Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Το γύρισα σε 3g only και δεν έχω τα θέματα που είχα πριν που δεν έβρισκε καν σήμα η ήταν αργό (4g). 14dl 4up είναι φυσιολογικό για 3g όμως? Μακάρι να είναι software.. (sim 1 cosmote)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Καλα ,μεταξυ μας,οκ μπορει να υπαρχει θεμα.
      Αλλα δε σου φτανουν 14/4?
      Δηλαδη δε σου τρεχει νερο το ιντερνετ?
      Γιατι χανουμε και την ουσια στο τελος...
    • Μα η ουσία νομίζω είναι να παίρνεις ότι πληρώνεις. Αλλιώς που ειναι το value for money, αφού άλλα υπόσχονται και άλλα σου παρέχουν τελικά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά έχει αναφερθεί πολλές φορές απλά για κάποιο λόγο αρκετοί δεν θέλουν να το καταλάβουν. Η Χιαομι είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στην Κίνα κυρίως. Έβγαλε ένα κινητό το οποίο για τις μπάντες της Κίνας και τους παρόχους που έχουν εκεί δε νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα στο σήμα. Στην Αγγλία που είμαι εγώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το 4G. Μήπως τελικά να αρχίσετε σιγά σιγά να κατηγορείτε τους Ελληνικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας? Μήπως π.χ. από όσα έχω διαβάσει η Wind έχει κλειδωμένες πολλές μπάντες και γιαυτό υπάρχει αυτό το πρόβλημα? Όποιος θέλει τέλειο 4G ας πάει να μείνει στην Κίνα και πιστεύω θα έχει. Η εταιρία δεν υποσχέθηκε 4G σε όλες τις χώρες του κόσμου μιας και δεν ξέρει τι κάνει ο κάθε πάροχος και τι υποστήριξη και υπηρεσία παρέχει. Τώρα αν θεωρεί ο οποιοσδήποτε ότι είναι υποχρεωμένοι να σας λύσουν το πρόβλημα, συγνώμη αλλά διαφωνώ. Επιλογή μας είναι να αγοράσουμε το κινητό και να το χρησιμοποιήσουμε σε μια χώρα που δεν έχει καν official service σε όλη την Ήπειρο που ζούμε (Ευρώπη). :) :) :)

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το μήνυμα δεν απευθύνεται σε κανέναν προσωπικά αλλά είναι προσωπική άποψη για το πως πρέπει να βλέπουμε και να κρίνουμε μια εταιρία. :) :) :)
    • Ε καλά δεν είναι μόνο το 4G, που θα δοκιμάσω και στην Ισπανία το καλοκαίρι. Είναι η κάμερα, το θέμα με τα ακουστικα κ.α.

• Ναι σίγουρα...Πιστεύω όμως αυτά με τον καιρό θα βελτιωθούν. Είναι ένα κινητό με καινούρια τεχνολογία και είμαι σίγουρος ότι και αυτοί ψάχνοντας πάνε. Τώρα στο ερώτημα γιατί το βγάλανε χωρίς να έχουν κάνει το ψάξιμο πρώτα, πολύ απλά γιατί αν είχαν κάνει την έρευνα πρώτα θα το πλήρωνες 800ευρώ και όχι 200 (βλέπε samsung/apple) :D
    • Ο/H tkvkp έγραψε:

"δεν μπορώ να βρω τον οδηγό για ρύθμιση του Dolby atmos. Μπορεί κάποιος να παραθέσει το λινκ "
      Dolby Atmos
      Alea Jacta Est
      Redmi Note 11S
      Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)

14.0.3 StableBeta

by xiaomi-hellas.gr
    • Διαφήμιση
    • Ο/H hoyas έγραψε:

Ε καλά δεν είναι μόνο το 4G, που θα δοκιμάσω και στην Ισπανία το καλοκαίρι. Είναι η κάμερα, το θέμα με τα ακουστικα κ.α.

Εντάξει coolάρεται λίγο , δεν είναι και τόσα τραγικά τα πράγματα.Σε γενικές γραμμές καλά πάει αν τώρα εσύ και κάποιοι άλλοι κολλάτε σε μικρολεπτομέρειες που νομίζω ότι θα λυθούν τι να πω.......
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Ναι σίγουρα...Πιστεύω όμως αυτά με τον καιρό θα βελτιωθούν. Είναι ένα κινητό με καινούρια τεχνολογία και είμαι σίγουρος ότι και αυτοί ψάχνοντας πάνε. Τώρα στο ερώτημα γιατί το βγάλανε χωρίς να έχουν κάνει το ψάξιμο πρώτα, πολύ απλά γιατί αν είχαν κάνει την έρευνα πρώτα θα το πλήρωνες 800ευρώ και όχι 200 (βλέπε samsung/apple) :D

Ποια είναι η καινούργια τεχνολογία που αναφέρεσαι; Επειδή δεν βλέπω κάτι που δεν υπάρχει ήδη. Επίσης τις ίδιες μπάντες χρησιμοποιεί και η Κίνα σε 2/3/4G, με ελάχιστες αλλαγές από χώρα σε χώρα. Στην τελική αν δεν υποστηρίζει το τηλέφωνο ευρωπαϊκές μπάντες είναι υποχρεωμένοι να το αναφέρουν στο site τους. Δεν μπορείς να ονομαζεσαι παγκόσμια εταιρεία αν πουλάς και νοιάζεσαι μόνο για την χώρα σου. Από κει και πέρα, δεν είναι κατά την γνώμη μου θέμα των παρωχων στην Ελλάδα αλλά του κινητού γιατί και άλλα κινέζικα τηλέφωνα δοκίμασα σε 4G στην Ελλάδα και δεν είχαν τόσο χαμηλές ταχύτητες (13mbps για 4G είναι απαράδεκτο. Για 3G είναι πολύ καλό)

Όσο για τον από πάνω φίλο (σορυ απλά δεν μπορώ να κάνω ούτε quote ούτε tag το όνομα του, κόλλησε το Tapatalk), δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις μικρολεπτομερειες την ποιότητα φωτογραφιών, βίντεο, ταχυτήτων ίντερνετ. Εκτός αν απλά το χρησιμοποιεις το κινητό για να μιλάς στο τηλέφωνο και να ακούς μουσική. Είμαι απαιτητικός χρήστης (TeamViewer, manage NAS Servers, Matlab κτλ) και δεν κολλάω στις λεπτομέρειες αρκεί να γίνεται η δουλειά μου, αλλά αν ήξερα ότι υστερεί σε βασικά πράγματα θα είχα στραφεί σε κάποια άλλη εταιρία.
      Υποστηρίζω από μικρός νέες εταιρείες και είμαι κατά των κολοσσων-ΠιανωΤονΚωλοΤουΠελατη εταιριών , αλλά αν δεν γίνεται η δουλειά μου τότε δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια και να πω ΟΥΑΟΥ τέλειο vfm κινητό. Και ξαναλέω, τα βασικά ζητάω όχι ναυαρχίδα με 200 ευρώ. Όταν λες ότι μου πουλάς 16mp κάμερα, 4G dual Sim κτλ και η κάμερα είναι μαύρο χαλι όπως και το Dual SIM (σε πολλούς δεν δουλεύει 4G σε ένα από τα 2 sockets) τότε συγγνώμη αλλά δεν είναι μικρολεπτομερειες.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Παιδεια cool.Οι Κινέζοι δεν μας το πουλάνε,εμείς το αγοράζουμε. Δεν απευθύνονται στην Ευρωπαϊκή αγορά,οπότε δεν τους απασχολεί για τα προβληματα μας.Τουλάχιστον κάποιοι ενδιαφέρονται να μας τα λύσουν :)
      You may think you can fly - but you better not try
    • @DrSaG υπάρχει κάπου αναφορά ότι είναι παγκόσμια εταιρία? Ρωτάω επειδή δεν το έχω διαβάσει κάπου. Μόλις βρεις χρόνο μπορείς να βρεις κάνα άρθρο να το δούμε? :) :) :)

Δεν υποστηρίζω ότι δεν έχουν σημασία αυτά τα προβλήματα. Απλά πιστεύω και ελπίζω ότι θα φτιαχτούν μελλοντικά με αναβαθμίσεις. :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Παιδεια cool.Οι Κινέζοι δεν μας το πουλάνε,εμείς το αγοράζουμε. Δεν απευθύνονται στην Ευρωπαϊκή αγορά,οπότε δεν τους απασχολεί για τα προβληματα μας.Τουλάχιστον κάποιοι ενδιαφέρονται να μας τα λύσουν :)

Δεν κράζει κάποιος το ελληνικό φόρουμ. Καμία σχέση, αν καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο. Από άποψη βοήθειας που δίνει το ελληνικό φόρουμ, όπως έχω ξαναπεί, είναι ότι καλύτερο έχω δει στο ίντερνετ τα τελευταία 15 χρόνια.
      Οτι κάνουμε παράπονα για την ποιότητα της συσκευής, είναι αποδεκτό πιστεύω εκτός αν πρέπει να γράφουμε μόνο τα καλά (?).
      Δεν τους απασχολεί δηλαδή ότι η κάμερα τους για παράδειγμα είναι άθλια επειδή το χρησιμοποιούμε στην Ευρώπη; Δεν το νομίζω γιατί ακριβώς ίδια συσκευή έχει και ο Κινέζος. Ξέρουν τι πουλάνε και τι υλικά χρησιμοποιούν. Μπορεί για παράδειγμα το S7 edge να είναι υπερτιμημενο κατά πολύ, αλλά δεν έχει ίδια ποιότητα PCB και γενικά Hardware με τo RN3.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk