Το mi note 3 το καθυστερώ μπας και βγει το mi7 και μου πάρει τα μυαλά... Xtrv aroma? Ποια συγκεκριμένα?
Επίσης πρέπει να κάνω backup πριν η θα επανέλθει με το mi cloud? Θα χρειαστεί να βάλω TWRP πριν? Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά θα τα κάνω αύριο ολα μαζεμένα και πρέπει να είμαι σίγουρος για τα βήματα. Πάντως σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Καλημέρα @amavroudis
Επειδή ξέρω ότι έχεις όλα τα link μαζεμένα και εύκολα Αφού είσαι τσακάλι, για βάλε τα εδώ στο παιδί να τον βοηθήσεις μπαμ μπαμ.
λοιπον εχω ξεκλέιδωσει και εκανα ενα backup στην καρτα sd και τσεκαρισα ολα τα σημεια για backup . αλλα τωρα χαθηκα με ποια ρομ να κατεβασω .αν ειναι ευκολο θελω την xtrv aroma για το kenzo. να σας θυμισω οτι το κανω μονο για την cgam και ποιο πολυ για το potrait mode της. οποτε αν υπαρχει αλλη ποιο "σταθερη" που μπορω να εχω potrait mode δωστε μου ενα λινκ ειτε για aroma . ευχαριστω.
μετα το twrp εβαλα twrp_kenzo-kate_3.2.1-4_newsplash+flashimg.img εκανα backup και μετα Reboot system το κινητο εχει κολησει στο logo mi ... τι να κανω?