΓΡΑΨΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΨΟΦΗΣΕ! -
Μακάρι να μου έλυνε το πρόβλημα αυτό με τη φόρτιση. Εχτές το έβαλα όλο το βράδυ να φορτίζει αλλά το πρωί τίποτα! Θα ψάξω να βρω υπολογιστή έστω Laptot με windows 7 να περάσω drivers και να δω εκεί αν γίνεται τίποτα!
-
Επειδή μερικές φορές το SOC κολλάει και δεν μπαίνει σε download mode προσπάθησε ξανά και ξανά με τον συνδυασμό των πληκτρων για fastboot mode. Κάποια στιγμή θα ξυπνήσει..
-
kalimera mpori kapios na me booi8isi exo 1 ulefone power kai 8elo na balo adrooid 6 to katebazo apo tin episimi selida ths ulefone kai molis paei na teliosi to download moy to akironi mpori kapios na me booi8isi
-
@giannhs1, μην γράφεις με greekglish, απαγορεύεται από τους κανονισμούς και δεν είναι και κατανοητά.
-
-
Καλημέρα σε όλους. Είπα να απαντήσω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα για παρόμοιο πρόβλημα.
Ο πεθερός μου έχει αυτό το τηλέφωνο. Πριν κάποιες μέρες είπαμε να περάσουμε την τελευταία επίσημη rom με Android 6. Του πέρασα επίσης custom recovery και φλάσαρα το SuperSu για να το ρουτάρουμε. Αυτό έγινε για να δουλέψει το Adaway. Μέχρι χθες όλα καλά.
Χθες με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ότι έκανε μια επανεκκίνηση και το τηλέφωνο δεν ξεκινάει. Δείχνει το λογότυπο Ulefone και κλείνει. Επίσης όταν το έβαζε στη φόρτιση δεν γέμιζε το εικονίδιο της μπαταρίας που βγάζει όταν είναι κλειστό ούτε άναβε το κόκκινο λαμπάκι.
Το πήρα λοιπόν και είπα να του φλασάρω την παλιότερη έκδοση μήπως και εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα. Τη φλασάρω κανονικά με το SP Flash tool και το κινητό ανοίγει. Λέω λοιπόν ας κάνω τα ota updates πριν βάλω ξανά recovery και το ρουτάρω. Στην τέταρτη ενημέρωση, και αφού έδειξε ότι περάστηκε κανονικά άρχισε τα ίδια. Λογότυπο και σβήσιμο.
Ξαναφλασάρω τη rom, όλα φαίνονται οκ στο Sp Flash Tool αλλά πάλι το ίδιο γίνεται. Δείχνει το λογότυπο και κλείνει. Να σημειώσω ότι όσο είναι κλειστό και στην φόρτιση, φορτίζει κανονικά. Το άφησα όλη νύχτα και το πρωί ήταν στο 100%
Καμιά ιδέα; Το τηλέφωνο αυτό είναι αντικατάσταση του πρώτου που είχε αγοράσει από το Gearbest (τον είχα προειδοποιήσει) το οποίο είχε πρόβλημα με το ακουστικό...
-
Ο/H agmg έγραψε:
Display Spoiler Καλημέρα σε όλους. Είπα να απαντήσω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα για παρόμοιο πρόβλημα.
Ο πεθερός μου έχει αυτό το τηλέφωνο. Πριν κάποιες μέρες είπαμε να περάσουμε την τελευταία επίσημη rom με Android 6. Του πέρασα επίσης custom recovery και φλάσαρα το SuperSu για να το ρουτάρουμε. Αυτό έγινε για να δουλέψει το Adaway. Μέχρι χθες όλα καλά.
Χθες με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ότι έκανε μια επανεκκίνηση και το τηλέφωνο δεν ξεκινάει. Δείχνει το λογότυπο Ulefone και κλείνει. Επίσης όταν το έβαζε στη φόρτιση δεν γέμιζε το εικονίδιο της μπαταρίας που βγάζει όταν είναι κλειστό ούτε άναβε το κόκκινο λαμπάκι.
Το πήρα λοιπόν και είπα να του φλασάρω την παλιότερη έκδοση μήπως και εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα. Τη φλασάρω κανονικά με το SP Flash tool και το κινητό ανοίγει. Λέω λοιπόν ας κάνω τα ota updates πριν βάλω ξανά recovery και το ρουτάρω. Στην τέταρτη ενημέρωση, και αφού έδειξε ότι περάστηκε κανονικά άρχισε τα ίδια. Λογότυπο και σβήσιμο.
Ξαναφλασάρω τη rom, όλα φαίνονται οκ στο Sp Flash Tool αλλά πάλι το ίδιο γίνεται. Δείχνει το λογότυπο και κλείνει. Να σημειώσω ότι όσο είναι κλειστό και στην φόρτιση, φορτίζει κανονικά. Το άφησα όλη νύχτα και το πρωί ήταν στο 100%
Καμιά ιδέα; Το τηλέφωνο αυτό είναι αντικατάσταση του πρώτου που είχε αγοράσει από το Gearbest (τον είχα προειδοποιήσει) το οποίο είχε πρόβλημα με το ακουστικό...
OneDrive
Δεν ξέρω αν το έκανες με αυτό το tool απλά το αναφέρω μιας και ανέφερες SP Flash Tool!Ίσως με το συγκεκριμένο tool γίνεται σωστά η εγκατάσταση και δεν έχεις μετά αυτά τα boot loop!! -
@lallasgr Το κατέβασα κι εγώ αυτό το προγραμματάκι και προσπάθησα αλλά δεν είχα τύχη. Είχε πάει βέβαια και 1 το βράδυ και έπεσε νύστα χαχαχα θα δοκιμάσω πάλι σήμερα μήπως έχω καλύτερη τύχη. Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Θέλω να πιστεύω ότι η συσκευή δεν έχει κάποιο προβλημα και ότι το bootloop είναι απλά αποτέλεσμα κακού φλασαρίσματος ή κάποιου κολλήματος...
-
Ναι δώστου άλλη μία προσπάθεια σήμερα με καθαρό μυαλό να δεις μπας και! Windows 7 έχεις εντωμεταξύ ή όχι? Αν όχι μπας και γίνεται καμιά ζημιά με τους drivers! Και γω πάντως με το ιστορικό που έγραψες νοιώθω ότι κάτι δεν έχει κάτσει καλά με τα φλασαρίσματα μέσω SP Flash Tool!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0