Καλησπέρα στην παρέα.
Έχω TWRP 3.1.0.3 και XTRV-7.5.11/beta.
Κατεβάζω τώρα τηω XTRV 7.6.10. Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει να κάνω αντικατάσταση, και αν ναι, τότε τι να επιλέξω κατά το φλασαρισμα; Μονο cashe & davlic;
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Φοράς 7.5.11, δεν είναι xtrv beta το έψαξα ήταν τελική xtrv με source china, εάν θες πας σε 7.6.10 απλή όχι arωma , με απλό wipe cache και dalvik , όταν πάμε σε miui 9 δεν θα το γλυτώσεις το factory reset.
Φοράς 7.5.11, δεν είναι xtrv beta το έψαξα ήταν τελική xtrv με source china, εάν θες πας σε 7.6.10 απλή όχι arωma , με απλό wipe cache και dalvik , όταν πάμε σε miui 9 δεν θα το γλυτώσεις το factory reset.
το αρχείο είναι αυτό -xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRV_7.5.11 (χωρίς να φαίνεται πουθενά το beta), Αλλα στο τηλέφωνο μετά την εγκατάσταση το αναγράφει σαν Miui 8.3 by xiaami-miui.gr XTRV-7.5.11/beta.
Τώρα το τι είναι εσείς ξέρετε καλύτερα.
Η δεύτερη ερώτηση ισχύει - στο factory χάνεις και αρχεία ή μόνο τις ρυθμίσεις;
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω σε Xiaomi Redmi Note 3 Pro (Kenzo) για να εγκαταστήσω τη Resurrection Remix Rom έχοντας ήδη εγκαταστημένη την Aroma 7.5.25 XTRV Beta (με supersuroot). Κάποιος που να είχε ή έχει τη συγκεκριμένη Rom να μου πει γνώμες (μπαταρία, επιδόσεις). Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Η πιο όμορφη από τις υπόλοιπες, αλλά σαν την MIUI καμία φίλος.... Πολλοί πήγαν σε cm ή aosp ή ένα σωρό άλλες αλλά λίγοι έμεινα εκεί... Οι περισσότεροι γύρισαν στην μαμά MIUI!
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Καλημερα ,ερωτηση για extracttarfork() process ended with error=255 οταν κανω restore ,
τι πρεπει να ξετικαρω για να αποφυγω το λαθος ? twrp 3.1.0.3
καποιος που να εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα ?