Γειά σας και από εμένα. Θέλω να βάλω gcam στο redmi note 3 pro μου. Αύριο με το καλό ξεκλείδωμα το bootloader.
Μετά τι???
Τώρα εχω 8.3.29 beta. Δεν έχω κανένα παράπονο από το κινητό απλά θέλω καλύτερη κάμερα μπας και καθυστέρησω την αγορά του mi note 3.
Να κάνω ροοτ σε αυτή που είμαι ή να βάλω κάποια άλλη ελληνική που να έχει gcam? Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αυτό το άθλημα σε xiaomi. Οποία βοήθεια δεκτή. Σας ευχαριστώ όλους
Γειά σας και από εμένα. Θέλω να βάλω gcam στο redmi note 3 pro μου. Αύριο με το καλό ξεκλείδωμα το bootloader.
Μετά τι???
Τώρα εχω 8.3.29 beta. Δεν έχω κανένα παράπονο από το κινητό απλά θέλω καλύτερη κάμερα μπας και καθυστέρησω την αγορά του mi note 3.
Να κάνω ροοτ σε αυτή που είμαι ή να βάλω κάποια άλλη ελληνική που να έχει gcam? Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αυτό το άθλημα σε xiaomi. Οποία βοήθεια δεκτή. Σας ευχαριστώ όλους
Τι Τώρα τι σε έναν δύο μήνες. Αφού το έχεις αποφασίσει ήδη τότε......
Πεπρωμένον φυγείν αδύνατον....
Και Mi Note 3 να ησυχάσεις.
Το mi note 3 το καθυστερώ μπας και βγει το mi7 και μου πάρει τα μυαλά... Xtrv aroma? Ποια συγκεκριμένα?
Επίσης πρέπει να κάνω backup πριν η θα επανέλθει με το mi cloud? Θα χρειαστεί να βάλω TWRP πριν? Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θα τα κάνω αύριο ολα μαζεμένα και πρέπει να είμαι σίγουρος για τα βήματα. Πάντως σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας