παιδια καλησπερα σε ολους σας...γενικα τα εχω αφησει τα xiaomakia αλλα χρειαστικα μια προσωρινη συσκευη και εβγαλα απο το χρονοντουλαπο ενα νοτε 3 προ! μολις φλασαρα την οφισιαλ ρομ (ειχε ακομα την κινεζικη μαιμου επανω!!!!) αλλα δυστυχως η μπαταρια του ειναι σε αθλια κατασταση. Μηπως γνωριζει κανεις καποιο αξιοπιστο καταστημα ιντερνετικο για αγορα οριτζιναλ (η τουλαχιστον ποιοτικης) μπαταριας?
Καλημέρα άρχοντες!
Χθες η κινητάρα μας μου παρουσίασε το εξής:
Συνδέεται στο Wi-Fi του σπιτιού μου και κάθε τρείς και λίγο μου κάνει αποσυνδέσεις!Έκανα reset στο ρούτερ μην φταίει αυτό,τίποτα!
Το πρόβλημα παρουσιάστηκε αφού έκανα αναβάθμιση στο App Vault.Μπορεί και να είναι τυχαίο αλλά το αναφέρω!Τίποτα άλλο δεν έγινε ούτε στο κινητό ούτε στο ρούτερ!
Το κινητό μου φοράει την Global 8.11.22 Beta.
Ευχαριστώ όποιον αφιερώσει χρόνο και μου απαντήσει!
Καλημέρα άρχοντες!
Χθες η κινητάρα μας μου παρουσίασε το εξής:
Συνδέεται στο Wi-Fi του σπιτιού μου και κάθε τρείς και λίγο μου κάνει αποσυνδέσεις!Έκανα reset στο ρούτερ μην φταίει αυτό,τίποτα!
Το πρόβλημα παρουσιάστηκε αφού έκανα αναβάθμιση στο App Vault.Μπορεί και να είναι τυχαίο αλλά το αναφέρω!Τίποτα άλλο δεν έγινε ούτε στο κινητό ούτε στο ρούτερ!
Το κινητό μου φοράει την Global 8.11.22 Beta.
Ευχαριστώ όποιον αφιερώσει χρόνο και μου απαντήσει!
δεν εννοείς φαντάζομαι όταν κλείνει η οθόνη
μπορείς να δοκιμάσεις να απεγκαταστήσεις τα updates του App Vault
μπορείς επίσης να δοκιμάσεις με άλλο DNS (πχ της google)
Δυστυχώς το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει!!
Κάποια άλλη ιδέα?
xnikos γιατί να μπω στην διαδικασία να αλλάξω DNS?Τόσα χρόνια δεν είχα πρόβλημα!Το προτείνεις γιατί έχει παρουσιαστεί πρόβλημα?
Σε ευχαριστώ πάντως που διέθεσες χρόνο και μου απάντησες!
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος στο πρόβλημα που δημιουργείται,το κινητό συνδέεται στο wi-fi του σπιτιού μου κανονικά και είτε κάνω κάτι σε κάποια εφαρμογή είτε το σβήνω(κλείσιμο οθόνης) το κινητό αποσυνδέεται και συνδέεται ξανά!Δεν έχει χρονικό pattern η αποσύνδεση!Μπορεί να το κάνει μετά από 3 δεύτερα και μπορεί να το κάνει μετά από 5 λεπτά!
Έχει γίνει reset σε ρουτερ μήπως φταίει αυτό.
Μπορεί όμως και να τα έχει παίξει μετά από 6 χρόνια ο γίγαντας!
Δυστυχώς το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει!!
Κάποια άλλη ιδέα?
xnikos γιατί να μπω στην διαδικασία να αλλάξω DNS?Τόσα χρόνια δεν είχα πρόβλημα!Το προτείνεις γιατί έχει παρουσιαστεί πρόβλημα?
Σε ευχαριστώ πάντως που διέθεσες χρόνο και μου απάντησες!
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος στο πρόβλημα που δημιουργείται,το κινητό συνδέεται στο wi-fi του σπιτιού μου κανονικά και είτε κάνω κάτι σε κάποια εφαρμογή είτε το σβήνω(κλείσιμο οθόνης) το κινητό αποσυνδέεται και συνδέεται ξανά!Δεν έχει χρονικό pattern η αποσύνδεση!Μπορεί να το κάνει μετά από 3 δεύτερα και μπορεί να το κάνει μετά από 5 λεπτά!
Έχει γίνει reset σε ρουτερ μήπως φταίει αυτό.
Μπορεί όμως και να τα έχει παίξει μετά από 6 χρόνια ο γίγαντας!
Δοκίμασε να βάλεις στατική ip στο κινητό και άλλαξε και κανάλι (διάλεξε αυτό που εκπέμπουν οι λιγότερες συσκευές) στο ρούτερ σου.