@ponaei8anasi εάν είναι πχ με 1-2 γραμμές το 4g του φίλου σου, τότε δε νομίζω να πιάσεις γιατί το κινητό μας έχει ένα θέμα με την ισχύ του σήματος. Δεν ξέρω βέβαια εάν ειναι από τη θέση της κεραίας όπως έχει προειπωθει ή έχει να κάνει με το baseband radio του κινητου.
@ponaei8anasi εάν είναι πχ με 1-2 γραμμές το 4g του φίλου σου, τότε δε νομίζω να πιάσεις γιατί το κινητό μας έχει ένα θέμα με την ισχύ του σήματος. Δεν ξέρω βέβαια εάν ειναι από τη θέση της κεραίας όπως έχει προειπωθει ή έχει να κάνει με το baseband radio του κινητου.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Όσο αφορά την ισχύ του σήματος, δεν έχει αναφερθεί κανένα τέτοιο θέμα από κάποιον εδώ και στο λέω γιατί παρακολουθώ το post ανελλιπώς. Εκτός αν μου ξέφυγε κάτι που δεν νομίζω. Κύριο πρόβλημα μας είναι οι ταχύτητες 4G, πχ εγώ έχω μόνιμα 5μπαρο σήμα και η ταχύτητες 4G τυχαίνει να μην ξεπεράσουν τα 14mbps DL.
Σίγουρα φταίει ή το GSM Module του κινητού ή τα drivers, αλλά χαμηλό σήμα δεν παρουσιάστηκε ακομα(!)
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ αυτό πιστεύω μιας και το εμφανίζει σε όλες τις Ρομ. Εντάξει δεν περίμενα με 200 ευρώ να πάρω ναυαρχίδα αλλά τουλάχιστον τα βασικά να δουλεύουν σωστά (πχ 4G, Camera κτλ).
@DrSaG δεν θυμάμαι που το διάβασα αλλά το έχω επιβεβαιώσει. Εάν έχεις συγκρίνει με άλλο κινητό και είστε στα ίδια, τότε παίζει η δική μου συσκευή να έχει θέμα.
"δεν μπορώ να βρω τον οδηγό για ρύθμιση του Dolby atmos. Μπορεί κάποιος να παραθέσει το λινκ "