@DevoRage το καλύτερο οταν περνάμε σε άλλες διανομές είναι επαναφορά εργοστασιακών.
Βαλτην κι εσύ και πες μας εντυπώσεις, αν και ισχύει ότι, η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs.
Σαν τη Χαλκιδική δεν εχει.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Σας ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια, από τη μία σκέφτομαι να την περάσω να δω επιδόσεις και διάρκεια μπαταρίας από την άλλη Σεπτέμβριο θα έρθει και η MIUI 9 για το redmi note 3 οπότε μεγάλο το δίλημμα Πάντως αν προχωρήσω με Resurrection Remix θα γράψω εντυπώσεις εδώ
Σας ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια, από τη μία σκέφτομαι να την περάσω να δω επιδόσεις και διάρκεια μπαταρίας από την άλλη Σεπτέμβριο θα έρθει και η MIUI 9 για το redmi note 3 οπότε μεγάλο το δίλημμα Πάντως αν προχωρήσω με Ressurection Remix θα γράψω εντυπώσεις εδώ
Η resurrection remix είναι φοβερή και με split screen αλλά ίσως σε κουράσουν οι πάρα μα πάρα πολλές ρυθμίσεις που έχει για τα πάντα , εάν όμως σου αρέσει το ψάξιμο θα πάθεις πλάκα !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σας ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια, από τη μία σκέφτομαι να την περάσω να δω επιδόσεις και διάρκεια μπαταρίας από την άλλη Σεπτέμβριο θα έρθει και η MIUI 9 για το redmi note 3 οπότε μεγάλο το δίλημμα Πάντως αν προχωρήσω με Ressurection Remix θα γράψω εντυπώσεις εδώ
Η resurrection remix είναι φοβερή και με split screen αλλά ίσως σε κουράσουν οι πάρα μα πάρα πολλές ρυθμίσεις που έχει για τα πάντα , εάν όμως σου αρέσει το ψάξιμο θα πάθεις πλάκα !!
Με βλέπω να τη βάζω Μέχρι στιγμής έχω δει όλα τα βιντεάκια που κυκλοφορούν με Resurrection remix για kenzo
Θέλει καθαρή εγκατάσταση και πρόσεξε τα gapps που θα κατεβάσεις
Λέγοντας καθαρή εννοείς wipe μέσα από twrp και μετά εγκατάσταση από το zip της Rom; Επίσης η Lineage rom ισχύει ότι έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας; Ένα search έχω κάνει κι έχει κρατήσει ώρες και βρίσκω συνέχεια καινούργιες Rom, όπως την Pure Nexus που λένε επίσης καλά λόγια
Πρέπει να βάλεις κάποια official fastboot rom παλιά που να είναι lollipop, μετά να ξεκλειδώσεις, να βάλεις twrp και μετά wipes και τέλος install την δικιά μας 7.3.2. Γιαυτό σου λέω έτσι όπως είσαι κάνεις ένα wipe τα πάντα και απλά install την XTRV 8.5.2!
Επειδη έχω λίγο καιρό να βάλω ρομ.θα αποθήκευση την 8.5.2 που μόλις κατέβασα στην sd card και θα την κάνω εγκατάσταση από εκεί?υπάρχει κάποιος οδηγός?
Εγω με kenzo την περασα με factory reset , wipe cash -delvic KAI data και ως τωρα δουλευει ρολοι. Δεν εχω βρει κατι ακομα και την φοραω απο την επομενη που βγηκε. Μπαταρια στην 1,5 - 2 μερες περιπου αναλογα την χρηση.